Capitolul VII

-Esti incredibil.
Bella nu il auzise intrand si s-a intors pentru a’si privii sotul.
-Multumesc.
Edward inca avea pantalonii scurti pe care ii avusese toata ziua. Echipa pe care el o sponsoriza castigase si pilotul era acum liderul clasamentului , si desigur ca era intr’o dispozitie foarte buna.
Normal ca el castiga in tot, mereu a gandit Bella. Dar macar,in timp ce el sarbatorea victoria, ea a putut sa scape un timp pentru a sta singura.
-Dar te-ai imbracat prea devreme. Eu asteptam sa facem dus impreuna.
-Prea tarziua-a spus ea-Cum asta este ultima seara , trebuie sa urc pentru a organiza cocteilul  inante de a merge in port pentru petrecere. Asa ca, daca ma scuzi…
Voia sa treaca, dar Edward a prins’o de brat.
-Ai dreptate. Esti gazda perfecta. Pot sa astept, nu iti face grij, nu vreau sa iti stric machiajul.Dar am ceva pentru tine.
Bella l-a observat in timp ce deschidea seiful ascuns dupa un tablou si scotea o cutiuta din piele neagra.
-Voiam sa ti-l dau in noaptea nuntii, dar atunci eram distras-Edward zambea in timp ce deschidea cutia,pentru a scoate un colier de diamante- Poti sa ti’l pui in noaptea asta.
-Multumesc, este foarte frumos-Bella l-a dat la o parte cand vroia sa il puna la gat.- Dar, din pacate, nu merge cu rochia. O sa il port cu alta ocazie.
Era prima data cand o femeie ii refuza un cadou, a gandit Edward. Si nu orice femeie, sotia lui. Cum indraznea? A privit’o atent si isi dadu seama ca el se simtise bine in ziua aia, Bella nu impartise bucuria. Ii daruise o avere in diamante si ea nu parea impresionata deloc. Nu cunostea o alta femeie care sa faca asta. Dar Bella ii daduse inapoi colierul.
-Daca spui tu…-Edward a pus coliarul inapoi in seif.
Cand s-a intos Bella isi punea altceva la gat. Avea parul strans intr’un coc, cu simetrie. Rochia albastra parca ii mangaia corpul ca mana unui amant, deschizatura ii lasa umerii si spatele gol.  Dar era lantul de platina cu un diamant in forma de inima asezat intre sani ei , ceea ce ii atrase atentia.
-Frumos lant- a murmurat , punand mana pentru al atinge.
Il daruise logodnicul ei? Nu ii pasa, el nu era gelos. El niciodata nu fusese gelos…era doar curios.
-Da, mie imi place- Bella s-a indepartat putin.
-Nu l-ai mai purtat niciodata. Cine ti l-a daruit.
Nu voia sa intrebe, dar nu a putut evita.
-Mi l-au cumparat parintii mei cand am implinit 18 ani. Se potriveste cu inelul pe care mi l-ai daruit tu. Ce ciudat nu?
-Da, mult.
Bella s-a intors, dar Edward a prins’o de mana.
-Asteapta.
-Vrei ceva?
-Nu…adevarul este ca nu.
Era atat de pretentioasa ca intotdeauna, dar ceva se schimbase in ea. Nu stia ce. Ochii i se impietrisera…in ei nu ii mai putea citi gandurile.
Edward i-a dat drumul si Bella a iesit din camera fara sa spuna un cuvant.
Era el responsabil de aceasta schimbare? , s-a intrebat. A decis ca nu. In opinia lui , femeile erau schimbatoare. Un moment prost, o zi proasta din luna, o rochie gresita…orice le putea supara.
Problema rezolvata, Edward s-a dus la dus.

Bella a intors capul pentru a privii in jur. Asta nu doar facea mai usor sa ignore mana lui Edward pe talie ei, dar ii putea permite sa isi studieze invitatii. Sau, daca era sincera, pe invitate.
Edward era ca pestele in apa printre oamenii aia. I l-a prezentat pe castigatorul marelui premiu din Monaco, proprietarul echipei si o multime de oamenii al carui nume nu si’l amintea si nici nu vroia sa incerce. Dar in tot acest timp, Bella nu putea sa nu se intrebe  cate din acele femei se culcasera cu el.
Dupa cum Edward marturisise , nu se mai intamplase asta de ani aici in Monaco si ea nu uitase ce Emmett ii povestise despre acele femei de la cursa.
-Vrei sa te intorci pe iaht? – a intrebat’o sotul ei atunci.
-Nu-a raspuns ea- De fapt mi-ar place sa merg la cazino. Demetrii mi-a spus ca mergeti acolo dupa petrecere. O alta traditie de-a voastra , se pare.
Inafara de a se culca cu toate femeile de acolo.
Edward l-a blestemat pe Demetri in minte pentru ca, chiar daca voia sa se intoarca in iaht pentru a se culca cu Bella, nu putea spune nu.
-Foarte bine, de acord.

