Capitolul XXIII – Sentimente.

M-am asezat pe patul lui Alice in timp ce ea baga o placa de intins parul in priza si alte doua ondulatoare. Eu m-am intins pe spate si parca picasem din cer. Era o senzatie atat de diferita, dar care ma facea sa explodez. Cred ca ajunse timpul in care sa simt si eu toate aceste lucruri. Am incercat din rasputeri sa nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca eu nu m-as fi oprit. Edward cu siguranta nu ar fi facut-o..deci s-ar fi intamplat ceva…nici nu stiu cum sa o numesc.
-Hei! Bella? Esti aici?  ma intreba Alice in timp ce ma zdruncina.
-Mda…cred ca sunt.
-Ce s-a intamplat? intreba suspicioasa. Ai patit ceva rau?
-Oh rau? Deloc, deloc.
-Pai ma bucur atunci, dar avem o problema , nu mai avem fixativ. Mergi tu sa cumperi?
-Ok, cate tuburi sa iau?
-Nu stiu…vreo 4 cred ca sunt de ajuns. Dute cu Edward cu masina. Vezi sa nu stai prea mult.
-Am inteles. Ma intorc imediat stai linistita.
M-am ridicat de pe pat si am iesit din camera complet linistita. Era putin ciudat sa merg acum in masina cu Edward, dar avand in vedere ca urma sa petrec toata noaptea pe langa el, si restul zilelor in liceu, nu prea stiu ce sa zic despre asta. Era clar suparat si ma evita. Facusem ceva ce l-a deranjat. Dar cate nu facuse si el inainte. Si asta nu inseamna ca am stat suparata pe el si acum pentru ca am vazut ca isi schimbase atitudinea fata de mine.
Am coborat scarile si el era pe canapea vorbind cu Jasper.  M-am apropiat de el si el isi ridica privirea la mine.
-Trebuie sa mergi cu mine sa cumpar niste fixativ. Ordinele lui Alice.
-Ok, ma duc sa iau cheile. Asteapta aici.
Da sigur stai linistit numai urc in dormitor cu tine. Deci el chiar era destul de afectat de chestia asta sau doar mi se parea mie? Nu vroiam sa incep sa regret ceea ce facusem. Dar de cand ziceam eu asta? Ii va trece imediat cum se va culca cu prima tipa care ii apare in cale.
El se intoarse si l-am urmat spre iesirea din casa. Ne-am urcat in masina si el o porni. Era clar ca asta va fi un drum foarte tacut. El mergea cu viteza dar totusi nu mi-am pus centura de siguranta, nici el nu o avea pusa. M-am uitat la el, avea fata concentrata pe drum se uita fix in fata, nu zambea, nu vorbea, nu facea nimic. M-a bufnit rasu’ cand mi-am adus aminte de ce se intamplase, mi-am intors capul dar pur si simplu nu ma puteam abtine. Era prea hilar. El puse frana enervat. M-am zguduit putin si m-am uitat la el speriata.
-Pot sa stiu de ce razi ? intreba el frustrat.
M-am intors spre el cat de incet am putut si am incercat sa ma calmez. Dar zic, am incercat….
-Chiar vrei sa sti? intreb amuata
-Da chiar vreau.
-Ma bucur ca vrei, pentru ca oricum –
Dar n-am mai apucat sa spun nimic.
-Tie ti se pare o gluma tot ce s-a intamplat? Crezi ca poti sa iti bati joc de mine?
-Hai Edward, daca tu nu ai fi facut asta inainte sti foarte bine ca nu as fi facut-o nici eu. Dar ai meritat-o, pentru cum te-ai comportat cu mine, ai fost un nesimtit, si eu ti-am dat ce ai meritat. Cat se poate de logic.
-Nu compara situatiile. Este total diferit.
-Cu ce este mai diferit?
-Este, pentru ca pana atunci nu ajunsesem la stadiul ala.
-Nu exista niciun stadiu, ai primit ce ai meritat, acum te rog porneste masina trebuie sa cumpar fixativ.
El expira furios si porni masina conducand la fel de repede ca deobicei.
Adevarul era ca nu stiam la ce sa ma astept de la el, si acum ca aveam confirmarea ca era suparat pentru ceea ce se intamplase putea sa faca orice. Era bine ca totusi la scoala urma sa imi fie bine, asa cum promisese. Oprise in fata magazinului si am mers sa cumpar ce trebuia. Cand m-am intors el daduse drumu la radio. M-am urcat cu punga si el porni din nou masina. Am ajuns repede acasa si pot spune ca a fost cel mai ciudat drum pe care l-am facut vreodata. M-am dus la Alice in camera care deja o machia pe Rosalie. Jalie o facea pe Gabrielle la par dar eu din greseala m-am impiedicat de firul ondulatorului si l-am scos din priza. Mi-am cerut scuze amuzata si l-am bagat la loc.
-Oh ce bine ca ai venit, tocmai am aruncat ce imi mai ramasese din tubul vechi, spuse Julie.
-Pai am venit cu resurse noi, le-am spus eu si am arata spre punga.
Am pus-o pe pat si i-am inmanat un tub lui Julie.
Si asa am continuat tot timpul. Nimeni nu a iesit din camera, Alice spunea ca nu trebuie sa stricam surpriza.
-Hey, nu vi se pare ca Edward si Bella sunt singurii care nu au pereche in seara asta? spuse Rosalie amuzata
M-am uitat urat la ea dar ea nu se simtii .
-Hm…asta nu e adevarat, cel putin nu cred ca va mai fi. Sunt sigura ca Bella se va face cu cel putin un tip in seara asta, spuse Alice mandra.
-ALICE! tip la ea sa taca.
-Ce este Bella?  Vrei sa spui ca nu vei agata niciun baiat ? Pfff s-o crezi tu, in club toata lumea agata, si mai ales la cum vei arata… putin bautura acolo ce mai conteaza.
-Nu vreau sa fac asta, i-am spus dar nu stiu daca eram asa sigura.
-Mai vorbim noi cand ajungem acolo, spuse Alice vicleana
-Mda…daca stau sa ma gandesc mai bine nu e o idee asa rea…spun si zambeasc plina de idei in cap
Toate spusera ” Oooooooo ” si incepura sa tipe fericite incat am inceput sa rad extrem de zgomotos. Nu erau sanatoase.
-Asa te vrem Bella, punete pe treaba! Chiar si pentru o seara. Trebuie sa te simti bine, pana la urma asta e tot ce conteaza, spuse Julie
-Pai sunt total de acord. Trebuie sa incep sa ma distrez, si cred ca incep destul de bine.
-Dar pana atunci, spuse Alice luandu-ma de mana si tragandu-ma pe scaun. Trebuie sa ne ocupam de tine.
Uram fixativul ok ? Uram mirosul si uram tot ce tinea de el pur si simplu nu il suportam, dar de data asta facusem fata mai bine decat ma asteptam. Pur si simplu aveam o slabiciune la asa ceva ce nu mi-o puteam controla. Stateam cuminte pe scaun si asteptam ca Alice sa termine treaba. Cred ca incepeam sa ma obisnuiesc cu toate astea, nu m-am mai plans si vaitat, pentru ca stiam ca era necesar. Pana si Alice observa schimbarea si ma complimenta vesela. Eram fericita cu atmosfera care ma inconjura , toata lumea era fericita, si la fel eram si eu deoarece ma influenta si pe mine. Dupa ce a incretit parul l-a prin cu cateva agrafe care zici ca mi le bagase cu totul in scalp si urmeaza o alta portie de fixativ bagat in ochii si gura. Alice era o maniaca cand venea vorba de dat cu fixativ.  Apoi urma machiajul iar Alice ma advertiza ca urma sa fie mai strident decat eram obisnuita pana acum si am fost de acord. Eram sigura ca va face o treaba excelenta deci nu aveam de ce sa imi fac probleme.
Alice ma puse sa o intind si pe ea la par si cred ca m-am descurcat cat am putut de bine si cel putin ea a fost multumita. Alice incepu sa se machieze singura in fata unei oglinzi iar Rosalie ma ruga sa o ajut sa iti puna genele false pentru ca nu reusea deloc. Intr-un final am reusit si arata minunat, avea niste gene de invidiat. Alice ma ruga sa scot eu o cutie cu bijuterii din dulapul de langa pat.
-Alice e plin de cutii aici, la care te referi? spun confuza.
-Trebuie sa fie una albastra, pe care sa scrie ” I love New York ” . O vezi?
-Aaaa cred ca am gasit-o , spun si dau o alta cutie mai mica la o parte ca sa o scot pe cea care vroia ea.
Era o asa mare harababura in camera asta de zici ca fusese frontul pentru un imens razboi al modei. Am deschis cutia si am pus-o pe pat. Erau asa multe lucruri aici, cercei, inele, lanturi… erau asa frumoase.
-O sa le asortam cand ve-ti vedea si rochiile. Deocamdata terminati cu parul si machiajul. Apoi ne ocupam si de haine.
Camera era plina de fixativ , Doamne toata lumea se dadea cu el in exces dupa parerea mea , probabil sa nu li se strice coafurile.
Alice se duse spre garderoba si scoase 5 huse in care cred ca se aflau hainele.
-Wow , Alice dar de cand le ti acolo?
-Cred ca de doua zile. Oricum m-am gandit foarte mult pana sa le aleg, ne spuse ea pur si simplu incantata.
Facu ordine in pat si apoi puse husele acolo. Le deschise cu grija si apoi le dadu jos lasand rochiile pe umerase. Cu toate erau pur si simplu superbe. Alice ne spuse fiecaruia care este rochia ei si am ramas socata sa vad ca rochia asuper excesiv de scurta era a mea.
-Esti nebuna? Tu nu iti dai seama ca nu voi putea sa fac niciun pas in ea? Nu vezi cat de minuscula este? intreb disperata.
-Este perfecta Bella,  nu te mai plange. O sa vezi ca o sa arati minunat in ea. Sufera baba la frumusete.
-Da ai dreptate , nu ar trebui sa ma plang pana  nu vad si pantofi! am zis sarcastica.
-Mdaaa…stai lininistita ca nu sunt asa groaznice cum iti imaginez. Am ales niste platforme foarte confortabil pentru tine, deci o sa fi in siguranta. Serios m-am gandit la toate, se lauda ea singura dar isi merita laudele.
– Uite asa mai vi de acasa, ii spun si inca imi analize rochia.
Rochia asta arata multe, dar nu cred ca imi parea rau, cum am zis in seara asta vroiam sa ma distrez. Si daca era nevoie purtam si rochia asta, care incepea sa imi placa.
-Deci esit virgina? ma intreba Rosalie amuzata
-Mda, sunt,le spun bosumflata.
-Wow!
-ASTA INSEAMNA UN SINGUR LUCRU , urla Alice ca deobicei. In seara astaaaa ….. trebuie sa scapam de ea! Este urgent Bella! Numai poti ramane asa!
-Ce?! Nu o voi face doar pentru ca trebuie! spun urgent.
-Ahhhh a o faci cu un necunoscut! Asta da senzatie, spuse Rosalie de zici ca era fermecata. Alice are dreptate, a durat prea mult Bella. Cine mai e virgin in ziua de azi la varsta asta?
-Doamne nu sunteti sanatoase, lasati-ma in pace,le spun amuzata si imi pun mainile in fata drept scut.
-Nu deci jur Bella, PUN PARIU PE CE VREI CA SE VA INTAMPLA! Nu ai cum sa mergi intr-un club si sa nu agati pe cineva, daca te atrage de ce nu? Oricum a doua zi numai ai nicio treaba cu el, spuse Julie incercand sa ma faca sa imi schimb parerea.
-Mda, hai ca vedem noi, am spus incercand sa scap de ele desi stiam ca nu e adevarat.
-Ok, deci sa vedem. Pana Rosalie o termina pe Julie de facut la par, ma duc sa iau si pantofii , Bella vino si ajuta-ma. Ca-s multe cutii.
Am mers dupa ea si am carat vreo 3 cutii de pantofi pentru ca fiecare perechea avea cutia lui. Am fost de parere ca tocurile sunt prea intalte dar Alice ma linistii spunandu-mi ca platforma ma va ajuta si ca nu trebuie sa imi fac grij, sunt confortabile.
-Hai probeaza-le ca sa vezi ca nu glumesc, ma incuraja Alice.
-Mie frica, ii spun terifiata de tocuri.
-Offfff bagale in picioare odata sau te fortez.
Am luat pantoful imens in mana si apoi l-am bagat in picior. Eram cu 2 capete mai intalta ca Alice. Haha. L-am bagat si pe celalalt si ma simteam la inaltime. Am facut cativa pasi si nu erau chiar asa rai cum ma asteptam avand in vedere inaltimea. Am mers pana in coltul opus al camerei si apoi m-am intors inapoi. Cred ca ma puteam descurca pe ei.
-Deci? imi dai dreptate sau nu? intreba Alice mandra.
Cateodata semana asa tare cu fratele ei!
-Da, sunt destul de ok, spun ca sa ii fac pe plac, desii era chiar adevarat.
-Stiam eu! Sunt un geniu! Sa nu te aud ca te mai plangi vreodata! Trebuie sa ai incredere in mine Bella, imi zice Alice si eu imi dadeam ochii peste cap.
M-am descaltata si am incepu sa imbrac rochia. Si era exact cum ma asteptam.
