Capitolul XXXIII – Schimbari.

Ok aici sunt tinutele fetelor din seara aia ❤ !

Bella :

bella

Alice alice

Rosalie  rosalie

Sophie Sophie.

Julie :

julie

Dupa ce Alice termina cu noi si era la fel de mandra ca deobicei de ceea ce facuse, am coborat scarile unde baietii ne asteptau in sufragerie super dornici de distractie deoarece Jasper se tot plangea ca a avut parte doar de drama in acest timp si ca a cam uitat cum e sa se distreze. Emmett incepuse deja cu bautura , dar inca se tinea pe picioare si aproba ceea ce spusese Jasper, reprosandu’i lui Edward ca nu se mai distreaza cum o faceau pe vremuri si ca s-a rablagit de tot. Edward a inceput sa rada si i-a promis ca se va revansa. Jasper i-a spus ca a tot auzit zvonuri prin scoala cum ca Edward s-a schimbat si ca s-a dus de rapa si a abandonat vechiurile lui obiceiuri. Acesta s-a enervat putin si a spus ca o sa se ocupe de asta. Jasper i-a sugerat sa continue nu stiu ce chestie cu Caleb ( eu nu eram in tema ) si el a spus ca se va mai gandi la asta.
Am terminat de coborat scarile si Edward ma observa intr-un final.
-Sunteti gata? intreba Emmett.
-Da, ii raspunse Rozalie.
Aceasta se uita urat la el si ii lua sticla de bautura din mana. La inceput am crezut ca vrea sa o arunce dar lua si ea doua inghitituri dupa care i’o dadu inapoi.
-Bei fara mine? intreba ea cu un aer superior.
-Pai ce voiai sa fac? Sa intru peste tine in timp ce iti incheiai rochia? Probabil nu te-as fi lasat sa termini si ai fi ajuns fara ea.
-Hai gata gata nu vreau sa va aud conversatiile despre viata voastra sexuala, se planse Edward stramabandu-se.
-Haha, esti doar gelos pentru ca noi avem una!
Asta ma afecta si pe mine si am rosit puternic in timp ce am facut 3 pasi in spate.
Edward isi dadu ochii peste cap.
-De unde sti tu ce fac eu? intreba Edward
-Pai obisnuiam sa stiu, obisnuia sa stie toata lumea de fapt, dar de cand te-ai asezat la casa ta.. ti s-a cumintit apetitul.
-Ok atunci va trebui sa te invit si pe tine in dormitorul meu , daca esti asa doritor sa vezi.
-Sa vad ce? Cum sforaiti amandoi ca niste bosorogi? Nu mersi, eu o am pe Rose, care imi ofera mai multa actiune decat pot vedea la tine.
-Mai terminati odata sunteti scarbosi! tipa Alice dezgustata. Chiar nu puteti sa vorbiti asa ceva in particular? Iar incepeti? Sau Edward poate vrei sa facem alt pariu cu privire la acest subiect?
-Nu mersi, m-am invatat minte, recunoscu Edward. Si nu, nu incepem nimic, dar Emmett se baga unde nu trebuie.
-Doar imi dadeam cu parerea, spuse el inocent.
-Dar nici nu trebuie, adauga Edward.
-Bine bine, hai gata cu asta ca o facem pe Bella sa roseasca mai rau ca un rac, spuse uitandu-se spre mine. Oh frumusica de ea, timida mai este, nu’i de mirare ce spuneam mai devreme, dar gata gata nu vreau sa mai continui, spun si eu doar ca si-a gasit un armasar cam feroce pentru –-
-Emmett tu cat ai baut pana cand mi-am inchis eu rochia? intreba Rosalie incercand sa nu se tavaleasca pe jos de ras.
Toata lumea radea si eu muream de rusine, imi venea sa intru in pamant si sa nu mai ies niciodata. Mi-au dat cateva lacrimi amintindu-mi spusele lui Jacob si am urcat grabita scarile indreptandu-ma spre baie.
-Multumesc mult Emm, l-am auzit pe Edward.
-Prostule, spuse Alice nervoasa
M-am uitat in oglinda si mi-am sters lacrimile incercand sa nu stric machiajul lui Alice. Nu voiam sa imi planga de mila pentru ce patisem, chiar daca incercam sa ma conving ca nu e adevarat, totul era impotriva mea. M-am uitat din nou la semnele de pe pielea mea care nu voiau sa dispara. Nu stiam cat or sa ma mai tina dar ma chinuiau ca dracu, stiindu-le acolo, stiind ca s-a intamplat acel lucru dezgustator, parca mi si’l imaginam pe Jacob atingandu-ma …
Cineva batu la usa si am tresarit groaznic de tare. Am scuturat din cap si am incercat sa imi sterg imaginea aceea din minte, era oribila. Chiar daca Edward incerca sa ma consoleze, sa ma faca sa ma simt mai bine, si chiar reusea pe moment, dar mai existau faze in care imi apareau in minte fara sa vreau, si nu erau amintiri pentru ca nu imi aduceam nimic aminte, erau doar imagini si inchipuiri ce credeam eu ca se intamplasera, si cum imi imaginam totul, si ma dezgustam atat de mult incat imi venea sa vars.
-Bella deschide, l-am auzit pe Edward ciocanind din nou. Esti bine?
-Da sunt bine, asteapta-ma jos, o sa vin si eu imediat.
-Nu plec de aici, spuse ferm.
-Haide dute, te asteapta, o sa vin si eu imediat.
-Le-am spus sa plece , ar fi mai bine sa numai mergem.
Am deschis usa rapid nefiind de acord cu ceea ce spusese am dat din cap in semn ca nu era bine.
-De ce ai facut asta?! Normal ca mergem!
-Am crezut ca asa ar fi mai bine, spuse uitandu-se la mine bland.
-Ma simt foarte bine, a fost doar.. un mic atac de panica.
-Ce s-a intamplat? intreba ingrijorat cum auzi cuvantul panica.