Edward a strans din dinti cand ruleta a inceput sa se invarta din nou.
-Dumnezeule!- a exclamat Bella cand biluta alba a cazut pe numarul ei, 24. – Am casitgat din nou!
Crupierul  i-a zambit in timp ce impingea gramada de bani spre ea si Bella voia sa il impinga.
-Da, dar stai aici de mult bine de 3 ore. 3 ore lungi. Ai castigat cel putin 10 mii de dolari nu ar trebuie sa iti pui la incercare norocul.
Euforia si buna dispozitie pentru triumful echipei lui au disparut cnad si-a dat seama ca Bella incerca sa lungeasca petrecerea pentru a nu se intoarce pe iaht. Pentru a nu se culca cu el.
-Ah da? Pai asta demonstreaza proverbul: norocos in joc…
-Lasa sarcasmul. Strange’ti bani si mergem.
Edward era furios. Dupa cearta din prima zi nu a trebuit sa fie foarte insistent pentru a o convinge pe Bella sa ii fie partener in pat. Ea a acceptat sa continue casnicia ca si cum nu se intamplase nimic, intr’o forma civilizata. Nu ii putea reprosa nimic. Chiar a fost amabila cu invitatii, chiar daca erau in luna de miere.Dar el nu era prost si stia ca are ceva in minte…
Si era absolut sigur cand in sfarsit au ajuns in dormitor si a luat’o in bratele lui.
-Am asteptat asta toata noaptea acest moment- a murmurat, intinzand capul pentru ai cauta buzele.
Dar ea s-a indepartat.
-Daca nu te deranjeaza…este 4 dimineata si sunt extenuata. In plus trebuie sa ma trezesc devreme ca sa pregatesc totul. Unii invitati pleaca devreve.
-Un sarut- a insista el.
-Bella, cu ochii inchisi deschise buzele pentru un sarut …dar Edward a continua sa o sarute pasional pana cand aceasta cazu in bratele lui.
-Sigur este prea obosita.
Ea l-a privit in ochi  si Edward a putut sa vada cum stralucirea de senzualitate disparea.
-Sa, imi pare rau- s-a scuzat- Dar tu poti sa faci ce vrei. Am inteles ca cel putin doua dintre femeile de aici s-au culcat cu tine si sunt sigura ca nu le-ar deranja sa repete experienta. Si, daca nu , mereu poti sa cobori pe pamant si sa cauti una care iti place.
El a privit’o furios. Cum putea sa nu aiba incredere in integritatea lui morala?
-Vad ca ai o buna parere despre mina- a spus ironic-Si poate in viitor o sa profit de generoasa ta oferta. Dar as vrea sa stiu cine ti-a spus minciuni.
-Bine, eu stiam de Tanya, dar in timp ce tu erai cu masinutele tale am auzit’o pe Lauren Mallory. Te descria ca un mare amant, desigur, si spunea ca nu ii e jena. Cred ca cuvintele exacte au fost:” sigur nu stie ca Edward s-a culcat cu cel putin 2 dintre invitatele sale… poate mai multe”.
A spus’o pe un ton rece, dezinteresat, ca si cum nu ar avea nicio legatura cu ea si Edwad a privit’o, surpins.
-Si tu ai crezut asta?
-Numarul de femei cu care te-ai culcat e legendar.- a raspuns Bella ironica.- Si tu niciodata nu ai negat asta.
Reputatia sa in lumea afacerilor era de prima clasa, dar el nu se preocupa de ce spuneau si revistele de barfa.
-Nu am de ce sa o fac. In ceea ce priveste Lauren Mallory…. a incercat sa flitreze cu mine si eu i-am oprit picioarele. Este o femeie nerusinata, asta e tot.
-Daca tu zici…Bella s-a incordat muschii inainte de a intra in baie.
Edward a facut un pas in fata , prima reacie a fost sa mearga dupa ea pentru a o convinge ca spune adevarul. Dar orgoliul masculin l-a impiedicat. Niciodata nu a trebuit sa se justifice in fata unei femei si nu o v face nici acum. Era ca si cum si-ar trada…
O alta experienta noua pentru el. Nicio femeie nu il mai refuzase, niciodata nu a trebuit sa isi ceara scuze pentru nimic.Dar Bella il jignise fara rusine , chiar ii spusese ca se poate duce dupa o alte femeie.
Furios, a deschis usa dormitorului dintr’o impingere si a urcat pe punte pentru a se calma un pic. Nu putea ramane acolo, ascultand insulte.
Mai tarziu, cand s-a intors in dormitor, a gasito pe Bella dormind profund.
Era atat de inocenta…cu siguranta Lauren Mallory stia ca ea asculta si a spus minciuni pentru ai face rau. Bella nu era rivala pentru una dintre femeile din circuitul asta bogat ai femeilor.
Edward a ainvatat cu timp in urma ca era absurd sa negi o acuzatie. Orice femeie cu care era vazut era catlogata ca o noua cucerire sau o noua amanta., chiar daca el nu avusese niciodata o amanta in sensul acesta al cuvantului. Povestea mamei lui, asteptand un barbat care sa o viziteze din cand in cand, si care pentru el a fost un tata inexistent , a fost o lectie pe care nu o va uita niciodata.
Da, el era singur, sanatos si activ sexual; normal ca au fost femei in viata lui , femei cu care avea relatii fara obligatii si pe care nu ii inselasera niciodata intentiile.Doar odata a avut o aventura de o noapte cu Tanya. Ca Bella sa il creada era normal.  Dar orice ar fi , ceea ce tatal ei ii facuyse surorii lui , obligatia lui morala era sa o convinga ca spunea adevarul.