Incredibil de scurta aratandu-mi foarte mult picioarele. In sus era destul de decenta si asta ma mai linistea. Toate celelalte si-au luat rochiile pe ele incantata de ceea ce purta la fel ca mine.
-Sunt foarte frumoase Alice, spuse Julie euforica
-Stiu si eu le ador!
Mi-am luat si pantofii care veneau foarte bine cu rochia si o facea sa arate si mai bine pe corpul meu. Alice ne impartii la fiecare bijuteriile necesare care dupa parerea mea se asortau perfect si cred ca eram aproape gata.
-Baietii sunt gata? intreba Julie
-Cred ca da, raspunse Rose. Ce ar trebui sa faca? Cel putin nu dureaza atat de mult ca la noi.
-Probabil ne asteapta jos, deci daca toata lumea e gata ar trebui sa coboram nu-i asa? ne spuse Alice.
Cu toate am fost de acord, ne-am mai retusat cat de cat, iar tone de fixativ si pudra si am iesit pe usa nerabdatoare. Am incercat sa am grija la scari care erau o teroare pentru mine si nu pot sa cred ca am trecut cu brio de ele, dar oricum m-am mai tinut de Alice in timp ce coboram ca sa fiu sigura. Si cum ne asteptam ei erau jos in sufragerie. Ne asteptau probabil.
-Opaaa! exclama Emmett amuzat. Se pare ca incep sa iau foc. Ce fete fierbinti, mamica, de unde a-ti aparut? Va cunosc cumva?
Rosalie se duse la el si il saruta dupa care ii zambi jucaus.
-Hm…cred ca incep sa imi aduc aminte de tine, ii spuse el amuzat dar totusi vrand o sa mai sarute in continuare. Aminteste-mi mai multe , cred ca incep sa am amnezie.
-Dar se pare ca nu a durat deloc mult, ne ironiza Max.
Am inceput sa radem dar Alice ne lua apararea ferm.
-Daca vrei sa aratam asa, nu te astepta sa dureze prea putin!
Era se pare ora 10 jumate deja. Si baietii aratau super bine dar nu il vedeam pe Edward in camera. Unde naiba era?
-Unde este Edward? l-am intrebat pe Jasper
-Nu stiu unde a plecat. Dute si cautal…. ar cam trebui sa plecam.
Am aprobat din cap si m-am ridicat de pe canapea. Era ciudat, inainte daca ma punea cineva sa merg dupa el ori refuzam inainte sa termine propozitia, ori ma enervam sau mai nou ma rusinam. Acum numai aveam nicio problema cu asta. Pana la urma incepusem sa ma acomodez cu el si cu prezenta lui , deci nu aveam niciun motiv sa ma comport ca o salbatica.
M-am dus in camera lui si am ciocanit la usa. Am asteptat putin dar apoi am auzit un ” intra ” si evident am intrat. El era la birou cred ca tocmai cauta ceva pe laptop dar ma observa si se intoarse.
-Aaa..scuze ca te deranjez, dar noi suntem gata deci… ar trebui sa plecam?
Se uita la mine iar pentru o fractiune de secunda facu ochii mari, dar dupa isi relua expresia de dinainte dar tot nu isi lua ochii de pe mine. Am asteptat sa zica ceva dar nu spunea nimic. Patise cumva ceva? M-am gandit sa-l intreb daca este bine dar apoi am spus ca nu era o idee prea buna.
-Aaaa …da vin si eu imediat, ai dreptate, trebuie sa mergem. Doamne unde mi-o fi capul, spuse mai mult pentru el.
-Ok…te asteptam jos.
-Nu ca vin acum spuse si inchise laptopul.
Ma lasa pe mine sa ies prima si apoi ma urma in spate. Era asa aproape de mine incat puteam sa ii aud si respiratia. Si am ajuns la scari , ceea ce iar trebuia sa cobor si sa am grija sa nu imi sparg capul.
-Poti sa ma ajuti te rog sa cobor scarile? Nu prea sunt buna cand vine vorba de echilibru, mai ales pe tocurile astea.
-Sigur, spuse si ma lua de mana.
Am coborat cu grija in timp ce ma sprijineam in mana lui dar probabil atingerea asta a inrautatit mai mult starea echilibrului meu decat daca as fi mers si fara el. Riscul meu, mi l-am asumat.
-Uitate la ei, spune tu nu le-ar sta bine impreuna?! spuse Alice facandu-mi cu ochiul.
Am crezut ca ma impiedic inainte sa ajung la canapea.
-Alice, tu si presupunerile tale! ii spun si ii arunc o privire urata.
-Ce? spun si adevarul. Sunt sigura ca toata lumea e de acord cu mine.
M-am incruntat si imi venea sa imi scot pantofii si sa arunc dupa ea. Cred ca ar fi fost mai enervata pe faptu ca i-am vatamat pantofii decat ca as fi lovito.
-Pai uite cum facem, spuse Alice. Eu , Bella, Jasper si Julie mergem cu Edward, iar restul cu Emmett. E ok asa?
-Eu sunt de acord, spuse Emmett.
Restul aprobara din cap si nimeni nu a avut nimic de comentat. Dupa ce ca mergeau pe bani lor pana acolo ar fi fost culmea sa spuna ceva, dar se pare ca pentru familia asta aruncatul banilor in stanga si dreapta nu inseamna nimic.
Am hotarat sa numai pierdem timpul pe aici si sa plecam. Betty nu a mai iesit din camera sa comenteze ceva cum facea deobicei asa ca am iesit din casa linistiti. Am avut mare grija pe unde calc si am incercat sa nu ma grabesc, nu vroiam sa aterizez in bot chiar acum. Dar se pare ca incepeam sa ma descurc sa merg pe chestiile alea si Alice avusese dreptate. Edward se urca la volan iar Jasper se urca in locul din fata. Noi fetele ne-am bagat in locurile din spate. Alice era la jumate iar eu si Julie la geamuri. Dupa ce toata lumea era in masini am pornit la drum. Jasper dadu drumu la muzica si Alice spuse ca este melodia ei preferata. Volumul era dat aproape la maxim si imi bubuiau urechile.
-Abia astept sa ajung, vreau sa danseeez, chitai ea miscandu-si mainile pe ritmul melodiei.
Edward lua o curba si mi-am putut vedea casa, lumina era aprinsa in sufragerie. Masina lui Billy era parcata pe trotuar. Telefonul imi suna in geanta si am vazut cine este enervata. Am raspuns intr-un final ca sa nu fiu nesimtita.
-Buna, imi spuse Jacob calm incercand sa fie prietenos. Ce mai faci?
-Sunt bine, presupun ca esti la mine? intreb curioasa
-Mda…am venit cu tata, dar Charlie mi-a spus cand am ajuns ca esti plecata.
-Da, asa e. Sunt plecata noaptea asta, imi pare rau ca ai venit degeaba.
-Nu-i nimic, dar ce-i cu tine? Este vreo ocazie speciala? m-a intrebat el
-Niciuna. Pur si simplu asa am vrut.
-Aham… ok, ce sa mai zic…distractie placuta! Mai vorbim.
-Mersi, Ok. Pa-Pa.
-Bye.
Am inchis telefonul si l-am bagat la loc. Era bine ca totusi nu ma certasem cu el cum facusem in ultima perioada. Eu nu vroiam asta dar el se incapatana sa gaseasca mereu un motiv sa se lege de mine.
M-am uitat spre Alice care fredona si inca dansa pe urmatoarea melodie de parca era scoasa de pe aceasta planeta. Era asa amuzanta dar ma bucuram ca se simtea bine, se pare ca incepuse inca de pe drum. Emmett aparu si el in spate si incepu sa ne depaseasca , oricum soseaua era aproape goala. Edward incepu sa rada si schimba viteza apasand pe acceleratie.
-Uite’l si tu, zici ca este un cop il, spuse Julie razand
-Lasa ca vede el , daca are chef de dastea, spuse Edward zambind malefic.
Eu incercam sa gasesc centura de siguranta pe aici prin spate.
Edward incerca sa il depaseasca dar Emmett i se baga in fata. El il depasii totusi pe partea opusa. Accelera si mai tare. Imi era frica sa ma uit la bord. Alice inca canta si dansa , dar se mai uita la intrecerea fratilor ei din cand in cand. Eu as fi facut pe mine de frica, nu as fi fredonat dansand!!!!
Mi-am dat pantofii jos in masina ca sa pot sa ii port cand ajungem mai mult, Alice ma vazu dar nu imi reprosa nimic, pentru ca pana la urma nu facusem nimic rau.
Pe la jumatatea drumul cred, ca se mai potolisera cu intrecerile lor care se pare aveau loc de fiecare data cand Emmett mergea cu masina. Edward si Jasper vorbeau in fata despre nu stiu ce model de masina nou aparut de care habar n-aveam, iar Alice se dadu mai in fata langa scaunul lui Jasper si il lua de mana. Acesta ii saruta dosul palmei si ea zambi. Erau asa dulci impreuna.
Am mai mers ceva timp si in sfarsit dupa ceva asteptari am ajuns unde credeam eu ca trebuie. Cred ca facusem cam o ora pe drum. Edward intra intr-o parcare din spatele cladirii si parca masina , Emmett facand la fel langa. M-am incaltat la loc si am coborat cu totii din masina. Cred ca imi amortisera picioarele in masina si cand am atins solul si am facut cativa pasi zici ca tocmai ma dezghetam. Eu habar n-aveam pe unde sa o iau deci am mers langa Alice. Am inceput sa analizez locul si deja ma orbeau niste luminii violete care se roteau si prin fata si prin spatele localului. Am mers in fata unde era o intrare cu o usa dubla care era deschisa si deja se auzea muzica de afara. Habar n-aveam cum ma simteam in acest moment. Am mers pe un hol destul de lung, pe jos se afla un covor rosu iar interiorul era facut din lemn cu cateva lumini pe margine, dar totusi era destul de intuneric. Desigur muzica se auzea din ce in ce mai tare au trecut cateva persoane pe langa noi care cred ca se duceau pana afara. Alta tipa incepu sa tipe si sa alerge in parte opusa si am busit in ras, era desculta si ii cazu un pantof din mana. Apoi holul se termina si era o alta intrare in fata care era deschisa. Muzica era asurzitoare dar totusi nu era neplacuta, era logic sa se auda asa tare. Am intrat cu totii iar Edward se duse spre o fata care se intoarse si ea cand il vazu. Era chiar la intrare, imi dadea impresia ca il astepta acolo. Aceasta il imbratisa si apoi ii facu semn sa vina dupa ea. Am urcat cateva scarii ajungand la o masa pe care se afla oricum deja destul alcool.
-Aceasta este masa voastra, ne informa fata.
Avea parul blond deschis ondulat si niteste ochii verzi destul de inchisi, era foarte frumoasa.
-Mersi, ca ai facut rost pana la urma, ii spuse Edward.
-Pentru tine orice scumpule, ii spuse ea si ii facu cu ochiul.
El incepu sa rada iar aceasta il trase pe canapeaua din spatele mesei. Mi-am luat ochii de la ei, nu vroiam sa ma enervez chiar de la inceput. Alice isi lasa geanta pe canapea si ea apoi se apropie de mine.
-Mergi cu mine sa iau ceva de baut? ma intreba
-Sigur , i-am spus si m-am ridicat.
M-a lua de mana si am coborat scarile indreptandu-ne spre bar. Era foarte aglomerat clubul, si extrem de galagios. Erau destule animatoare care dansau majoritatea dezbracate dar pictate pe piele. Dj-ul incepu sa vorbeasca despre nu stiu ce distractie etc etc.. dar nu prea il ascultam. Am ajuns la bar unde Alice comanda doua cocktailuri Exotic Dream si eu m-am lasat dusa pe mana ei. Alice mai vorbi putin cu barmanul si apoi a trebuit sa asteptam inca 5 minute pentru bauturi.
-Deci cum ti se pare aici? ma intreba Alice aproape tipand din cauza muzici
-Este ok deocamdata, i-am raspuns.
Multa lume dansa pe langa noi iar camera era imensa. Erau o multime de persoane dar nu prea aveai cum sa te ratacesti. Erau luminii si o scena putin mai departe de noi pe care dansau 3 fete si 2 baietii in niste costume aproape rupte. Dj-ul era asezat oarecum undeva sus, dar avea alta scara pe unde sa coboare. Am primit bauturile si Alice mi-o inmana pe a mea. Arata destul de bine, sa vedem si ce gust avea. Ne-am intors la masa destul de greu pentru ca se aglomera si incercam sa evitam toate persoanele ce ne apareau in cale.