-Nimic important, doar niste imagini care ma mai macina din cand in cand. Asteapta doar sa imi refac machiajul si mergem si noi ok?
-Cum spui tu, te astept jos.
L-am sarutat rapid si m-am reincuiat in baie. Cat timp m-am uitat in oglinda aia si mi-am privit expresia mi-am dat seama ca nu procedam bine. Emmett avea dreptate intr-un fel si eu trebuia sa fi ascultat mai mult de sfaturile lui Alice. Stiam deja ce fel de baiat era Edward, cu ce fel de fete iesise, si eu nu fusesem niciodata asa. El nu avea nevoie de o plangacioasa care sa traiasca in suferinta si propriul ei balon in care totul e gri si fara viata. Urma sa ne deprimam amandoi daca continuam asa. Trebuia sa schimb regulile. Ii stiam comportamentul , ii stiam viata si reactiile, incetase a mai fi un tip linistit de mult timp si eu nu voiam sa il schimb doar de dragul situatiei. Voiam sa invete alaturi de mine, pentru ca tineam la viitorul lui, dar nu voiam sa vad cum ajunge sa se calugareasca alaturi de mine, cu alte cuvinte nu voiam sa se sature sau plictiseasca de mine. Cred ca asta fusese cea mai mare temere a mea de cand am ajuns sa fim impreuna. La inceput nu am crezut ca asa ceva e posibil in aceea noapte in club, cand mi-a marturisit sentimentele lui am crezut ca e un vis sau ca face misto. Timpul mi-a demonstrat ca nu e asa si ca tot ce face e real si pur. Dar asta nu insemna ca lucrurile nu se puteam schimba, din nefericire in rau. Nu voiam sa stau asa stiind ca la fiecare colt sta cate o tarfa care vrea sa mi’l fure. Nu trebuia sa permit asa ceva mai ales cand aveam aceasta frica care se putea adeverii. Trebuia sa ii ofer ceea ce merita, chiar daca niciodata nu se plansese de ceea ce traiam impreuna. Trebuia sa imi schimb putin atitudinea, ca sa pot pastra ceea ce este al meu. De cand am inceput sa stau in gasca lui am putut observa comportamentul prietenilor lui. Erau rebeli, se distrau de dimineata pana seara si erau plini de viata. El mi-a promis la inceput ca ma ajuta sa ma integrez si asa a fost pana cand am ajuns sa fim impreuna si ei bine, nu a mai fost necesar niciun efort pentru ca au trebuit sa ma accepte orice ar fi fost. Toata scoala astepta miscarile lui Edward si a le prietenilor lui cei mai apropiati, trebuia sa accept asta odata pentru totdeauna si sa nu fac greseli prea mari care sa ma faca sa il pierd. Chiar si atunci cand nu il suportam parca eram mai constienta de asta decat eram acum. Eram hotarata de ceea ce faceam, aveam sa profit de tot la maxim.
Am terminat si am iesit din baie mai hotarata decat fusesem vreodata in legatura cu ceva. Gata cu temerile si cu drama, gata cu presupunerile, doream sa trec la fapte. Mi-am aranjat rochia si am coborat scarile entuziasmata.
-Gata de petrecere? il intreb pe Edward care astepta pe canapea.
El se uita putin uimit la mine dar aproba din cap ranjind si se ridica de pe canapea luandu-am de brat.
-Cu tine alaturi sunt gata de orice. Arati perfect.
-Trebuie sa fiu pe masura, apasandu-mi capul pe umarul lui.
-Pai te descurci, spuse tachinandu-ma.
Ne-am indreptat spre masina lui, care era in garaj si el porni spre casa lui Sophie.
-Sa sti ca nu esti obligata sa mergi, ne putem intoarce oricand daca nu vrei.
-Ba da vreau, spun rapid.
-Trebuie sa te avertizez cu privire la petrecerile lui Sophie.
-Ascult, spun razand.
-Esti foarte vesela observ, spuse indreptandu-si privirea spre mine.
-Pai observi bine.
-Ma bucur spuse zambind. Asa te vreau.
Am oftat usurata, un lucru bun pana acum.
-Petrecerile lui Sophie sunt foarte galagioase si cu multe persoane deoarece cunoaste multa lume , multa bautura si deobicei se sfarsesc cu un final neasteptat.
-Cum ar fi? intreb curioasa.
-Pai la ultima petrecere a ei, care a fost acum cateva luni, Emmett s-a imbatat atat de tare, si nu glumesc, atat de tare incat a iesit afara pe la 3 noaptea si s-a tavalit in toata gradina din spatele casei Sophiei dupa care a intrat cu capul intr-un stalp si a adormit acolo pana a doua zi , dupa care Dean si Jared l-au adus acasa. Esme s-a suparat atat de tare doarece doamna Johnson care e vecina cu Sophie l-a vazut si i-a povestit tot, si niste idioti l-au si filmat, desigur nu i-am lasat sa arate aia intregii scoli. Emmett imi datoreaza asta.
Am inceput sa rad zgomotos imaginandu-mi cum dormea cu stalpu’n brate.
-Fi fericit ca nu erai tu ala, spun inca razand. As fi murit sa te vad asa.
-Fata de fratele meu, eu stiu sa ma controlez cand beau. De aceea imi si permit sa beau, pentru ca nu imi pierd constiinta, decat foarte rar, sa fi baut ca indopatu mai mult decat pot duce.
-E bine, ca fata de mine, de la 3 guri am picat lata.
-Te-am vazut, spuse tachinandu-ma.
-Ce sa spun, hai razi de mine. Oricum misto faza cu Emmett, imi si imaginez ce viata ai langa el.
-Sper ca nu esti suparata pe el… il mai ia gura cateodata si nu stie ce zice, nu a vrut sa te supere. Asa e el, o sa te obisnuiesti.
-Nu’i nimic, inteleg. Si ii dau dreptate intr-un fel, recunosc.
-Ce?! intreba uimit.
-Da, ce’i asa surprinzator? Chiar cred ca are dreptate.