Fara sa faca zgomot a facut un dus inainte sa se bage cu ea in pat si i-a pus o mana pe talie , dar Bella nu s-a miscat.
O va convine dimineata , a fost ultimul sau gand arogant inainte de a adormi.
Edward i-a pus mana pe talie in timp ce isi lua la revedere de la ultimii invitati; imaginea frumoasa de casnicie a gandit Bella , cand nimic nu putea fi mai departe de realitate.
-Unde ai vrea sa mergi?- a intrebat’o cand au ramas singuri- Trebuie sa fiu in New York luni, dar avem o saptamana doar pentru noi doi.  Putem sa facem o calatorie pe mare sau sa mergem la vila mea din insulele grece, ce vrei tu.
Bella stia ce gandea. In dimineata asta facusera dragoste…nu, au avut relatii sexuale, s-a corectat singura simtind o durere familiara in piept.
Dupa, Edward a vrut sa ii explice de ce a mintit Lauren Mallory….aparent a incercat sa il seduca acum 2 ani si el a refuzat’o , dar a trebuit sa se vada cu ea pentru ca sotul ei era prietenul lui. I-a mai spus ca au mai existat femei in viata lui, dar nu s-a culcat cu toate cum spuneau revistele, nu ar fi putut face avere si ar fi murit in agonie. Bella, intre bratele lui, a dat din cap pentru ca nu putea face altceva. Dar nu i-a spus cate femei au fost in viata lui. Apoi , zambind cu masculina sa satisfactie, Edward a mangaiat’o si i-a dat un sarut.
Era infricosator cum un babrat atat de stralucitor ca el putea sa separe partea fizica si partea emotionala in ceea ce priveste sexul.
Ea nu putea face asta dar era obligata. Si nu doar pentru frica ruinei familiei sale. Era tinuta acolo din cauza dorintei pe care o simtea pentru el. Era ca o febra. Crezuse ca se vindecase dupa tot ce aflase ziua trecuta , dar dupa dimineata asta se dovedise ca nu era asa.
Stia ca fiecari zi petrecuta cu el cadea mai jos. Si Edward era constient ca nu ii putea rezista. Inainte nu stia ca sexul putea da dependenta , dar acum o stia bine. Vroia sa o atinga, sa o faca a lui si asta o rusina.
Emmett plecase cu invitatii si , singuri acum , iahtul parea mai mic. Si sa stea acolo o saptamana fara sa poata scapa nu era o varianta foarte buna. Macar pe pamant avea posibilitatea sa se plimbe , sa scape de aceea atractie. Pe iaht, nu se putea ascunde nicaieri…
-Sa presupun ca a ma intoarce acasa nu este o optiune.- a spus ea cu sarcasm.
-Casa ta e cu mine. Decide sau voi decide eu pentru tine.
-In acest caz, insulele suna mai bine- a raspuns Bella.
-Foarte bine il voi informa pe capitan. Din pacate am putina treaba si nu mai pot astepta. Distreazate singura putin timp, dute la piscina daca vrei. – Edward a adus’o la pieptul lui pentru a o saruta posesiv.- Ne vedem mai tarziu. Este o promisiune.
Si , dupa stralucirea din ochi era o promisiune pe care o va indeplinii.
-Bine- a murmurat Bella. Probabil aia era singura promisiune facuta unei femei, a gandit cu tristete.
Sprijinindu-se de bara , si-a adus aminte ce a facut la biserica in ziua nuntii ei. Au facut promisiunile acelea din inima, dar evident pentru Edward nu insemnau nimic. Si in ceea ce priveste scuzele pentru fostele lui amante , daca chiar erau foste, nu il credea deloc.
Edward era un barbat din punct de vedere sexual foarte activ, inclusiv ea fara experienta isi putea da seama de asta. Dar se indoia de faptul ca el vazuse schimbarea pe care el o experimentase in ea din noaptea nuntii. Acum era o amanta linistita , dar se pare ca lui Edward nu ii pasa de asta. Daca nu se culca cu ea, se culca cu alta.
Ideea asta i-a facut inima sa sufere si cu durerea i-a venit si o idee, poate o posibilitate de scapare.
Edward era un barbat foarte bogat si fara indoiala, uitase sa semneze o separatie de bunuri inainte de nunta. Sau , cu siguranta era foarte increzator in abilitatea lui de a o tine multumita sexual nu avea nevoie de asa ceva.
Dar ca Edward ii fusese fidel era aproape incredibil.  Poate ca singurul lucru pe care trebuia sa il faca era sa astepte. Inevitabil trebuiau sa se desparta intr-un moment. …ea va avea grija sa fie asa. O data , doar odata va fi suficient pentru ai cere divortul. Si avocatul ii va cere o buna parte din bani, suficienta ca sa nu ii mai ameninte familia niciodata.
Era o ideea teribila care nu ii place deloc, dar traind cu un cinic ca Edward Cullen nu era o surpriza ca va incepe sa gandeasca ca el.
Edward spunea ca chimica sexuala tinea cuplurile si ca, mai devreme sau  mai tarziu, asta va disparea. Foarte bine , atunci, dupa o saptamana pe insula, saturata in sfarsit , se putea vedea libera din acea inchisoare sexuala in care o tinea sotul ei. Sau macar se putea controla putin.
Da, a decis. O va face…. va face ca luna de miere sa se transforme intr’o explozie de senzualitate chiar daca casnicia ei era un esec.