Am avut o” surpriza ” neplacuta cand m-am intors pentru ca aceea…fata, ca sa nu o numesc altfel deja il asaltase pe Edward care nici el nu parea deloc impotriva. Cum am zis, ii va trece imediat ce va da de alta. Nu ar fi trebuit sa imi fie mila de el, a meritat-o si i-as mai face asta inca odata! M-am asezat inapoi pe canapea si am gustat din bautura punand-o pe masa. Din cate auzeam toate melodiile pe care le bagau erau remixate adaugandu-le tuturor basul acela de iti spargea timpanul. As fi turnat fericita bautura in capul fetei dar avea un gust mult prea bun pentru a o irosii pe asa ceva. Gabrielle si Craig coborara scarile si m-am intors vazand ca se indreaptau dansand spre alte persoane. Bravo lor! Emmett si Rosalie se pare ca luasera exemplul porumbeilor de langa asa ca mi-am mutat privirea ca sa ii las in inimitatea lor daca se mai putea numii asa. L-am vazut pe Edward cum se ridica de la masa si cobora scarile.  Fata aia se apropie de noi zambitoare si imi venea sa ii sterg zambetul ala de pe fata.
-Hey! Buna Alice! Ce mai faci ?
-Foarte bine Aria, pe aici si eu , tu cum o mai duci?
-Cat se poate de bine, se intoarse spre mine. Hm… ea cine este? intreba Aria
Motivul mortii tale , imi venea sa ii raspund dar m-am abtinut.
-Ea este Bella, o prietena foarte buna. Bella, ea este Aria.
-Incantata sa te cunosc, imi spuse ea si intinse mana.
-La fel, am mintit cu desavarsire.
Ea imi zambi si i-am raspuns cu un zambet cat se poate de fals.
-Ma bucur sa va revad…vad..pe toti, ne spuse ea si se ridica de pe canapea. Sper sa va simtit bine. Acum, ma scuzi Alice, ma duc sa iti caut fratele.
-Ok Ok , dute, ii spuse ea fericita.
Duceate-ai sa nu te mai intorci. Am vazut-o cum se indeparteaza si coboara scarile.
-Cine este ea? am intrebat-o pe Alice.
-O prietena de prin zona. Edward o stie cel mai bine , dar si noi o cunoastem. Ne mai intalnim cu ea cand venim pe aici, dar mai vine si ea prin Forks din cand in cand.
Am aprobat din cap si am mai luat o inghititura din pahar. Alice se ridica si la sa danseze si il lua si pe Jasper dupa ea care o apuca de talie si o saruta pe gat conducand-o mai in fata. Canapeaua se lasa si m-am intors sa vad cine s-a asezat. Am intalnit o fata zambitoare si niste ochii albastri superbi care ma priveau insistent. Avea parul brunet si era imbracat destul de bine.
-Cum se face ca cea mai frumoasa fata de aici este singura? ma intreba el si am zambit incantata de complimentul lui.
-Asta ma intrebam si eu ceva mai devreme, i-am raspuns.
-Hm…crezi ca pot schimba asta?
-Poate, depinde, te oferi tu?
-Nici nu ma gandesc de doua ori. Nici nu pot accepta sa te vad singura, asa ca sper sa fiu destul de bun pentru tine.
Rad putin apoi ii zambesc.
-Eu sunt de acord.
-Ce zici, vi la masa mea, dansam putin si te fac sa uiti ca ai venit singura aici?
Imi placea oferta lui, oricum nu aveam nimic de pierdut, si decat sa stau aici si sa imi plang de mila in timp ce restul se distreaza, ceea ce imi spunea el suna mult mai tentant. El se ridica si imi oferii mana sa ma ajute sa ma ridic, dar nu dadu drumu la ea nici atunci cand am inceput sa mergem. Rosalie se uita la mine cu un zambet viclean si eu i-am raspuns prin acelasi mod. Apoi dadu din cap in semn ca da si se intoarse la Emmett. M-a conduse spre masa lui care era mai jos decat a noastra.
-Hm..se pare ca nici tu nu ai prea multa companie, ii spun observand ca masa lui era goala.
-Majoritatea sunt imprastiati pe aici, habar n-am pe unde, se apara el razand. Dar numai conteaza acum , avand in vedere ca te am pe tine.
-Asta asa e, ii spun putin coplesita de situatie.
El lua un pahar gol de pe masa si il umplu cu o bautura care habar n-aveam ce era. Dar in fine ce mai conta.
-Mersi, i-am spus cand imi dadu paharul.
-Cu placere. Deci spune-mi , am voie sa stiu numele tau?
-Bella, ii spun simplu.
-Ti se potriveste perfect.
-Esti primul care spune asta, ii spun si iau o gura din pahar.
-Serios? intreba mirat. Sunt singurul care vede bine de aici?
Am inceput sa rad.
-Dar al tau care este? il intreb curioasa.
-Liam.
-Incantata de cunostinta Liam. Imi place numele.
-Sa zicem ca sunt de acord cu ce ai zis… mergem sa dansam? ma intreba
-Desigur.
M-a luat din nou de mana si am pasit spre mijloc unde mai multe cupluri dansau. M-am uitat prin imprejurimi si se putea vedea masa noastra care era sus. Am inceput sa ne miscam amandoi pe ritmul muzicii si totul a decurs de la sine. Aveam mainile impletite in ale lui in timp ce zambeam si dansam. Pantofii imi permiteau sa ma misc destul de bine asa ca nu aveam probleme.
-Ce te aduce pe aici? Nu te-am mai vazut, si frecventez destul de des localul.
-Am venit cu niste prieteni, si ai dreptate nu m-ai mai vazut pentru ca nu am mai venit pana acum.
-Stiam eu, nu aveam cum sa nu te observ pana acum, spuse mandru. Si cum iti este pana acum aici?
-Pana acum ma simt excelent. Datorita tie bineinteles.
-Pentru asta sunt aici. Dar sigur n-ai pe cineva care sa vina sa ma ia la pumni pentru ca dansez cu prietena lui?
-Absolut deloc. Sun 100% singura.  Asa ca nu iti va cauza nimeni probleme, i-am garantat eu.
El imi zambii si ma trase mai aproape de el. Am continuat sa dansam asa ceva timp, nu stiu cat timp a trecut dar parca nu vroiam sa mai plec de langa el, era o companie tare placuta. Ma facea sa ma simt bine. Mi-a spus mai multe despre el, si eu i-am spus despre mine, dar apoi am vazut-o pe Alice la masa cum imi face cu mana sa vin spre ea. Ma indepartez putin de el.
-Trebuie sa merg la masa mea, vrei sa vi si tu?
-Normal, imi spuse si ma lua de talie conducandu-ma spre scari.
Simtindu-i mainile pe spatele meu ma facea sa ma simt confortabil, dar nu era aceeasi senzatie ca atunci cand Edward ma atingea. Si ma uram pentru asta, Liam merita mai multe decat ar fi meritat Edward vreodata. Am urcat scarile si am ajuns la masa noastra unde Alice se uita insistent la mine.
-Ce este Alice? De ce m-ai chemat, o intreb preocupata.
-Bella m-am certat cu Jasper! Trebuie sa ma ajuti.
-CE?! De ce te-ai fi putut certa cu el!? intreb socata.
-Ia loc te rog, si prietenul tau la fel, spuse ea trista
M-am uitat la Liam care astepta politicos ca sa termin asa ca l-am invitat pe canapea. Am baut din paharul care ramasese pe masa si am intrebat-o ce s-a intamplat.
-Deci Bella nu stiu cine era baiatul ala dar era asa insistent si tot repeta ca ma cunoaste, ca am fost impreuna si ca de ce l-am uitat, Bella m-a sarutat! Dar l-am dat imediat inapoi doar ca Jasper vazuse deja… si s-a suparat. Am incercat sa-i explic dar nu a vrut sa ma asculte, spuse ea aproape ca ii venea sa planga.
Am luat-o in brate si i-am spus ca trebuie sa se calmeze.
-Asculta Alice, probabil e ranit acum si eu te cred pe cuvant, stiu ca va iubiti si nu va-ti face niciodata asa ceva. Unde este acum ?
-Nu stiu Bella, cred ca e la bar.
-Ma duc sa vorbesc cu el , sigur o sa il impac. Stai linistita.
-Of Doamne multumesc.
-Ok… Liam ramai putin aici? Sper sa nu te superi dar e chiar urgent.
-Te astept aici, ma anunta el.
M-am dus spre bar si l-am cautat pe Jasper. Dar in cautarea mea am dat de cineva de care chiar nu vroiam sa aud in niciun fel. Se uita la mine fara sa arate vreo expresie pe fata, dar era singur, unde ii era scumpa si iubita Aria?
Dar chiar trebuia sa intreb? O alta fata, probabil de prin club ii aparu in fata si eu m-am concentrat pe Jasper.
-Hey, l-am salutat eu si el isi ridica privirea.
-Mda buna… daca te-a trimis Alice aici chiar nu vreau sa vorbesc despre asta.
-Da chiar ea m-a trimis pentru ca este disperata sa te impace, si cum pe ea nu o asculti m-am gandit ca m-ai putea asculta pe mine. Nu inteleg de ce cupluri ca voi ajung sa aiba probleme de genul asta. Ar trebui sa te duci chiar acum la ea si sa ii spui cat de mult o iubesti, pentru ca sincera sa fiu nu are nicio legatura cu tipul ala probabil beat si inconstient, sti ca doar pe tine te are.
-Nu stiu..probabil ca am reactionat eu prea rapid, dar eram pur si simplu socat.
-Te inteleg, este normal sa reactionezi asa, dar acum ca te-ai calmat ce ar fi sa te duci sa vorbesti chiar tu cu ea?
-Crezi ca e suparata pe mine? intreba el trist
-Pe tine?! Doamne fereste de ce ar fi?! Este suparata pentru ca tu esti suparat pe ea, asta este problema aici. Asa ca hai dute la ea odata.
-Mersi Bella, imi spuse zambind slab. Mersi ca ai facut asta pentru mine.
-Oh ce mai conteaza de mine acum, n-ai pentru ce. Acum impacati-va si fiti fericiti.
El pleca de la masa mai zambitor decat il gasisem si ma bucuram ca imi facusem treaba bine. M-am trezit cu Liam in spatele meu care ma prinse de umar si ma intoarse spre el.
-Deci acum ca ai terminat problema asta, crezi ca ne putem ocupa si de noi? intreba el si ma lipii cu spatele de bar.
-Cred ca mi s-a eliberat agenda, ii spun si zambesc apropiandu-ma de el.
El trasa cateva linii cu nasul pe obrazul meu si isi puse o mana pe talia mea.
-Crezi ca putem merge intr-un loc mai privat? ma intreba el lipindu-si buzele de ale mele deschizandu-le cu limba.
-Cum ar fi? ii spun si ma departez
-Cum ar fi masina…cum ar fi o camera de hotel..unde am fi doar noi doi si am putea sa ne cunoastem mai bine.
M-am uitat peste el la Edward care dansa cu o fata dar si el se uita spre mine …sau nu stiu sigur daca era spre mine sau spre Liam, dar cert era ca se uita inspre noi.
-Poate mai incolo, ii spun si il sarut si eu punandu-mi mana pe spatele lui.
-Oricand vrei tu, imi spuse si continua sarutul.
Acest sarut era atat de diferit. Nu simteam aproape nimic, unde erau toate acele emotii care imi explodau in stomac ? De ce nu imi ardea pielea si capul mi-o lua razna? De ce cand il atingeam pe el corpul meu cerea cu totul altceva? Nu putea sa ma culc cu el pentru ca ei bine nu simteam nimic care sa ma faca sa ma bucur de asta. Era un baiat super ok, prietenos, dragut, simteam atractie, dar nimic altceva. Era atat de ciudat, era atat de rau cand trebuia sa iti negi sentimentele. Parca numai erai tu.
M-am departat de el si apoi m-am uitat din nou in jur cautandu-l. Daca ma vroia, de ce nu ma si iubea? Asta era o intrebare care ma bantuia.
Simtea la fel cum simteam eu cu Liam ? Sa fie asta o ironie a sortii? Mi se facu atunci mila de Liam. Dar nu credeam ca el ma iubeste asa cum eu il iubeam pe Edward, doar vroia sa aiba o aventura cu mine. N-am intors la masa lui si mi-am continuat bautura si conversatia cu el destul de mult timp. Liam imi oferi o tigara dar i-am spus ca nu fumez si el intelese. Ne-am tot mutat de la masa mea, la masa lui, apoi la bar comandand alta bautura…apoi dansam si tot asa. Ne-am mai sarutat de cateva ori, dar nu a urmat nimic altceva dupa. Cred ca bausem deja cateva pahare de tequila dar partea proasta e ca le amestecasem cu un cocktail si ce imi mai daduse Liam in pahar de la masa lui…sau ma rog cateva pahare. Ne-am ridicat iar pentru ca imi placea foarte tare melodia asta si Liam ma invita sa dansez din nou asa ca am acceptat fericita. Eram incantata de seara asta pana acum, chiar nu imi mai pasa de nimic, Liam ma facea sa ma simt chiar foarte bine.
El isi puse mana pe talia mea si am inceput sa dansam in timp ce auzeam tipete de fericire in spatele meu m-am intors si cateva tipe bete cu cateva sticle urlau pe o masa si dansau ca apucatele. M-am intors spre el si i-am intalnit buzele, de data asta mai violente si nerabdatoare ca inainte.
-Nu crezi ca am asteptat destul? ma intreba el si ma lipi de corpul sau.
Isi duse mana mult mai jos de talie si se uita in ochii mei muscandu-mi buza.
-Astepti ce? il intreb
-Pe tine. Esti pur si simplu fenomenala, ma inebunesti.