-In legatura cu.. ? scuze doar ca e prea socand ca cineva sa ii dea dreptate lui Emmett.
-In legatura cu noi doi, poate ca nu stia ce zice, dar in esenta are dreptate.
-Am mai avut discutia asta si nu te oblig sa faci nimic. Nu te-am obligat sa te culci cu mine cand ne uram , cu siguranta nu o voi face nici acum. Nu te oblig sa te implici in nimic legat de scoala, orice problema as avea, nu e problema ta, vreau sa ai o viata cat mai linistita.
-Dar vreau, ma plang eu bosumflata.
El incepu sa rada si apoi se uita la mine cu un zambet mare pe chip.
-Ce e cu aceasta schimbare de atitudine? intreba mirat dar totusi fericit.
-Te deranjeaza? intreb prefacandu-ma ingrijorata.
-Chiar deloc. Foarte frumos domnisoara Swan, uite ce fac din tine, uite ce fac! Daca ar afla domnul director m-ar spanzura, ce ii fac elevei lui favorite.
-Si daca ar afla ca te-ai pus pe invatat probabil m-ar felicita.
-Tot pe tine, spuse razand
-Si pe tine! spun amuzata.
-Ma uraste, spuse mandru.
-De parca n-are motive.
-Are, si inca multe. Probabil toata scoala se intreaba de ce nu m-a dat afara pana acum. Pai motivul, pe care aproape nimeni nu il stie si pentru care nu’mi face nimic chiar daca se strofoaca el atat este faptul ca el are o fica , care acum ceva timp a suferit un accident de masina iar Carlisle i-a salvat viata desii era intr’o stare critica. Ii poarta asa mult respect si admiratie incat nu se indura sa imi fac mie sau fratilor mei ceva. Spune ca i-a ramas dator. Ma mir ca vrea sa ma lase repetent, din cate stiam voia sa scape de mine cat mai repede, ah dar el nici nu stie ca daca plec eu, scoala aia o sa ramana fara vlaga.
-Chiar sunt socata sa aflu asta, mereu m-am intrebat de ce iti suporta toate prostiile, nu ma asteptam la asta.
-Nimeni nu se astepta. Dar tu trebuie sa sti orice despre mine, asa ca ti-am spus.
-O sa incetez vreodata sa mai fiu uimita?
-Probabil ca nu, spuse razand.
Aceasta parca in fata casei lui Sophie unde se afla un rand foarte mare de masini. Am expirat adanc si m-am dat jos din masina hotarata ca faceam ceea ce trebuie . Putusem sa stau acasa linistita dar nu, asta ar fi insemna sa il las pe Edward ori dezamagit, morocanos sau prost dispus, ori sa vina aici si sa il inhate toate panaramele. Acestea erau principalele mele motivatii.
Erau destule persoane si afara vorbind fiecare cu pahare sau sticle in mana, muzica imi bubuia in urechi inca de pe acum.
-Dar noi am fost invitati la petrecere? intreb pentru ca totul se petrecuse prea pe moment.
El se intoarse spre mine razand.
-Nu imi trebuie invitatie ca sa merg undeva, e de la sine inteles ca voi venii.
Ce se mai dadea in spectacol, dar intr-un fel avea dreptate, si de ce sa nu recunoasca asta? Oricine ar fi vrut sa fie in situatia lui, avea viata pe care orice adolescent o dorea, cel putin la prima vedere.
Toate usile erau deschise cand am intrat si majoritatea privirilor s-au intors spre noi. L-am strans pe Edward de mana fara sa vreau si el se intoarse nedumerit la mine. Din secunda urmatoare n-am mai avut acces la Edward. Toata lumea venise la el cu fel de fel de intrebari si exclamatii, de parca ii dusesera dorul nu gluma. ” Edward ai venit! ” , ” Ce bine imi pare sa te vad Edward ” , ” Te asteptam” , ” Cum mai merg lururile ? ” etc.. era foarte stresant, ma facusem atat de mica incat puteam sa dispar in secunda urmatoare.
Alice ma trase de mana si ma duse spre canapea. Era foarte vesela si bine dispusa asa ca nu am vrut sa o supar cu vaicarerile mele.
-Ce bine imi pare ca ati venit pana la urma! tipa la mine din cauza muzici .
-Da… cum puteam rata asemenea eveniment, am spus ironic, dar am vrut sa para adevarat.
-Ar trebui sa profiti Bella, nu vreau sa fiu rea, dar deja ai iesit din anonimat, bucurate de viata.
-Majoritatea persoanelor de aici ma urasc.
-Stiu, si pe mine, deoarece vor sa fie in locul nostru, dar nu se poarta urat Bella, nu au cum , asa ca profita de acest lucru, iti spun, nu vei fi respinsa. Hai sa luam ceva de baut, mie deja mi s-a uscat gatul.
Ma trase de mana spre bar nerabdatoare fredonand si miscandu-se destul de repede. Zburam printre oameni de parca eram aeroplan. Nu protesta nimeni cand ma mai loveam de ei accidental. I-am spus lui Alice ca nu vreau sa beau si abia m-a convins sa imi dea un pahar, si atat, pentru ca ii spusesem ca nu tin la bautura. Alice disparu de langa mine, Jasper o luase la dans si eu m-am retras cautandu-l pe Edward. Nu il vedeam, dar oricum stiam ca e pe aici pe undeva.
Am stat acolo ceva timp si incepeam sa ma plictisesc deoarece chiar nu stiam ce sa fac. Nu cunoasteam aproape pe nimeni si cei drept nu prea stiam cum sa ma bag in seama cu cineva. Am auzit fara sa vreau discutia unor fete din scoala pe care le vedeam ocazional pe hol sau in cantina.
-Cat crezi ca o sa mai dureze? intreba una dintre cele, cea blonda.
-Nu stiu draga, dar sper ca nu mult. Cu siguranta o sa se plictiseasca. Cine ii mai intelege mofturile astea, raspunse roscata.