Proaspat spalata si imbracata cu pantaloni scurti si un tricou, Bella a coborat la teresa, unde deja se servea micul dejun.  Edward sarise din pat pentru a raspunde unui telefon urgent si nu avea idee unde putea fi.
Suspinand, s-a apropiat de balustrada pentru a admira peisajul. Vila era situata pe un deal si gradina ajungea aproape de plaja, nisipul alb inecandu-se in mare , de o culoare verde albastru. In apropiere era un sat de pescari, dar Bella se simtea ca si cum ar fi singura persoana in viata de pe pamant.
De odata , un brat o lua de talie.
-Iti place casa mea? – a intrabt’o Edward.
-Sa imi placa e putin. Locul asta e un paradis.
Sau putea fi daca circumstantele erau altele. Vila avea 5 dormitoare, 3 saloane un birou si un hol circular cu niste scari din lemn. Nu era chiar mare , dar avea o sala de sport la subsol , o sala de jocuri si o fabuloasa gradina cu piscina. 4 angajati de serviciu se ocupau de a satisface toate necesitatile; curatand casa ca un ceas, si o echipa de gradinari mentineau gradina in conditii perfecte.
Vila avea de toate; ca si proprietarul, a gandit, suspinand.
-Ce vrei sa faci azi?
-Sa explorez, sa inot putin in mare …deocamdata am vazut decat terasa si dormitorul.
-Dorintele tale sunt ordine pentru mine.- a zambit Edward.
O jumatate de ora dupa, mergeau pe soseaua care ducea spre sat. Edward, imbracat ca un cowboy si Bella cu o gluga si  acoperita pe maini si picioare cu crema de soare.
-Te voi duce intr-un loc unde se bea cea mai buna cafea din lume, dar nu ii spune servitoarei ca eu am spus asta- a zambit Edwad, parcand pe pamant in fata cafenelei.
Proprietarul a iesit imediat si Bella a observat , muta cum se imbratisau ca si cum ar fi fost vechi prieteni. Aceea era casa lui , normal.  Sotul ei l-a prezentat pe barbat, insistand sa ne serveasca cu cafea si prajiturele.Si, in timp ce gurta toti vecinii de acolo venea sa ii salute. Sau cel putin asa parea.
Acela era un Edward pe care nu il mai vazuse niciodata.
Razand, vorbind cu toti, total relaxat.
-Vino, ora de a explora.
Toata ziua au explorat insula. Au mancar branza de capra delicioasa si paine proaspat facuta si apoi au petrecut dupa-amiaza intr-o plaja pustie. Edward s-a dezbracat, total gol, si a convins’o sa faca acelasi lucru. Au inotat, au ras… si Bella a descoperit ca e posibil sa faci dragoste in mare. In sfarsit, cand soarele a inceput sa dispara , s-au intors la vila; Bella linistita, arsa si acoperita din cap pana in picioare cu nisip , Edward bronzat si mai vesel ca niciodata. Au facut baie impreuna, au cinat pe terasa si s-au culcat devreme.
Era luna de miere pe care o asteptase si , chiar daca stia ca era o minciuna, Bella a uitat inhibitiile si s-a bucurat de fiecare secunda. Stia ca u va mai iubii pe altcinva cum il iubea pe Edward si, cu asta in minte, a blocat orice gand negativ. O saptamana de fericire era tot ce isi promisese.
Si, infricosator, a fost.