Expira zgomotas in timp ce se avanta din nou in buzele mele din ce in ce mai rapid si mai nerabdator. Cred ca petrecusem aproape o ora jumate cu el si nu mai adusese in disctutie faptul ca el vroia sa mergem ” intr-un loc mai retras „, dar eu nici nu stiam ce sa mai fac. Ma cam durea capul… m-am sprijinit de el si opri sarutul.
-Ai patit ceva? ma intreba ingrijorat.
-Ma cam doare capul, vreau sa stau jos cateva momente.
-Vrei sa te intinzi? Sa sti ca asta nu e cel mai adecvat loc pentru asta. Sigur nu vrei sa plecam de aici?
-Nu nu, sunt bine, nu-i problema, spun si scutur din cap.
-Serios?
-Da, vorbesc serios, nu stiu ce m-a apucat. In fine numai conteaza, mi-am revenit.
Dar nu eram asa sigura oricum…
L-am vazut iar pe Edward intr-un colt mai indepartat in timp ce o saruta pe Aria dar ochii ii erau atintiti spre mine. Oh da, vezi sa nu iti dezamagesti iubita ca te uiti dupa altele, i-am reprosat in gand.
-Doar saruta-ma si gata, ii spun dar privirea imi era tot spre Edward
Ii dau drumul la maini si il las sa ma cuprinda el ca sa porneasca un alt sarut la fel ca precendentul. Imi iau privirea de la el zambind si ma concentrez pe Liam. Cobora cu buzele mai jos dar apoi urca iar spre gura mea intorcandu-ma putin cu spatele spre Edward. Am terminat sarutul si el imi soptii la ureche
-M-ai uimit de prea multe ori in seara asta.
Am inceput sa rad dar iar a trebuit sa ma sprijin de el.
-E un lucrur bun sau rau ? il intreb zambind
-Deocamdata bun. Si spune-mi te-ai supara daca te-ai rapii, sa fi doar a mea. Sa sti ca nu te mai dau inapoi.
Vru sa ma sarute dar se opri brusc. M-am intors speriata si curioasa sa vad ce l-a impiedicat. Am crezut ca pic de tot.
-Aici erai, l-am auzit pe Edward spunandu-mi. Te-am cautat peste tot.
-Serios ? intreb si mai ametita de prezenta lui decat eram de la bautura.
-Ce faci aici cu el ? intreba Edward furios.
Stai asa ce il interesa pe el? Sa se duca inapoi la treaba lui.
-Ne cunoastem? intreba Liam. Ce treaba ai tu cu Bella?
-Mda… Liam el este Edward –
-Iubitul ei, continua Edward.
IUBITUL CE?! Ok, era cumva de la bautura, eram eu prea beata si picata de pe marte sau tocmai spusese ca e iubitul meu? M-am uitat socata la Edward care statea serios langa mine apoi la Liam caruia practic ii picase fata.
-Ce? aproape intreb.
-Mi-ai spus ca n-ai iubit! tipa Liam furios
-Ah serios? Chiar nare? intreba Edward ridicand din spranceana. Si eu ce sunt aici?
-De ce m-ai mintit?! intreba Liam infuriat.
-Dar nu am facut asta! spun in apararea mea.
-Si atunci el cine e? intreba Liam
-Eu sunt iubitul ei, ea e iubita mea, ce e asa greu sa intelegi? Vrei sa iti desenez? Asa ca ai face bine sa iti iei mainile de pe ea chiar in momentul asta.
Liam se departa de mine automat si se uita ba la mine ba la Edward
-Asculta nu stiam ca e ocupata..daca stiam nu ma bagam serios, dar ea mi-a zis ca …
Edward il intrerupse.
-Ocupata? spuse socat. Asa numesti tu relatia noastra? Dar tu ce crezi ca e un obiect pe care l-am imprumutat de la un vecin? Sa nu te mai prind ca te atingi de ea vreodata in viata ta, cand o vezi iei distanta ai inteles?
-Pfff…nu pot sa cred, spuse Liam si se indeparta.
Am vrut sa merg dupa el dar practic nu imi mai gaseam picioarele. Ma blestemam exact in acest moment. De ce bausem asa mult?! Ar fi trebuit sa opresc asta dar n-am putut. Ce era cu mine?!
-Nu pot sa cred ca mi-ai facut asta! De ce vrei sa imi strici orice relatie sau lucru bun care mi se intampla si mie?! tip la el si ma indrept spre iesire
A trebuit sa ocolesc cativa baietii care imi apareau in fata si incercau sa se dea la mine dar i-am ignorat si am iesit pe holul acela in care intrasem. Vroiam sa ies de aici si sa imi limpezesc gandurile, muzica aia asurzitoare nu ma ajuta deloc , trebuia sa ma asez si sa ma linistesc. Oare il mai puteam gasii pe Liam sa ii pot explica ce s-a intamplat sau o sa ma blochez cum patisem mai devreme? Am iesit cu totul din cladire si m-am indreptat spre parcare unde muzica nu se mai auzea atat de tare. Doamne imi venea sa vomit in draci!
Cineva ma prinse de brat si oare trebuia sa ma intreb cine era?
-Hey, asteapta, imi spuse el si m-am intors intr-un sfarsit cu fata spre el.
-Poti sa imi explici ce au fost toate astea? Ce te plictisisei de tipele cu care erai pana acum si nu aveai ceva mai bun de facut decat sa vi peste mine?
-Nu mai spune prostii, imi reprosa el.
-De ce ai facut asta? intreb furioasa
-Pentru ca nu suportam sa te vad cu orice tip dintr-un oarecare bar, pentru ca nu suportam sa te atinga , nu suportam sa iti vorbeasca si sa te sarute, deaia am facut-o! spuse exasperat.
Cred ca nu existau cuvinte sa descrie ceea ce simteam…sau nu mai simteam acum pentru ca intregul meu corp impietrise. Sigur bausem prea mult si nu mai auzeam bine, ar fi trebui sa ma intind, era mai grav decat credeam.
-Poftim?! De ce iti place sa ma minti in asemenea hal? Cred ca nici tu nu te auzi ce spui?! Vrei sa spui ca acum ai in sfarsit sentimente pentru o persoana sau ce? Tocmai tu!? As fi crezut pe loc daca ar fi spus oricine altcineva inafara de tine, dar pe tine nu te cred in stare de asa ceva!
M-am indepartat de el furioasa pentru ca nu credeam mare lucru din ce spunea, putea sa ma minta foarte bine, de ce s-ar fi schimbat radical tocmai acum?
-De unde sti ce simt eu? Ce am iubit, ce iubesc? Imi judeci alegerile fara sa imi sti motivele. Jur ca nu mint , ceea ce spun este cu totul adevarat. Crezi ca as mai fi facut asta daca nu mi-ar fi pasat cu adevarat? Te rog , ma cunosti Bella, atat de bine, sti ca nu ma implic in lucrurile de care nu imi pasa.
-Si ce iti pasa tie? Ca unu ajunge sa se culce cu mine inaintea ta?
-Tu nu intelegi ca numai este vorba de asta acum? Crezi ca daca as vrea nu as putea sa ma culc cu tine chiar in acest moment?! Esti ametita rau acum..ca sa nu spun beata, masina e aproape, ce m-ar impiedica? Oricum nu ai mai avea ce face, si odata ce as incepe oricum nu ai fi vrut sa ma mai opresc, spuse ridicand mainile in aer incercand sa ma faca sa inteleg.
-Nu sunt beata! am ripostat eu
-Asta e singurul lucru pe care l-ai auzit din tot ce am spus? zice exasperat.
-Nu…
-Si atunci?
-Nu stiu..sunt asa confuza, spun si ma asez pe trotuar.
-E in regula te inteleg. Nu trebuie sa mai spui nimic.
Se asez langa mine si practic imi pica capul in poala lui.
-Nu ma simt prea bine. M-ar ajuta daca as sta putin aici pana imi revin, ii spun sperand sa fie de acord.
-Sti…si vorbesc serios, cred ca te-ar ajuta daca ai vomita.
-CE?! Nu vomit aici, Doamne , te auzi ce spui? ii spun revoltata.
-Crede-ma e mai bine asa. Si sti cu ce te pot ajuta?
-Mhm?
-Cu alcool.
-Numai beau, imi pare rau, corpul meu a ajuns la refuz. Nu cred ca asta ma ajuta.
-Ba da, te va ajuta pentru ca numai vrei alcool, te scarbeste acum nu-i asa? Asta o sa te faca sa vomiti.
-Nu mai pot sa ajung pana la bar acum, si te rog nu vreau alcool. Vreau doar sa stau jos.
-Cum vrei tu.
Am stat cateva momente asa in poala lui si n-am mai vorbit deloc. El imi mangaia fruntea si obrajii si chiar daca asta nu ar fi ajutat in mod normal pe mine m-a facut sa ma simt mult mai bine. Vazand-ul aici langa mine , preocupandu-se si avand grija de mine ma facea sa il cred, in legatura cu ce spusese mai devreme. Era atat de bine sa il stiu asa, parca nu era el. M-am intors cu fata spre el si imi zambi.
-Cum te mai simti?
-Cred ca mai bine..mersi, m-ai ajutat.
-N-ai de ce sa imi multumesti.
-Cred ca sunt in stare sa ma intorc inapoi, mi-am mai revenit, chiar nu stiu ce ma apuca.
-Asa e de la bautura, ma asigura el. Dar esti sigura ca vrei sa te intorci?
-Da, sunt mai bine.
Ma ajuta sa ma ridic si l-am luat de brat sprijinindu-ma ca sa pot avansa spre cladire. Si din cate am vazut multe fete si chiar baietii erau lesinati pe margine majoritatea vomitand. Edward imi trase fata la pieptul sau ca sa nu trebuiasca sa ii vad dar totusi sunetul dezgustator nu trecea. Dar am reusit sa trec si peste asta.  Ne-am dus spre masa noastra, si cand Alice ma vazu se arata destul de ingrijorata.
-Ce ai patit Bella? Esti bine?
-Mda… am avut cateva probleme sa spunem, trebuie doar sa stau jos si o sa imi revin…sper.
-Ok intinde-te aici daca vrei, imi spuse ea si imi arata spre canapeaua care era aproape goala.
Nici nu m-am gandit de doua ori. Cand stateam intinsa parca toata ameteala mai trecea, dar cand ma ridicam revenea iar. Nu cred ca era cine stie ce, dar trebuia sa imi mai treaca. Printre gene am vazut si o tarfa aparand prin peisaj. Se apleca spre Edward dar acesta o dadu la o parte. Ea se intrista.
-Nu acum, ii spuse rapid.
-Vrea sa spuna niciodata, i-am spus mai mult bajbaind, dar cred ca ma facusem destul de auzita.
Edward incepu sa rada, si parca am auzit-o si pe Alice dar nu eram asa sigura.
-Poftim? intreba Aria mirata de parca zici ca cine stie cine era ea si cine eram eu.
-N-ai auzit bine?
-De cand vorbesti tu in locul lui? intreba ea enervata
-De cand ii pasa mai mult de mine decat de tine. Asa ca fa pasi, sti nu prea imi dau silinta sa deschid in intregime ochii pentru ca nu esti un subiect asa important pentru mine si ma doare capul prea tare, dar inca simt miros de panarama pe aici si stiu ca vine de la tine, deci ar fi bine sa te cari.
Nu stiu sigur daca a plecat sau nu , dar cert e ca oricum nu imi pasa atata timp cat Edward nu o baga in seama. Eram hotarata sa nu las discutia de afara neterminata, din cauza ca mi se facuse mie rau, urma sa o continuam cand ma voi simti mai bine. Am cerut un pahar cu apa si am primit unul. M-am ridicat si l-am baut ca un om normal. Am expirat adanc si cred ca ma mai calmasem. Edward inca statea langa mine. Nici macar nu stiam cat e ceasul.
Am oftat si am mai luat o gura de apa. Imi cam tremura mana dar am reusit totusi sa ma descurc.  Am pus paharul pe masa si m-am apasat putin pe burta.
-Esti mai bine? ma intreba Edward
-Da, mi-am mai revenit, cat de cat.
M-am uitat sa vad daca mai era Aria prin zona si am vazut-o pe canapea in capatul celalalt uitandu-se urat la mine si probabil ma blestema si injura in aceste momente ca toti draci deci nu trebuia sa ma mir daca mi se facea iar rau. M-am intors spre Edward care inca se uita spre mine ingrijorat si l-am imbratisat punandu-mi capul pe pieptul lui. El ma cuprinse cu mainile si i-am soptit ” multumesc ” , nefiind sigura daca ma auzise sau nu dar apoi imi raspunse si mi-a confirmat ca auzise ce am spus.
Alice ma imbratisa si ea dupa usurata, dar i-am spus ca nu trebuia sa isi faca asa mari griji pentru ca nu era nimic grav. Oricum se vedea ca si ea era putin ametita. Uitandu-ma la Edward nu imi puteam da seama cat de beat era si el, dar cert era ca sigur bause.
-Alice, mergi cu mine pana la baie? o intreb si ma ridic destul de singura pe picioarele mele.
-Sigur, imi iau si geanta, trebuie sa imi reimprospatez putin machiajul si cred ca si tu ai nevoie.
-Cum vrei, ii spun si o astept.
Ea ma lua de brat si am mers spre baie care parca zici ca era ascunsa nu gluma.