-Mda, oricum eu inca sunt socata din cauza acestui lucru, nu credeam ca e posibil, adica scumpa mea normal ca daca ar fi avut o relatie cu tine sau ceva de genu nu ar fi fost nicio problema iti dai seama m-as fi super bucurat pentru tine, dar cu aia… nu stiu draga tu ai vazut’o macar? Nu e de el. Adica cine ar fi crezut, oricat de mult as incerca sa accept asta nu pot. E prea imposibil, uhhh doamne.
-Ultima data cand am iesit cu el a fost acum vreo 3 luni. L-am sunat zilele trecute dar nici macar nu mi-a raspuns. Probabil il supraveghea iubita, spuse morocanoasa.
-Cat de stresant, se planse cealalta. Sigur nu va mai dura mult, sunt atat de diferiti, el merita ceva mult mai bun, se va satura de ea.
Pana sa realizez despre ce vorbeau ele nu credeam ca atata nesimtire poate exista pe acest pamant. Nu stiu daca ma observasera sau nu , dar eram cu nervi la pamant. Asta credeau ele ? Atunci ar fi bine sa se obisnuiasca cu gandul ca s-a terminat cu turele lor de noapte la Edward pentru ca el era al meu si doar al meu. M-am indepartat furioasa, hotarata sa il gasesc pe Edward desii multimea se facea tot mai mare si eram privita din toate colturile. Cineva ma prinse de brat si eram surprinsa sa vad ca nu era Edward ci Drew. Avea o tigara in mana si cand a vazut ca ma stramb a aruncato imediat deoarece fumul imi lua respiratia.
-Sti cumva unde e Edward ? il intreb
-Tocmai de asta am venit, sa te iau la el, ca nici el nu stia unde esti.
-Oh, bine ca si-a adus si el aminte de mine, spun sarcastica si ma duc dupa el.
-Hai nu fi si tu asa, ce e vina lui?
-Cum sa nu fie? Sau ah pardon am uitat nu e vina lui ca e asaltat de fani.
Drew incepu sa rada si ma lua de brat facandu-si loc printre oameni cara urlau de parca se luau la intrecere cu boxele. Toata lumea radea si se distra, parca o vazusem si pe Alice dansand cu Jasper, dar nu stiam sigur daca e ea deoarece aveam prea mult fum in ochi.
Am intrat intr-o camera incapatoare, dar care era mai goala decat ceea ce vazusem pana acum , si recunoasteam pe toata lumea aici. Era destul de agitata atmosfera si muzica era placuta, ii eram recunoscatoare lui Drew ca ma scosese din balamucul ala cu care nu eram obisnuita. In momentul ala am realizat ca aveam multe de invatat avand in vedere felul lor de a face lucrurile.
L-am vazut in sfarsit pe Edward si m-am dus direct la el euforica dar putin nervoasa deoarece ma lasase singura.
-Mersi ca ti-ai adus aminte si de mine , ii reprosez si el facut o fata de catelus.
-Te-ai suparat? intreba ingrijorat.
Ma aseza in poala lui pe canapea care se golii si incepu sa ma sarute inainte sa am timp sa mai raspund la intrebare. Mirosea a alcool si a fum dar nu era mirosul ala tipic insuportabil de la care iti vine sa versi tot ce ai in tine, ci din contra, era asa de placut si de ametitor incat imi venea sa il devorez cu totul. Uitasem cu totul din mine si imi dadeam seama ca folosea acest mic defect al meu de a pica instantaneu cand el ma saruta pentru ca uita complet de mine si el scapa basma curata. Meritul lui ca reusea, oricum nu cred ca aveam cum sa ma perfectionez in aceasta problema, asta daca vreodata nu as mai fi fost indragostita de el, ceea ce era imposibil.
Termina sarutul dupa care eu tanjisem de mult timp si isi poposi capul pe pieptul meu expirand si facandu-ma sa tremur de placere. Imi inconjura talia cu o mana si melodia se schimba din nou.
-Ma intreb cine e DJ de schimba asa des melodiile, am auzit pe cineva intreband dar eram prea cu capul in nori de a mai fi atena si la altceva inafara de Edward care nu voia sa imi mai dea drumul, si nici eu lui.
-Asta e camera speciala sau ce? il intreb eu pe Edward
-Daca vrei tu sa o numesti asa, sa zicem ca da. Aici ne mai retragem cand nu prea mai avem chef de lume. E mai placut asa. Oricum e aceeasi chestie doar ca mult mai bine. Scapi de toti prostii.
Am dat din cap in semn ca am inteles ceea ce a zis si apoi m-am uitat in jurul meu. Nimeni nu se uita la noi, sau cel putin incercau. Erau aici Rachel, Max , Julie, Sophie si Drew, multi dintre ei plecasera intre timp, sau cel putin auzisem eu usa deschizandu-se si inchizandu-se.
-Unde sunt ceilalti? l-am intrebat.
-Ei stiu, spuse zambind. Probabil pe aici pe undeva, cel mai teama imi e de Emmett, cine stie ce mai face.
-Sa speram ca are Rosalie grija de el, spun precauta.
-Sau i se alatura, spuse razand.
Usa se deschise din nou si intra Jared.
-Frate, vine tot mai multa lume care nici nu are ce cauta. Ce dracu! se planse el.
Sophie se uita alarmata la el, cred ca mai mult era enervata de faptu ca venea cine nu trebuia nu de faptul ca era multa lume. Dupa cum o stiam era foarte orgolioasa si voia sa fie prima in toate, desii nu ii reusea, cel putin se straduia si facea parte din gasca celor populari.
-Ce vrei sa spui? intreba Sophie.
-Chiar vrei sa il ai pe fraierul de Jamie aici? Sau stai.. pe cine am mai vazut , ah da si pe fratii aia doi noi veniti, tocilara de Angela.
-Pe Caleb l-am invitat eu scumpule, restul dai afara, n-am chef sa ii vad in casa mea, cine dracu se cred sa vina asa neinvitati.
Stai asa, de ce il invitate Sophie pe Caleb?