  1. ff buna traducerea
    bella e asa vicleana
    dar cred ca edward a facut un contract prenuntial
    de abia astept next
    kisses

  2. bai…deci…tot fraiera e bella;kand va suferi putin shi edward…kand va invata sa lupte pentru ce vrea,nu doar sa ia pur si simplu????
    adu mai repede nextul

  3. Edward o iubeste si se comporta foarte frumos, abia astept next-ul :*

  4. E clar ca Edward o iubeste.Si cum Bella ne-a demonstrat ca e talamba de la inceput normal ca nu isi da seama de asta.Si nici Edward nu isi va da seama nu? :))
    Eh…poate intr-un final vedem si miracolul….sper..
    Succes in continuare!!
    Si pune mai repede next :-w
    :*:*:*:*:*:*

  5. este super capitolul
    posibil ca bella a gasit o noua modalitate de scapare , dar va dori ea mai tirziu sa se foloseasca de vreo salvare?
    bravo faci o traducere minunata
    esti cea mai tare
    bafta

  6. super capitolul :X:X:XX:X:X:X:X:X:X:
    faci o treaba extraordinara. Felicitari :-*

  7. OWWWW !!! inteligenta miscare din partea Bellei , dar nu cred ca Edward se va satura vreo data de ea 😀

  8. Ficul este superb. Astept cu nerabdare continuarea.

  9. Am o rugaminte foarte mare, nu stiu daca am voie sa postez urmatorul mesaj aici, dar totusi il postez.
    Ii invit pe toti cei care doresc sa ma ajute sa obtin cat mai multe puncte pentru concursul organizat de Catei De Vanzare, sa se inscrie pe aceasta adresa: http://cateidevanzare.info/referent.php?referent=68. Daca nu doriti sa va inscrieti va rog frumos sa dati mai departe acest mesaj. Multumesc.
    Sper sa nu supar pe nimeni cu acest mesaj, dar chiar imi doresc foarte mult un catelus.

  10. vreau sa te felicit pt traducere,ii foarte bine facuta.si vreau sa te felicit si pt celelalte ficuri scrise de tine….vreau sa iti spun ca tot timpul intru pe blog sa vad daca ai mai postat cate ceva….si imi pare rau ca nu intotdeauna reusesc sa las cate un comm.imi plac mult toate si succes in continuare.ast next

    • Iti multumesc mult!
      Ma bucur sa aud ca fac o treaba buna ( sau cel putin incerc)
      Sper sa iti placa si in continuare sa intri pe acest blog si sa imi citesti ficurile:)
      In legatura cu comentariile… nimeni nu este obligat sa lase daca nu vrea.
      Conteaza sa le placa , chiar daca este placut sa vezi si comentarii in care iti spun asta:))

  11. eu intru toata ziua pe blog sa vad daca ai postat ceva,dar inca nimic….sper sa postezi cat mai curand posibil:*:*

  12. Cat de frumoos ❤ se pare ca se schimba si Edward. Sunt curioasa cum se termina 😡

Lasă un comentariu