Alice se protapii in fata oblinzii si incepu sa isi scoata din geanta diferite obiecte cum ar fi in primul rand pudra. Eu ma uitam in oglinda practic hipnotizata, eram atat de socata dar in acelasi timp uimita de ceea ce mi se intamplase cu Edward ca eu inca credeam ca-s prea beata si ca nu e asa cum cred eu. Dar lui chiar ii pasa de mine, desi nu a recunoscut pana acum, eram importanta pentru el.
-Mersi pentru ce ai facut cu Jasper mai devreme. Totul s-a rezolvat.
-Foarte bine, asa si trebuie, ii spun zambind dar inca ma gandeam la ale mele.
-Tu ce ai? Zici ca esti picata din cer…imi spuse Alice chicotind.
-Fratele tau….
-Ce ti-a facut ? intreba Alice agitandu-te. E de rau?
-Deloc….
-Si atunci? Nu ar trebui sa fi fericita? intreba confuza
M-am intors spre ea si am luat-o de umeri.
-Alice o sa iti spun ceva stric confidential deocamdata, pentru ca esti prietena mea cea mai buna dar te rog sa fi silentioasa, daca intelegi ce vreau sa spun.
-O sa incerc…spuse ea muscandu-si buza.
-Jura! Altfel nu-ti spun!
-Binee..jur! Ce este ?
Am tras aer in piept si am inceput sa vorbesc foarte repede
-Uite nu stiu cum s-a intamplat dar eram in bar cu tipul ala Liam si apoi el a vrut sa ma sarute dar Edward l-a oprit pentru ca a spus ca ii pasa de mine si nu vrea sa ma vada cu alt tip si eu chiar il cred pentru ca  mi se parea ca vorbea serios dar nu stiu inca daca sa fiu sigura, dar a avut grija de mine cand imi era rau si nu stiu sunt asa confuza dar eu –
-Wow wow wow! Stai asa, ce a facut Edward? intreba nevenindu-i sa creada.
-Ti-am zis l-a oprit pe Liam. Tu ce parere ai?
-Din tot timpul meu alaturi de el , niciodata nu s-a bagat peste alt baiat pentru o fata.
-Nici nu am stiut cum sa reactionez, m-am plans eu.
-Bella tu iti dai seama ca Edward ar putea fi chiar indragostit de tine? ma intreba socata chiar de ceea ce spusese ea
-Nu pot sa cred asa ceva…
-Atunci de ce ar fi facut toate astea? Sti tu pe cineva cu care Edward s-a comportat cum s-a comportat cu tine?
-Nu…dar mi se pare imposibil Alice. Cum sa fie indragostit de mine esti nebuna?! Adica stiu ca deobicei tu exagerezi dar de data asta chiar…
-Dar vorbesc cat se poate de serios. De ce ti-ar spune toate astea daca nu te-ar iubii?
-Nu stiu Alice, m-ai zapacit mai rau.
-Eu asa cred, dar poate ar trebui sa lasi timpul sa decida. Vei vedea ce se mai intampla si sa tragi propriile concluzii. Sa sti ca eu sunt mereu aici sa te ajut.
-Stiu, ii spun si o iau in brate.
-DECI SUNTEM CUMNATE ?! urla fericita la mine.
-ALICE! tip enervata la ea dar nu neaparat pentru ca nu mi-ar surade ideea.
-Ce? se apara ea.
-Sa vezi ce cumnate iti dau eu tie…
-Bine bine, promit ca astept cuminte sa vad ce se intampla dar jur pe ce vrei Bella sunt 100% ca vom fi cumnate!
-Deci esti culmea! Nu iti poate spune omu’ ceva ca deja incepi cu presupunerile tale! Dar….mi-ar place sa fiu cumnata ta… recunosc eu rusinata.
Alice incepu sa rada si ii scapa peria din mana de isterica ce era.
-Adica si tu il placi pe el nu-i asa?
-Il plac….recunosc.
-Il iubesti? ma intreba uimita
-Cred…ca da… spun desi eram sigura de sentimentele mele.
-Daca mi-as aduce aminte prima data cand ne-am intalnit si am inceput sa iti vorbesc de Edward, si ti-as fi spus ce imi spui tu acum cred ca te-ai fi mutat din oras, CE ORAS? Te-ai fi mutat in alt continent!
Am plesnit-o peste umar amuzata dar si rusinata.
-Eu ti-am zis ca azi trebuie sa agati un baiat, dar nu ma asteptam chiar la Edward, spuse razand zgomotos. Inca nu pot sa cred, sau de fapt pot! PENTRU CA AM SPUS DEJA CA VA POTRIVITI!
-Daa..mediumul de tine, o ironizez dar inca sunt rusinata de tot ce spunea.
-Hai treci incoace, trebuie sa te facem frumoasa pentru Edward, spuse si ranjii la mine.
M-am strambat la ea si mi-am dat ochii peste cap. Imi mai retusa machiajul si in tot acest timp nu se oprii din ras. Tot bajbaia lucruri de care radea singura apoi iar isi aducea aminte si incepea sa rada. Era culmea!
-Mai taci odata Alice? Sau ai de gand sa razi toata seara?
-Gata gata, ma calmez ok?
-Ce dracu ! Nu vreau sa stie Edward ca ti-am spus, cum ai zis si tu vreau sa mai treaca ceva timp.
-Inteleg, spuse ea aproape serioasa. Stai linistita ca nu o sa afle nimic de la mine, dar sunt foarte fericita ca mi-ai spus totusi. Ma bucur ca ai incredere in mine. Acum hai sa ne intoarcem, ca esti gata.
Am aprobat din cap si am mers spre masa noastra. Cred ca incepusem sa ocolesc din mers toti betivii iar Alice inca incerca sa se calmeze. M-am uitat la ea urat inainte sa urcam scarile si apoi chiar se facu serioasa. Era sigur ca daca incepea sa rada acolo Edward si-ar fi dat seama de ce, si nu vroiam asta. Aveam incredere in ea, stiam ca nu ii va zice dar imi era sa nu se dea de gol.
Cand am ajuns la masa m-am asezat la locul meu obisnuit si am vazuto pe Rosalie vening spre noi vesela cu o sticla de bautura in mana.
-Ce faceeti? tipa ea la noi. Vreti si voi?  spuse si ne arata spre sticla
-Eu una numai vreau, ii spun si ma stramb.
-Am deja in pahar , spuse Alice razand. Ti-o las toata numai tie.
-Ah ce prietena esti tu Alice, sora mea, cumnata mea.
Atunci Alice isi musca buza si ii lua sticla din mana luand cateva inghitituri ca sa nu rada. Imi venea sa ii dau cu sticla in cap dar nu puteam pentru ca imi venea si mie sa rad. Am tusit foarte tare si atunci Alice se ineca cu bautura.
-Ce naiba ati patit? ne intreba Rosalie razand dar totusi confuza.
Se vedea ca era mai beata ca mine. Se aseza pe canapea si o apucase o euforie d’asta bolnava.
-Nimic, doar ca ma inecasem cu ceva, spuse Alice cerandu-si scuze pentru iesirea de mai devreme.
Aria tot dadea tarcoale pe aici, se baga in seama cu restul, nu vroia deloc sa plece. Daca vroia sa se apropie cumva de Edward urma sa ii scot ochii si sa ii rup picioarele ca sa ca sa ne lase odata in pace. Stiu ca nu imi facuse nimic , dar prin faptu ca il vroia pe el era inamica mea. M-am intors spre Edward zambareata pentru ca tocmai imi venise o idee stralucita.
-Mergem sa dansam? il intreb si il iau de mana tragandu-l sa se ridice.
-Dar nu iti era rau? intreba mirat
-Nu imi mai este, hai, il incurarez si el ma  urma.
L-am vazut cum zambeste si mi-am permis sa ma uit in spate doar pentru expresia ei de pe fata. Apoi m-am uitat la Alice care inca incerca sa nu rada.
Ne-am dus in multime care deja dansau, dar am incercat sa ne gasim un loc mai retras , cat de cat, daca era posibil. El isi puse mainile in jurul taliei mele si am inceput sa dansam amandoi. Trebuia sa recunosc, senzatia de data asta era mult mai diferita, si nu doar pentru ca acum eram mai beata decat eram cu Liam, stiam sigur asta. Corpurile noastre se potriveau perfect, de parca se cunosteau de ani buni. Nu stiu cat de buna eram eu, dar el se misca foarte bine.
-Mult mai bine asa, i-am spus.
El rase, si eu parca uitasem de tot ce ma inconjura. Parca eram doar noi acolo, miscandu-ne, condusi de muzica, avandu-l langa mine si doar pentru mine.
-Esti sigura? ma intreba zambind strengareste.
-Foarte sigura , cea mai sigura din lume, i-am raspuns.
Ceea ce m-a uimit a fost totusi ca….poate parea absurd, stiu, dar pe mine m-a surprins. Atunci cand dansam cu Liam, el incerca sa imi ridice fusta cat mai sus, la Edward era invers, incerca sa o dea cat mai jos atunci cand se ridica si o aranja astfel incat sa nu se vada ceea ce nu trebuie.
-Iti pare rau de ceva ? il intreb uitandu-ma in ochii lui verzi care zici ca sclipeau.
-De ce mi-ar parea rau ?
-Pentru ce ai facut mai devreme, pentru ce faci acum..iti pare rau?
-Deloc, ti-am zis deja motivele mele.
-Chiar iti pasa? intreb plina de speranta.
-Surprinsa sau nu, de data asta chiar imi pasa. Imi pasa mai tare decat sunt obisnuit, mai tare decat mi-a pasat vreodata, mai tare decat vreodata mi-am imaginat ca imi va pasa de cineva.
-Nu pot sa cred… ii spun uimita de ceea ce ii iesea pe gura
-Ar fi bine sa ma crezi, imi spuse si ma saruta, inca miscandu-ne pe melodie.
Ma stranse mai tare langa el si parca nici melodia nu o mai auzeam. Buzele lui peste ale mele erau tot ce contau. Nu puteam sa cred ca Edward , chiar Edward Cullen imi spunea mie toate alea. Visam sau ceva de genu? Daca visam, va rog lasati-ma aici, unde totul era mai perfect decat imi imaginasem vreodata ca va fi ceva legat de viata mea. Ne-am dezlipit buzele pentru a respira , apoi ni le-am unit iar , de data aceasta si mai intens ca inainte. In toata galagia asta parca ne puteam auzii respiratiile agitate , dar parca totusi impacate de situatie. Acest sarut, la fel ca celelalte cu Edward, puteau face diferenta intre cele cu Liam. Nu erau la fel, nu ma simteam la fel, nu vroiam mai mult, cum vreau acum.
Sarutul se termina odata cu melodia, incepand alta un pic mai zgomotoasa decat cea de dinainte.
-Inca mi se pare ca visez, i-am spus.
-Nu visezi deloc, cel putin eu imi doresc sa nu fi visat. Nu stiu cum s-a intamplat asta Bella, dar chiar simt nevoia sa te am aproape. Nu inteleg ce s-a intamplat cu mine, de parca m-ai vrajit sau ceva de genu.
-Si eu vreau sa te am aproape Edward, si stiu asta de ceva timp.
-Imi pare rau, pentru tot. Am fost un nenorocit. Nu meritai tot ce ti-am facut, ma simt groaznic pentru asta, dar promit ca ma voi revansa. Nici nu stiu cum sa iti multumesc pentru faptul ca poti sa ma privesti macar in ochii. Am fost cel mai mare badaran cu tine.
-Shhh…nu mai conteaza, i-am zis avand in lacrimi in ochi. Acum esti altfel, stiu ca te-ai schimbat.
-Nu m-am schimbat, mereu am fost asa, doar ca partea aceasta din mine mi-am ingropato de tot in suflet, si doar pentru tine am fost in stare in sfarsit sa o scot la suprafata.
El imi sterse lacrimile din ochi cu mana si ma ruga sa nu plang. Dar pur si simplu nu imi puteam abtine lacrimile sa nu curga involuntar din ochi avand in vedere cuvintele frumoase pe care mi le spunea. Nu imi puteam imagina asa ceva ca fiind adevarat. Sa imi spuna mie el toate astea.
-Vreau sa fi mereu asa , tu meriti asta. Meriti sa fi fericit pentru ca esti un om bun, sunt sigura de asta.
-Nu sunt atat de bun incat sa te merit pe tine, deci daca…ai de gand sa ma indepartezi, voi intelege.
-Nu mai vorbii asa. Vreau sa fii langa mine.
-Atunci e bine, pentru ca si eu vreau sa fiu langa tine.
L-am imbratisat si el ma stranse la pieptul sau. Era cea mai incredibila zi din viata mea.
-Chiar pot crede ceea ce spui? Imi este destul de greu..imi pare rau.
-Te inteleg, si e normal sa fi confuza, dar nu iti face grij, ma voi recompensa pentru tot raul facut, si te voi face sa ai incredere in mine. Pana atunci lasa-ma doar sa am grija de tine si eu sunt fericit.
-O sa iti dau o sansa, sa vedem ce poti demonstra.
I-am zambit multumita de propunerea lui si am fost de acord. Am hotarat sa ne intoarcem inapoi la masa noastra , si cred ca asa era cel mai bine. Desii il iubeam, si i-as fi picat din prima secunda, nu eram proasta. Si trebuia sa ma asigur ca totul este in regula, pentru ca era vorba de sentimentele mele aici. Nu vroiam sa fiu ranita, si chiar daca spunea adevarul trebuia sa ma asigur.
Cand ne-am intors Gabrielle fredona langa masa in picioare si se misca destul de usor pe muzica. Am luat un pahar de pe masa si mi-am pus ceva sa beau, muream de sete.
-Parca ai spus ca nu mai vrei sa bei, imi spuse Edward amuzat la ureche
-Pai asta era inainte…acum nu imi mai este rau, deci….