-Sau bine, laso si pe sorsa, ca nu pot fi atat de cruda, spuse ea mandra, dar lasa ca vin eu si fac curat.
-Daca chiar ai de gand sa tii toate resturile astea aici, macar nu ii apropia de mine, spuse Edward intrand si el in discutie.
-La cine te referi scumpule ? intreba Sophie deodata agitata. Daca te deranjeaza ceva rezolvam imediat.
-Sti foarte bine la cine ma refer.
-Ah, dar nu te vor deranja cu nimic, stai linistit si simtete bine, spuse Sophie zambitoare. Ma ocup eu de Caleb.
-Cred ca imi dau seama cum te vei ocupa, spuse Edward incepand sa rada.
Sophie chicotii si iesi in graba pe usa.
-La ce te referi? il intreb pe Edward in soapta deoarece chiar daca muzica era zgomotoasa nu voiam sa ma auda cineva.
-Adica l-a invitat pe ala aici pentru ca cel mai probabil vrea sa se cupleze cu el, si prin asta ma refer la –
-Da da, am inteles, spun eu rapid, scuturand din cap.
Edward se uita urat la mine si eu am intors privirea.
-Ce treaba ai tu cu Caleb, daca pot sa intreb, spuse suspicios.
-Niciuna, doar ca imi este bun prieten.
-Bun prieten?
-Da, spun sincer, m-a ajutat mult cand aveam probleme.
-Sau era doar pe interes. Oricum sorsa e o profitoare, spuse dezamagit
-Asta nu inseamna ca el e, incerc sa ii iau apararea dar la cat de convins parea mi-a fost putin dificil.
-Poate, dar oricum nu il vreau in preajma.
Am aprobat incet din cap si am auzit din nou usa deschizandu-se.
-Fratiloooooooooor, l-am auzit pe Emmett tipand si aruncandu-se pe jos, ce faceti ma aici , mortilor, petrecerea e in partea cealalta, a’ti gresit directia?
Toata lumea incepu sa rada, inclusiv eu pentru ca Emmett era tare aiurit.
-Tu ne lipseai Emm, ca sa incingi atmosfera, spuse Edward razand.
-Pai ce va faceti voi fara mine, aveti noroc cu mine, ca eu va tin in viata, ce s-ar zice apoi despre voi, dar oricum lumea stie ca eu sunt aici, stiti voi, tipul ala super smecher si frumos ..
-Si deloc inteligent, adauga Edward.
-Hai sti ceva? Ai vazuto pe Rosalie? Am pierduto.
Edward ridica din umeri si ii facu semn sa ii aduca sticla din mana. Aceasta se clatina putin cand se ridica dar apoi se rostogoli din nou pe podea spunand ca e mult mai comod aici. Edward lua cateva guri si apoi pusa sticla jos. Ma ridica putin ca sa isi caute bricheta si apoi ma puse la loc aprinzandu-si o tigara. L-am privit incercand sa trezesc in el putina vina sau remuscare, sau macar retinere, dar nu-l puteam despartii de nenorocitele alea de tigari. Putea face orice, dar nu’mi placea faptul ca fuma atat de mult si nu se preocupa nici macar un strop de scoala.
-Dami si mie una, ii spuse Max.
Edward ii arunca pachetul de tigari si acesta il prinse dupa care ceru si bricheta deoarece vazu ca nu are. Dupa care pachetul trecu pe la toata lumea servindu-se fara nicio jena. Pe Edward nu parea sa il deranjeze ca astia ii terminasera tot pachetu. Acesta ii arunca cheia lui Max si ii spuse sa se duca sa mai ia din masina si celalat cartus. Daca nu ma tinea el cred ca picam pe spate cand am auzit cuvantul cartus. Cred ca eram singura nefericita in aceea situatie. Luata de val i-am soptit lui Edward faptul ca eu nu fumasem niciodata.
-Nici macar n-ai incercat? intreba el uimit.
-Nup, spun putin rusinata neputand sa imi mai retrag cuvintele.
-Deci stai sa inteleg, esti virgina, nu te-ai mai sarutat cu nimeni pana acum, inafara de mine evident, nu ai mai fumat, poti fi mai sfanta de atat?
-Nu cred ca’s deloc sfanta, spun putin deranjata.
-Nu incerca sa iti iei apararea la ceva ce nu e nevoie. Mi se pare chiar super tare, ca nu ai mai facut asta pana acum, si multe alte lucruri destul de importante.
-Bine, sa spunem ca ai dreptate, ma las pagubasa. Se pare ca experimentez tot ce poate experimenta un adolescent, alaturi de tine, si asta imi face mare placere. Asa ca haide dami un fum.
-Nu Bella, nu e un lucru bun, mai bine ca n-ai facut asta pana acum, sunt foarte mandru de tine, spuse sincer.
-Adica eu n-am voie dar tu ai? Pana acum nu ai luat in seama cu privire la fumat, dar deodata pari ingrijorat.
-Pentru tine, spuse.
-Si eu sunt pentru tine, dar nu’ti pasa.
-Vrei sa chem spectatori? glumi el si nu era deloc ceva rautacios.
-Ce sa spun, zic dandu-mi ochii peste cap.
-Doar un fum ok? Hai sa zicem ca sunt mai ingaduitor avand in vedere ca suntem la o petrecere. Ok deci atentie toata lumea Bella se dezvirgineaza.
L-am pocnit rusinata desii nu il auzise nimeni deoarece o spusese doar pentru noi doi. Trase din tigara si apoi o indrepta spre mine. Am inghitit in sec putin speriata deoarece unele persoane se uitau la noi si imi era frica sa nu ma inec avand in vedere ca nu facusem asta pana acum.
-Haide fara frica, ma incuraja Edward. Doar trage, si apoi da totul afara, foarte superficial.
Am tras destul de mult dupa care Edward indeparta tigara de mine si imi facu semn sa dau fumul afara razand. Am inceput sa rad si eu apoi vazand ca fusesem destul de simplu si nu ma inecasem.
-Deci? intreba el sarutandu-ma pe frunte.