-Faci cum vrei, dar pe tine o sa te doara capul maine dimineata, ma advertiza el.
-Cred ca o sa ma descurc cu asta, ii spun si ii fac cu ochiul.
M-am uitat in jos si mi s-a parut mie sau aia care danseaza pe masa e Rosalie? Si cealalta era Julie? M-am uitat mai bine si chiar ele erau. Tipau si dansau cu o sticla de bautura in mana vesele si bete. Haha. Misto. Edward isi umplu si el paharul si apoi lua o inghititura. Am gustat si eu din chestia lui din pahar si era atat de tare incat imi venea sa imi dau si matele pe afara. El incepu sa rada de mine dar apoi mi-am dat ca nu e asa rau dupa ce iei cateva guri.
-Mersi ca m-ai invitat, chiar ma simt excelent! i-am spus vesela
-Ma bucur ca te simti bine.
-Hm… crezi ca, ii spun si ma aplec spre el care statea pe canapea iar eu in picioare si mi-a fost un pic greu, crezi ca…asta seara putem face o mica exceptie cu privire la demonstratul fidelitatii si toate alea?
Imi pun picioarele pe ale lui si ma apropii si mai mult.
-Sti..maine poate o sa te iau mai tare, o sa te intreb muulte muulte lucruri, si tu va trebui sa imi raspunzi, sau poate nu, dar asta seara, chiar nu am chef de asa ceva, deci esti de acord cu propunerea mea?
-Sa ma mai gandesc…spuse facand pe nehotaratul. Poate, spuse si ma saruta, in seara asta, si ma saruta iar, putem face, o mica exceptie. Eu sunt de acord.
L-am sarutat si eu si l-am ridicat de pe canapea inca sarutandu-l, dar el ma trase inapoi in bratele lui , nelasandu-ma sa il duc unde vreau eu. Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si m-am urcat mai bine pe el. Rochia imi facea destule probleme deoarece era prea scurta si se ridica mereu, si Edward observa asa ca ma lua in brate si ma puse pe canapea aplecandu-se el spre mine de data asta. Acum ca eram jos nu trebuia sa imi mai fac grij pentru ea pentru ca nu ma mai miscam asa mult. Cineva ne fluiera si m-a bufnit rasul asa ca am intrerupt sarutul. Si chiar Emmett facuse asta. Ranjii la noi si ne arata un semn din degete gen ” Foarte bine „, sarii scarile si apoi se duse spre Rosalie care il astepta pe partea opusa. M-am pus cu capul pe piciorele lui si apoi le-am intins si pe ale mele care incepeau sa ma doara si parca erau amortite. Am oftat fericita. El ma saruta pe frunte si lua paharul de pe masa.
-Bella!? ma striga cineva si m-am ridicat.
M-am uitat confuza sa vad cine era, dar mi-a luat ceva pana sa observ.
-Embry? intreb confuza cand il vad ca se apropie.
-Chiar eu, ce faci aici? intreba uimit.
-Am iesit cu niste prieteni, tu?
-La fel, ma bucur sa te revad, de cand nu ne-am mai intalnit si noi… nu prea ai mai venit prin rezervatie.
-Da asa e, sa spunem ca am avut cateva probleme cu Jake si… ma rog. Nu mai conteaza, si eu ma bucur sa te vad.
Embry il observa pe Edward care isi puse o mana in jurul taliei mele si ma trase mai aproape de el.
-Uhm… se pare ca am ti-am vazut si unul dintre prieteni. Pai… atunci ne mai vedem Bella, sper sa nu uiti de noi.
-Nu o sa uit, cu siguranta o sa ne mai vedem.
El se indeparta destul de confuz de noi si am incercat sa zambesc dar nu prea puteam. Cu siguranta nu ii convenea ca eram cu Edward aici…dar nu prea era problema mea deci am incercat sa nu ma mai complic si cu asta.
M-am intors spre Edward care, dupa fata lui, nu prea era nici el incantat de Embry.
-Hai sa nu ne stricam seara pentru asta, e doar un-
-Te rog nu imi spune ca e doar un prieten. Daca ti la sanatatea mea mintala, nu imi spune asta.
-Aaaa.. ok. Esti bine? il intreb ingrijorata.
-Da da.. sunt bine, spuse repede. Cred ca ar fi mai bine sa plecam, este deja 5 dimineata.
-CAT? tip socata
-Timpul trece repede, stiu. Ma duc dupa Alice si restul, apoi plecam.
-De acord.
Dupa ce toata lumea era prezenta, intr-un fel sau altul, am hotarat ca e cel mai bine sa plecam pentru ca majoritatea nu prea mai erau in stare de ceva. Radeau ca prostii fara motiv, sau ma rog poate nu stiam eu motivul si il stiau doar ei , tipau si vorbeau prea tare. Ne-am indreptat spre iesire si apoi era evident ca nimeni nu mai putea sa conduca pana acasa in halul in care eram. Asa ca am mers spre cel mai apropiat hotel. Am luato pe strada principala, pe jos evident, unde Edward spunea ca vom gasii un hotel. Alice se planse ca numai poate sa mearga asa ca Jasper o lua in spate si aceasta batu din palme fericita. Emmett cu sticla dupa el , cred ca a facut-o jumate jumate cu Rosalie pana am ajuns la hotel asa cum trebuia. Edward i-a spus sa o arunce inainte sa intram si ne-am dus spre receptie. Nu prea era nimeni in salon, cred ca toti dormeau. Julie le spusera sa faca liniste si Edward o lua in fata ca sa ia camerele. L-am urmat in spate.
-Buna dimineata, cu ce te pot ajuta? intreba receptionera incercand sa zambeasca desi nu prea ii venea.
-As dorii 5 camere , doar pentru noaptea asta.
-Voi sunteti cei care vor ramane aici o noapte? intreba putin crispata.
Rosalie il tinea pe Emmett incercand sa stea drept si parea ca il mangaie pe obraz dar mi-am dat seama ca mai mult ii tinea mana la gura sa nu vorbeasca.
-Da. Aveti camere sau nu?
-Nu stiu… lasati-ma sa verific.. spuse putin nesigura
Edward se apropie de biroul ei si scoase cateva bacnote, i le inmana, si cum era de asteptat le lua fara sa se gandeasca de doua ori.
-Credeti ca puteti verifica mai repede?
-Oh…5 camere a-ti spus?
-Chiar 5.
-Imediat, imediat. Trebuie sa semnati aici… si sunt toate pe numele dumneavoastra ?
-Da.
Edward se ocupa de tot ce mai trebuia pentru a lua camerele si cu totii am incercat sa il asteptam in liniste. El lua cheile si le inmana fiecaruia. Eram atat de obosita incat imi venea sa ma asez pe canapelele de aici si sa ma culc. Abia mai stateam pe picioare. Am vazut ca aveam toti camere pe acelasi hol, 2 pe un perete, 3 pe celalalt , dar mi se parea ciudat ca Edward impartise cate o cheie de cuplu, iar el ramasese asta insemna ca eu urma sa dorm cu el? La cat de de obosita nu imi prea mai pasa acum, dar totusi eram putin socata. Daca imparteam si patul clar ma duceam dracu de tot.
Ne-am urcat in cele doua lifturi pana la etajul 4. Am urmat un hol destul de lung si apoi am gasit camerele. Edward deschise usa din capat , Alice si Jasper imediat langa noi , dupa Max si Julie. Pe partea cealalta erau ceilalti 4. Ne-am luat la revedere si ne-am spus ca ne vedem cand ne trezim. Majoritatea cascau si erau franti, nu ca i-as invinovatii. Am intrat in camera, cascand si cred ca m-am descaltat din mers, tot ce am vazut in fata ochilor a fost acel pat imens cu asternuturi albe care parca ma invita sa ma arunc in el nu gluma. Nu m-am mai uitat la altceva. Mi se inchideau ochii fara sa vreau, iar durerea de cap incepea sa apara iar din ce in ce mai rau. Il auzeam pe Edward cum se descalta si trase draperiile. Incuie camera si apoi puse cheile pe noptiera.
-Edward, am bolborosit eu gasindu-mi cuvintele cu greu. Sa nu ma lasi singura.
-Nu plec nicaieri, unde as putea? imi spuse pe un ton atat de cald incat mi se inmuiau picioarele.
-Edward dezbraca-ma.
Am auzit o pocnitura si ceva cazu pe podea. Nu m-am putut ridica sa vad ce.
-Ce sa fac? intreba de parca isi inghitea limba
-Sa ma dezbraci, nu pot sa dorm cu rochia pe mine. E prea stramta si imi e prea somn. E vreo problema? intreb vazand ca nu raspunde.
L-am auzit cum inghite in sec si am inceput sa rad incet. M-am intors cu capul spre el si statea in picioare, in fata patului nestiind ce sa faca. Avea o privire confuza pe cap, dar mi se inchideau ochii si nu prea il mai vedeam asa bine. Dupa cateva minute i-am simtit in sfarsit mainile pe umerii mei , scotand pe rand cate o mana din rochie, apoi o trase in jos si o scoase pe la picioare. Nici macar nu m-am uitat unde a pus-o. In sfarsit puteam sa imi misc si eu picioarele calumea! Doamne ma simteam asa eliberata, zici ca fusesem legata. Ma lua in brate si apoi ma baga sub plapuma sarutandu-ma usor pe frunte.
Acum ca ma simteam bine , eram relaxata si la caldura puteam in sfarsit sa dorm, dar ma enervam ca nu stiam ce facea Edward. De ce nu se baga odata in pat, pentru ca eu sincer nu-l simteam langa mine. Am deschis ochii si l-am cautat cu privirea, era pe fotoliu si avea un pahar in mana, parca era absent, se uita in gol la perete, cred ca era cu gandul in alta parte. Si atunci am murit de nervi cand mi-a sunat telefonul. Serios ? La 5 dimineata te gasesti sa suni?
-Iti suna telefonul, l-am auzit pe Edward si imi inmana telefonul. E prietenul tau, Jacob, spuse de parca vomita.
-Ouufff… raspunde tu, spunei ca dorm.
-Sa raspund eu?  Cu cea mai mare placere.
Era ciudat cum il puneam sa faca toate alea pentru mine, dar pur si simplu numai aveam chef de nimic. De fapt nu mai puteam sa fac nimic, nici macar sa ma misc. Eram amortita.
-Da pe speaker, vreau macar sa aud si eu, i-am spus.
-Cum vrei.
El raspunse la telefon si apoi dadu pe speaker.
-Bella unde dracu esti?! E atat de tarziu si tu nu ai ajuns acasa, stiu ca Charlie nu ti-a spus nimic pana acum dar eu sunt chiar foarte ingrijorat, si abia acum aflu cu ce prieteni iesi tu in oras?! Nu esti sanatoasa?! Spune?! De cand faci tu asa ceva? Ce dracu s-a intamplat cu creietul tau ti-a fost spalat sau ce?!
-Nu stiam ca esti asa nervos Jacob, ii spuse Edward incercand sa nu se abtina sa rada. Mai usor, ca te strici.
-De ce dracu raspunzi tu la telefon? Unde e Bella?
-Bella doarme. Nu poate vorbii acum la telefon, si cel putin nu cu tine.
-Dami-o acum la telefon! tipa Jacob
-Nu intelegi ca e foarte obosita si doarme.
-Unde doarme?
-Unde crezi? Intr-un pat.
-Si ce faci tu cu ea? Las-o in pace!
-Off..Jacob. Ce crezi ca pot face cu ea intr-un pat? Imaginatia ta lasa de dorit.
Mi-am bagat capul in perna ca sa nu izbugnesc in ras.
-Tu nenorocit ce esti! Ma jur ca data viitoare cand te vad iti sparg fata si nu glumesc.
-Imi pare rau sa iti spun Jacob, de fapt..mint, nu imi pare rau, Bella nu mai este disponibila pentru tine. Deci ia-ti gandul de a o mai cauta vreodata in viata ta, ii spuse si inchise telefonul.
Il baga inapoi in geanta si ofta inca razand putin. Se apropie de pat pe partea mea si ma invelii mai bine sarutandu-mi umarul.
-Mersi, ii spun sincer.
-Nu ai de ce sa imi multumesti. Acum culcate, maine nu te vei simtii foarte bine, deci trebuie sa te odihnesti.
-Deja nu ma simt prea bine, ma plang eu si imi pun perna peste cap.
-Vrei sa iti aduc ceva?
-Nu cred ca ma va ajuta ceva acum, e de la bautura.
-Tocmai de aceea trebuie sa te culci, eu sunt aici.
Am hotarat sa il ascult si am inchis din ochii intorcandu-ma pe partea cealalta. Maine probabil ma voi simtii si mai rau, deci trebuia sa fiu pregatita psihic cel putin, si atata timp cat Edward era langa mine ma simteam cel mai bine. Eram mult mai fericita ca imparteam camera, ma simteam in largul meu. L-am simtit in sfarsit ca se puse langa mine si se intinse in pat, si m-am simtit mai usurata. Aveam o frica permanenta sa nu plece..sa dispara sau sa ma paraseasca pentru ca totul parea ireal. Avandu-l langa mine imi imaginam ca sunt in siguranta, si eu si el. I-am simtit mainile inconjurandu-ma si atunci m-am relaxat de tot. Nu vroiam sa mai visez, realitatea asta era mai buna decat orice.

––––––––-

  1. Deci tu ma surprinzi din ce in ce mai mult =)) Ce fericita sunt pt Edward si Bella :X:X:X:X:X:X
    Baftaa :*:*:*:*:**:*

  2. deci…………………sunt asa de fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ura!!!!!!!!!!!!!!!!asta e cel mai frumos cadou care l-am primit un ultima vreme:)) in sfarsit s-a produs inevitabilul…..vreau multe momente dulci si romantice…si poti sa bagi si mici certuri asa ca de cuplu ca vreau sa vad cum reactioneaza si care cedeaza primul:)) eu sper sa nu se desparta niciodata,dar mi-e cam frika de tine si de mintea ta malefica….sper ca aduci continuarea repede ca acum cu totii suntem curiosi sa vedem cum va decurge relatia lor!
    esti geniala!!!!!un capitol senzational…

    • Haha! Mintea mea diabolica! Imi iubesc mintea, cred ca asta iubesc cel mai mult la mine! =)) Mdaaaaa chiar si eu vreau sa vad cum va decurge relatia lor, pentru ca sincer pana la ” ideea mareata” ce mi-a venit cu ceva timp in urma, care trebuie sa se produca mai tarziu, nu stiu cu ce voi umple timpul petrecut intre ei, dar sigur imi vin mie idei 😀 nici nu imi fac griji. Ma bucur ca ti-a placut si mersi mult! :*:*:*:*:*

  3. DAAAAA!!!!!!! DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA!!!!
    Te iubesc!!!!!!:X:X:X:X:X:X
    Asta este cel mai GENIAL capitol din tot ficul:X:X:X:X:X:X:X
    In sfarsit!!!!!!! Edward i-a spus Bellei ca tine la ea:X:X:X:X:X:X
    Doamne!! ALELUIAA!!!:X
    Faza cu dezbracatul…:))=))) doamnee a fost mortala:))
    Cica: Dezbraca-ma! Edward: Ce sa fac??
    =)))))))))
    Te roooggg pune capitolul urmator repede!!!! te roooggggggg:o3:o3:o3:o3:o3:o3:o3:o3
    Te pup succes la next!!!!!
    :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

    • Awwwwww :o3 si eu te iubesc :X:X:X:X:X:X !!!!
      Daaaaa de mult timp aveam in minteee :>:>:>:> faza aia ! HAHA! Daaaaaa in sfarsit ALELUIAAA LUMINA A AJUNS LA MINTEA LUI EDWARD :D!
      Mersiiiiiiiiiii :*:*:*:*:*:*:*:* mult chiar apreciez!!!! ENORM !!
      TE PUP SI INCERC SA SCRIU CAT MAI REPEDE!

  4. Ce mi-a placut la acest capitol?!TOOOOT!!!!!Nu pot sa aleg ceva…

    Aria:Parasuta

    Liam:Disperat pshihopat

    Alice:”CUMNATICA!!!!!”=))

    Rosalie :”-Ahhhh a o faci cu un necunoscut! ”

    Emmett: ”-Opaaa! exclama Emmett amuzat. Se pare ca incep sa iau foc. Ce fete fierbinti, mamica, de unde a-ti aparut? Va cunosc cumva?”