-Mai vreau, cer curioasa de parca eram un copil mic.
-Vezi ca te inveti, spuse ranjind. Ok, ti-am zis suntem la o petrecere dar sa nu iti faci un obicei. Dar va trebui sa il astepti pe Max pentru tigari normale.
-Dar asta ce a fost? intreb socata.
-Pai de ce crezi ca ti-a placut asa mult? intreba sarcastic.
-Ce a fost aia? intreb curioasa dar si uimita.
-Ceva ce oricum tu nu o sa mai pui gura.
M-am imbufnat putin in prosteala dupa care Max venii si el. Imi tremurau putin mainile si am incercat sa ma linistesc. Edward lua un pachet nou si scoase o tigara. Mi-o inmana si eu am facut niste ochi mari cat casa.
-Nu o vreau pe toata, spun ingrozita.
-Ok, atunci o fumam impreuna.
Asta suna mai placut decat inainte. Mi se facu pielea de gaina si nu ca imi era frig sau ceva de genu, nici vorba. O aprinse si trase el primul. Era ceva atata de ciudat si fascinant pentru mine, niciodata numai fusesem intr-un mediu ca asta. Da, recunosc crescusem cam izoltata, dar faptul ca aveam parte de toate astea impreuna cu Edward trezea in mine un instinct atat de salbatic care nu credea ca poate exista, si nu stiam daca il puteam controla. M-a intreba daca vreau si i-am zis ca da. Am impartit tigara si asta m-a incantat. Era diferita dar tot era placut deoarece faceam asta cu el.
-BELLA CE FACI?! am auzito pe Alice urland la mine de cred ca a trezit si vecini de pe 6 strazi.
-Ce fac? intreb derutata.
-Fumezi?! intreba socata
-Ma prosteam si eu stai linistita si numai face atata scandal din nimic.
Alice se uita urat la Edward pentru ca eram sigura credea ca e vina lui si ca el ma pusese.
-Ce sa zic de parca tu nu fumezi Alice, ii spuse Edward ironic.
-Mda asa e, spuse ea mai potolita, oricum nu ma surprinde avand in vedere ce maniac ai langa tine. Hai Bella sa dansaaaaam spuse ea deoadata pornita deoarece se schimba melodia. Haide Haide numai stati aici ca lilieci, Emmett ridicate de acolo si haide, ca Rosalie te cauta peste tot, a si uitat ca esti aici. Misca haide! ordona ea.
Cand auzi de Rosalie, Emmett se ridica instantaneu si era gata zici ca pleca la armata. Am inceput sa radem si am iesit din camera unde muzica se auzea mult mai tare deoarece toate boxele erau puse aici.
Ma ametisem putin, trebuia sa recunosc. Nu eram obisnuita si asta ma afecta putin, dar nu imi parea rau, cand plecasem de acasa imi promisesem ceva, si asa urma sa fac. Mi-am vazut prietenele de mai devreme care tot la barfa stateau si spre placerea mea Alice ne trase tot mai aproape de ele pentru ca acolo era loc numai bun ca ea sa se bataie, desii incepuse deja. Mi se parea ca muzice se daduse si mai tare decat inainte si toata lumea a inceput sa danseze si sa tipe. Era o melodie cu un bas tipic pentru melodii de club si pentru astfel de ocazii. N-am mai vazut cum si cand ci doar am inceput sa ne miscam cu totii pe ritmul muzici care era ma atragea foarte tare. Tipele se apropiau tot mai mult si apoi mi-am dat seama de ce , asa ca l-am tras pe Edward mai aproape de mine ca sa fie clar pentru toata lumea. El nu observa dar ele da. Incepeam si eu in sfarsit sa ma simt chiar mai bine decat ma asteptam. Imi placea muzica, atmosfera era un foarte placuta, cel putin se transformase in una bine si eram foarte sigura ca urma sa ma distrez. I-am vazut si pe Rosalie si Emmett dansand langa noi si erah tare fericiti. Rosalie zambea pana la urechi si radeau  dupa au inceput sa se sarute asa ca mi-am mutat privirea. Am vazut pe cineva vorbind la telefon intr-un colt si mi-am dat seama ca imi pierdusem geanta si telefonul, sau cel putin uitasem unde sunt. Melodia se termina si l-am tras pe Edward mai departe incercand sa ii spun. Ne-am intors in camera si i-am spus ca nu o uitasem acolo pentru ca nu venisem acolo cu ea. Am cautat si in sufrageria imensa si plina de oameni care zici ca se zbateau sa sara pe noi si nici pe canapea nu era. Cineva o luase de acolo.
-De ce ti-ar fura cineva geanta?! intreba Edward strambandu-se.
Am ridicat din umeri in semn ca habar n-am.
-Nu iti face griji, o vom gasii noi, sau daca nu.. asta e iti cumpar alta.
-Nu stiu Edward…
-Haide nu’i asta o problema, stai linistita, spuse luandu-ma de mana. Daca ai sti cate genti a pierdut Alice de cand o stiu, te-ai speria.
Am ras putin fals si i-am spus ca vreau ceva de baut. El se uita putin mirat la mine dar nu protesta si ma conduse spre bar. Trebuia sa imi inec amaru. Am inceput sa rad gandindu-ma ca eu chiar m-am putut gandi la asa ceva.
Acesta imi dadu un pahar si l-am dat aproape pe tot pe gat. Eram foarte insetata si putin morocanoasa. El imi mangaie obrazul zambind incercand sa ma faca sa ma linistesc, dar eram deja linistita. Incepu o melodie de Snoop Dogg si Daddy Yankee care incinse totul si mai mult. Fetele deja incepusera sa se urce pe mese , iar altele sa coboare de tot. Edward ma ridica pe bar si incepu sa ma sarute arzator si foarte doritor. Simteam cum mi se invarte capul si de data asta stiam ca e si de la el si de la alcool. Mi-am pus mainile in jurul gatului meu si am inceput sa respir cat mai neregulat. Amandoi se pare. Daca nu eram intr-un loc public in care lumea era cu ochi in patru nu stiu daca as mai fi putut oprii. Mai fuma o tigara si fumul incepa sa nu ma mai deranjeze deloc. Am inceput sa dansez din nou fara macar sa imi mai dau seama. Am baut si am fumat la greu aducandu-mi aminte mereu de ce auzisem: O sa se plictiseasca. A da bine?! Atuncii dau eu ceva sa nu se mai plictiseasca niciodata, le arat eu panaramelor cum sta treaba.