    Edward:”-Eu sunt iubitul ei, ea e iubita mea, ce e asa greu sa intelegi? Vrei sa iti desenez? Asa ca ai face bine sa iti iei mainile de pe ea chiar in momentul asta.
    Liam se departa de mine automat si se uita ba la mine ba la Edward
    -Asculta nu stiam ca e ocupata..daca stiam nu ma bagam serios, dar ea mi-a zis ca …
    Edward il intrerupse.
    -Ocupata? spuse socat. Asa numesti tu relatia noastra? Dar tu ce crezi ca e un obiect pe care l-am imprumutat de la un vecin? Sa nu te mai prind ca te atingi de ea vreodata in viata ta, cand o vezi iei distanta ai inteles?”=))

    Bella:”-Hm… crezi ca, ii spun si ma aplec spre el care statea pe canapea iar eu in picioare si mi-a fost un pic greu, crezi ca…asta seara putem face o mica exceptie cu privire la demonstratul fidelitatii si toate alea?
    Imi pun picioarele pe ale lui si ma apropii si mai mult.
    -Sti..maine poate o sa te iau mai tare, o sa te intreb muulte muulte lucruri, si tu va trebui sa imi raspunzi, sau poate nu, dar asta seara, chiar nu am chef de asa ceva, deci esti de acord cu propunerea mea?” OOOOO MAMA!TIne-ma sa nu cad=))

    ”-Edward dezbraca-ma.
    Am auzit o pocnitura si ceva cazu pe podea. Nu m-am putut ridica sa vad ce.
    -Ce sa fac? intreba de parca isi inghitea limba
    -Sa ma dezbraci, nu pot sa dorm cu rochia pe mine. E prea stramta si imi e prea somn. E vreo problema? intreb vazand ca nu raspunde.”
    Cred ca Edward avea o fata gen:”CUM O SA MA POT ABTINE SA SAR PE EA SI SA MA CONSIDERE UN PSIHOPAT?!”

    ”-Unde doarme?
    -Unde crezi? Intr-un pat.
    -Si ce faci tu cu ea? Las-o in pace!
    -Off..Jacob. Ce crezi ca pot face cu ea intr-un pat? Imaginatia ta lasa de dorit.”

    Ce prost e Jacob=)) fara suparare…adica…vorba lui Edward:”Ce crezi ca pot face cu ea intr-un pat? ” =)) sa joace remi?!=))
    Iubesc capitolul astaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ABIA ASTEPT NEXTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Haaaaaa =)) Doamne ce-mi plac comentariile lungi =)) pentru ca mor de ras nu alta, am mai spus cumva asta inainte? 😕 CRED CA DA :D! :X:X:X
      Awwwwww mersi mersi mersiiiiii ma bucur muuuuuult enooorrm ca ti-am placut am incercat sa nu pasa ca ” am grabit ” putin lucririle :o3 daar numai puteam sa astept pana la IMPACT ! 😀 si nu stiuuu cat de ” geniale ” sunt fazele astea dar daca tu le consideri eu sunt mai mult decat mega fericita!
      TE PUP ! :*:*:*:*:*:*

  5. inca o data felicitari…..un capitol minunat …abia astept urmatorul 😀

  6. iiiii:X..esti genialaa.si sfarsitul:X…ah..ce ma bucur:*:*..succes cu urmatorul<3!

  7. awwwwwwww atat de dulce…stiam eu ca edward e un scump si o iubeste……….sper sa nu o raneasca..(de fapt sper..pt ca asa ficul o sa dureze mai mult :)):))):))….)pupici si fane mandri cu inca un cap….:)):)):))…pace

    • Awwww!!! Mersi Mersi Mersii :*:*:*:* !!!!!
      Da Edward e un scuuump ;o3 Mereu a fost pentru mine si va fii 😛 Nu conteaza ce face in ficurile mele tembele! =))
      Sii daaa va mai dura ceva ficul , pentru ca se intampla destule :-s…si rele si bune :D!
      PACE!

  8. OMG ! Decui cum ai putut sa ma lasi asa ????
    Deci pe bune . Chiar sunt foarte nerabdatoare sa citesc urmatorul capitol . Abia astept sa vad ce fatza fa face Bella cand se va trezi ! E posibil sa nu-si mai aduca aminte , si s-ar speria si … :)) Ar fi prea tare faza ! Sper ca Edward sa se tina de promisiune si sa o iubesca p[e Bella . sa nu fi spus astea la bautura , sau acum sa nu le mai recunoasca !
    Abia astept sa aflu povestea lui . Totul incepe sa se lege , desi parca are inca dubii si nu vrea sa o piarda si pe Bella in fata lui jacob . E normal , cred . Dar faza cu Leam cand i-a zis ca e iubitul ei , a fost prea penala . iar idiotul a renuntat asa de usor la ea . Nu ca as fi vrut sa isi continue plabnurile de ” a o duce intr-un loc mai linistit ” dar e doar un las , si un fricos !
    Sper doar ca Bella si dward sa fie de acum impreuna . Fiindca se merita unul pe celalalt .
    Cred ca am facut o intreaga recenzie , sau un comentariu literar :p
    Dar tu ai zis ca-ti plac comenturile lungi , asa ca iti dau cewea ce vrei 😀
    Oricum , abi astept next-ul care sper sa vina repede . Si sa nu crezi ca scapi de comm-urile mele de pe o zi pe alta , fiindca vreau sa te timulez sa scrii 😀
    Deci fara alte chestiuni , sper , spre binele tau , ca te-ai apucat deja de scris 😀 Glumeam ! sau nu 🙂
    Dar vreauuuuu sa stiu ce se intampla ! Macar sa ne scapi si tu de suspansul asta !
    Te roooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggg posteaza repede :X :X :X

  9. unde e minciuna ?….are dreptata!eu sper ca in aceasta perioada ai parte de multa inspiratie si de mult timp liber pt. a ne bucura cu un nou capitol …poop…si spor la scris:D

  10. issaissabella

    OMG!!!! deci, ce tare a putut sa fie acest capitol…… am ras, de am crapat la o gramada de faze din acest capitol…… esti criminala!!!! acum , abia astept sa vad ce reactie o sa aiba charlie….

    • OMG esti prima care a adus vorba de el =))!!!!
      Ma bucur muuult ca ti-a placut! :*:*:*

      • in legatura cu Charlie…Seful politiei o sa aiba cred ca o dicutie nu din aceea ”ai grija de fiica mea” ci o dicutie gen”Daca o ranesti pe fata mea esti mort!incarcand pistolul” si sa nu mai spunem de discutia care o sa o aiba cu Carlisle si in care se inroseste Edward ca rosia..sa nu mai spunem…de bataia inevitabila dintre el si Jacob!Haha…Ce pumni o sa-si mai ia ”samarineanul cel milostiv(Jacob)”
        Ce sa mai…deja imi fac scenarii in cap…:)) Spor la scris:*:*:*:*:*:*
        pupici:*:*:*:*:*:*

  11. Mamma mia!!! E superb capitolul. Finally sunt impreuna fericiti, se iubesc. Ce face bautura? Deschide mintea omului! Prea tare >:D< Nu m-am inselat deloc si nici nu o voi face cand iti spun ca mereu ne surprinzi :*Astept cu mareeeeeeeeeeee nerabdare cap. urmator.
    Te pup :*
    P.S: Lasa.mi si mie id tau sau ia-l tu pe al meu 😉

  12. Eu cel putin , ma consider fan declarat ! Pe bune , imi place atat de mult tot ce scrii ( dar mai mult povestea asta ) , incat as face orice sa-mi mai dai cateva capitole 🙂
    Pe bune , sunt atat de entuziasmata cand vad ca ai mai postat , incat imi faci ziua mai buna 🙂
    Te roooog grabeste-te cu capitolul , Pe urma incepe scoala , si nu vei mai posta asa des 😦
    Kisses :* :* :* :* :* :* :* :* :*

    • Awwwwwwwww!!!! Sunt asa fericita cand vad comentarii asa frumoase!
      Ma emotionez mult! Multumesc frumos! Din suflet :”> ;o3 !!! :X:X:X:X:X
      Daa…cand incepe scoala..primul an de liceu :-s nu stiu ce sa zic cu ficurile, o sa incerc sa ma tin de ele.
      Pupici ! :*:*:*:*:*

  13. Sa stii ca m-ai impresionat foarte , foarte tare ! Deci tu erai in a 8-a si scriai asa de bine ? OMG ! Deci esti un micut geniu 😀
    Eu am trecut acum intr-a 11-a . (Nici nu stiu cum a trecut timpul . Inca ma consider un copil )
    Si in niciun caz nu ma descurc la fel de bine ca tine . Pe bune , chiar ai ceva deosebit . Talent din nastere poate ?
    Oricum , scrii de-a dretul genial !
    PS : Apropo de scris , sper ca te-ai apucat deja de capitol nou . Cat ai scris pana acum ? Hai fii sincera 😀
    :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

    • Heeeyy ! :*:*:*:*:* PAii…nu stiam ca tu nu stii ca eu abia am trecut a 9-a :> adica incep din toamna.
      Siii ce sa zic ma simt super flatata :”> :”> Chiar nu merit atatea laude dar iti multumesc din suflet! :*:*:*:*:*:*:*
      Siii daaa m-am apucat de el si voi mai scrie in seara asta 😀 !!!

  14. pai chiar ar trebui sa fii flatata mai des :* :* :*
    Si stiu ca seara inca nu s-a incheiat , dar sper ca ai scris macar o pagina word 🙂 Aberez , asa-i ? :))
    Sunt asa nerabdatoare pentru noul capitol , incat nici nu mai stiu cum sa-ti intru in voie , ca sa scrii mai repede .
    Te cam exploatez :(( Scuze :((

    • Nu ma exploatezi! :))))))))) LOL!!!
      Multumesc inca odata, entuziasmul tau mereu ma face sa vreau sa scriu cat mai repede la fic ca sa pot sa il postez!
      Am scris destul de mult la capitol, dar sti ca’s destul de mari deci nu l-am terminat inca :D!

  15. spor la scris si sper sa apara cat mai repede capitolul 😀

  16. Atunci daca ale mele comentarii ( PS Nu am vrut sa fac cacofonie 😛 ) te impulsioneaza sa scrii mai repede , atunci trebuia sa zici si tu mai din timp :)) Ca iti lasam la comentarii … de te plictiseai de atata citit 🙂

  17. ohh doamne!am reusit si eu in sfarsit sa citesc fic-ul ! E DEMENŢIAL! Iubesc cap ăsta Totuşi mi-aş fi dorit să văd rochia Bellei cel puţin ^_^ Să văd ce inseamnă scurtă la tine ! :)) Ţine-o tot aşa! Kisses&Hugs DeDe

    • Hey! 🙂 Pai ce pot spune, bun venit =)) ? Nici chiar asa. :*
      PAi aveam niste poze cu rochiile fiecaruia dar fiindca atunci cand am pus acest capitol am avut niste probleme :-s nu le-am mai putut posta si pe ele. Dar oricum daca vreti le pot pune in capitolul celalalt 😀 ( sper ca nu le-am sters ) ;o3.
      Mersi mult de tot! :*:*:*

      • Da! Ar fi super! 🙂
        Ma bucur ca am ajuns aici:) fic-ul acesta este extraordinar
        Nu ma asteptam ca Edward sa reactioneze asa =))
        M-a luat si pe mine prin surprindere nu numai pe Bella 🙂
        Debea astept capitolul urmator 🙂
        Si nu ai pentru ce sa-mi multumesti 🙂

        Kissses&Hugs

        DeDe

  18. Si eu am avut intr-un timp probleme cu postatul Nu ma lasa sa pun poze si se bloca . Dar am rezolvat .
    Si vroiam sa te intreb daca mai ai bloguri in afara de acesta . Pura curiozitate 😀

  19. Si avem sanse cu un capitol nou in seara asta 🙂 *_* ? Plss ? Ms mult 🙂 Chiar vreau sa vad rochiile 😀

  20. cat mai ai?….in ce faza esti?….:D

    • Cred ca mai trebuie sa scriu cel putin un sfert de capitol =)) ! Habar n-am…dar ce am in minte pentru capitol nu e terminat inca 🙂 !

      • Ei , macar ai scris trei sferturi de capitol :)) Asta ma face fericita !!!
        Dar stiu cum e cu inspiratia asta . Si ma chinui cateodata sa scriu cate ceva si parca nu vrea sa iasa nimic 😦
        La mine e chestia ca am sute de idei de ficuri , dar nu am rabdare sa le scriu sau sa le termin . Vreau sa aduc ideea la viata dar nu am rabdare sa o iau cu inceputul 😦
        I-mi pierd repede interesul . Asta e defectul meu .

        • Daaa si mie imi vin o gramada de idei, dar imi e asa lene sa le incep. Pot doar sa mi le imaginez =)).
          Dar am perioade cand n-as scrie nici platita, si perioade in care nu ma mai opresti :-s! =))

Lasă un comentariu