-Cum te simti? ma intreba Edward zambind victorios.
-Foarte bine, spun dand in cap uimita si eu. Cea mai reusita petrecere de pana acum , spun razand.
-Ma bucur iubire, ma bucur enorm. Vreau sa fi fericita, alaturi de mine.
-Normal ca sunt, cine n-ar fi? spun imbratisandu-l.
Cineva ma atinse subtil pe umar si abia mi-am dat seama si m-am intors. Era Angela care inca mai era aici . I-am zambit prietenoasa.
-Scuze de deranj.. spuse timida , dar cred ca asta iti apartine, spuse intinzandu-mi geanta.
Am cascat gura uimita si apoi le-am luat rapid usurata ca le gasise.
Edward se scuza pentru ca Max il chema urgent si mi-a spus ca stiu unde sa il gasesc. Am aprobat din cap si m-am intors la Angela care nu stia ce sa faca.
-Mersi mult ii spun fericita.
-N-ai pentru ce.. am gasit’o din intamplare, era pe jos si scuze dar m-am uitat in ea si ti-am recunoscut telefonul.
-Ah, mersi mersi! chiar ma intrebam pe unde e.
Am tacut amandoua pentru ceva timp dupa care ea spuse:
-Nu prea te-am mai vazut… adica te-am vazut dar.. nu prea ai mai stat cu mine, cu noi…
-Da.. pai am fost cam ocupata, ii spun incercand sa imi cer scuze.
-Inteleg, spuse zambind slab fiind foarte timida.
-Ce te aduce pe aici ? o intreb. Nu stiam ca frecventezi astfel de locuri.
-Pai prefer asta decat sa stau acasa si sa am grija de verisorul meu care era varicela.
Am inceput sa rad dupa care i-am raspuns.
-Clar o varianta mai buna. Si te distrezi?
-Nu prea, nici nu stiu de ce am venit, nu mi se pare ca sunt bine primita.
Angela fu intrerupta de Ben care aparu mahnit langa ea.
-Ce naiba cauti aici? Hai sa mergem.
-Vorbeam cu Bella, spuse ea enervata.
-Te-am cautat peste tot, nu ai ce cauta cu ea.
-Bella e prietena mea, si nu imi interzici tu mie cu cine sa vorbesc sau nu.
-Era prietena ta, acum are alti prieteni, cu care tu nu ai de ce sa stai, nici nu vrei si nici nu poti.
-Scuza-ma, intervin eu, dar nu iti inteleg rostul aici .
-Ben este iubitul meu, spuse Angela rusinata.
Am cascat gura deoarece nu ma asteptam ca Angela sa aiba un iubit, dar apoi daca stateam bine sa ma gandesc erau destul de potriviti unul pentru altul desii ma enerva tupeul lui. Ce avea cu mine?
-Daca tot esti impotriva mea nu inteleg ce cauti aici, ii spun enervata.
-Ah scuzama nu stiam ca e proprietate privata sau proprietatea ta, spuse si el enervat de parca el chiar voia sa se certe cu mine.
-Ben termina, ii spuse Angela deranjata de situatie. De ce vrei sa te bagi in belele. Ai baut sau ce?
Ben nu o asculta si eram sigura ca el chiar avea ceva impotriva mea si mai avea putin si exploda, mai ca ma lua si la bataie.
-Doar ca m-am saturat de toate fitele astea pe care le au unele persoane in cap, si da asta te include pe tine , iubitul tau si prietenii lui, zise Ben
-Ben gata! tipa Angela furioasa si cateva persoane se intoarsera spre noi. Ce te-a apucat , tu nu esti asa.
-Trebuie sa va spuna cineva asta in fata.
-Atunci spune, zise Edward in spatele meu. Haide spune’mi in fata tot ce ai de spus.
Angela isi dadu o palma singura si eu am rasuflat usurata.
-Ah ce patetic esti, vi si te iei de iubita mea fara motiv crezand ca poti sa o intimidezi doar pentru simplul fapt ca e singura, tu baiat, ea fata, foarte curajos. Daca ai probleme spunemile mie, nu ei.
-Ce treaba ai tu? spuse Ben abia gasindu-si cuvintele.
-Ce treaba ai tu aici, dar stai ca nici nu vreau sa stiu. Carati’va amandoi de aici. Si vorbesc serios, spuse ridicand tonul.
M-am ghemuit mai tare in Edward deoarece avea un ton atat de autoritar incat imi venea si mie sa ies.
-S-a intamplat ceva? intreba Drew
-Nu nimic, Bella, trebuie sa vorbesc cu tine. Acum, imi spuse Edward si eu deja incepeam sa imi fac griji.
Ma lua de mana si ma duse afara din casa, pe veranda unde nu se mai auzea muzica atat de tare si ne puteam intelege.
-Ce s-a intamplat Edward? Ma sperii.
-Hailey ti-a gasit telefonul, nu Angela. A aflat de mesajele tale cu Jacob, de care eu apropo nu stiam.
Mi s-au topit picioarele si am crezut ca lesin acolo.
-Poftim?! Stai asa ca nu mai pot sa respir.
-Am vorbit cu Hailey si nu va mai spune nimanui, desii asa avea planuit, oricum e hoata si crede ca ne are la mana cu asta.
-Doamne, e doar vina mea, trebuia sa sterg mesajele alea…
-Nu , in primul rand trebuia sa imi zici mie de ele. Dar asta nu mai conteaza acum, dar of Bella de cate ori ti-am zis sa imi spui mie orice problema ai. Oricum Dean se ocupa chiar acum sa i-a pozele.
-Cum adica?
-Adica, a facut poze la telefon evident ca sa aiba dovezi, si el se asigura ca le va sterge.
-Dar cum ii ia telefonul? spun ingrozita.
-Lasa ca stie el, Hailey e o fire destul de usor de influentat chiar daca se da ea mare si tare, o sa fie sters tot pana plecam noi de aici. Ti-am zis ca nu trebuie sa ai incredere in persoanele alea.
-Dar nu e vina lui Caleb, incerc eu sa spun.
-De unde sti?! Poate e si el implicat.
-Nu cred… spun incercand sa par ferma.
-Oricum am vrut prima data sa fac asta fara sa sti dar m-am gandit ca e mai bine sa iti spun, dar sa nu iti faci probleme si din cauza asta. Totul decurge ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ok?
Am dat din cap in semn ca da si i-am spus ca vreau inauntru pentru ca imi era frig aici. El ma conduse inauntru unde era mult mai bine. Cineva, Emmett, puse o melodie mult mai lenta pentru ca avea chef sa faca pe romanticul. Nimeni nu avu nimic de spus, chiar daca le convenea sau nu. Am incercat sa o gasesc pe Hailey dar nu era pe nicaieri, iar Edward nu imi dadea drumul.
-Degeaba o cauti, imi spuse el si am tresarit deoarece nu stiam ca o sa isi dea seama, este in camera lui Sophie.
-De ce ? intreb
-E cu Dean, spuse simplu si incheie subiectul.
Alice ma lua din nou la dans pentru tura a doua, fata asta parea ca nu oboseste niciodata. Avea atata energie in ea dupa care isi aminti ca trebuie sa isi retuseze machiaju si ma tara la baie cu ea. Era asa amuzanta mai ales ca era beata si abia se mai intelegea ce vorbeste.
-Eu si Jasper am facuto Bella, spuse razand, aici, a fost atat de marfa.
-Ce?! Esti tampita?! spun ramanand cu gura cascata.
-Daaaaaaaaaaa, spuse fluturand din mana. Ne-a luat valu.
-Nu esti sanatoasa Alice, daca venea cineva?
-Ei si ce ? De parca nu au mai vazut, ce pe ei i-a adus barza?
Inca eram in stare de soc, ce ii putea trece prin minte acestei fetite, si mai ales, ce facea alcoolul din om.
-Daca ai sti cate am invatat de la Edward, el a avut parte de cele mai palpitante experiente, dar bine nu ar trebui sa vorbesc cu tine despre asta.
N-am mai zis nimic si am ramas pe ganduri. Oare Angela plecase? Voiam sa o intreb de telefon, dar nu credeam ca e pe aici, poate maine la scoala aveam sa o gasesc. Dar Edward incepuse sa ma supravegheze din ce in ce mai mult si nu ca mi-ar displace dar era foarte preocupat de siguranta mea mai ales dupa toate belelele in care intrasem.
Oricum faptul ca Edward putea sa rezolve asta  ma ajuta enorm. Doar sa imi imaginez ca noi doi nu eram impreuna si asa ceva se afla, pai nu trebuia sa mai astept pana maine ca sa afle jumate de oras.
Am iesit din baie cu Alice si ne-am dus spre camera care era mai linistita. Acolo erau Jasper Sophie Caleb Rachel si Drew.
Am intrebat’o pe Alice unde e fratele ei dar a zis ca nu stie si oricum m-a rugat sa raman cu ea. Caleb se uita putin stanjenit la mine in timp ce Sophie mai ca se arunca pe el. Alice se aseza in bratele lui Jasper si eu m-am pus pe canapea. Am sters imediat tot ce aveam in telefon asta mai mult ca sa imi sterg vina, daca se putea spune asa si seram ca Dean sa reuseasca sa stearga pozele pentru ca eram tare preocupata. Caleb venii sa ma salute si se puse in fata mea langa canapea. I-am zambid prietenoasa si l-am salutat si eu.
-Ce te aduce pe aici? il intreb de parca nu stiam deja.
-Ma invitat Sophie, e prima mea petrecere aici si m-am gandit sa incerc. Dar tu?
-Am venit cu Edward, ii spun simplu.
-Mda oare de ce te-am mai intrebat era deja evident.
Am chicotit slab si speram sa nu inceapa sa il acuze iar pe Edward de ceva pentru ca aici peretii aveau urechi si imediat se aflau chestii, o patisem pe pielea mea.
M-am uitat la el si era destul de ametit, zambea prostesc si avea priviirea aia de baiat beat care crede ca orice zboara se mananca, era destul de amuzant daca era sa recunosc. Isi puse mana peste mana mea si eu am dato imediat la o parte. M-am uitat la el incercand sa il fac sa nu insiste si sa fiu sigura ca nu il vazuse cineva, desii nu eram asa convinsa de asta.
-Caleb nu face asta, ii spun incercand sa par calma. Stai potolit.
-Dar ce am facut? spuse facand pe nevinovatul.
M-am ridicat de pe canapea enervata si m-am dus in camera opusa a camerei luand o sticla de vodka de pe masa. I-am dat un mesaj lui Edward sa vina la mine, speram sa aiba telefonul aproape si sa il vada cat mai repede. Am desfacut sticla si am inceput sa beau ametindu-ma din ce in ce mai tare.
Caleb venii iar langa mine si imi ceru sticla. I-am dato sperand ca va pleca dar era incapatanat si incepu sa bea langa mine.
-Edward! spun fericita si ma ridic luandu-l in brate.
Eram usurata ca scapam din situatia penibila in care ma aflam. Caleb se uita urat la noi dar nu spuse nimic.
Acesta observa imediat compania mea si facu o fata nu prea placuta. Inclina capul spre dreapta cu o privire serioasa si apoi ma conduse spre canapea. Ma puse la el in brate si se uita insistent spre Sophie.
-Se pare ca de la un timp nu ma mai fac auzit, spuse el parand ca o spune in general dar nu era chiar asa.
Drew incepu sa rada fiind singurul care avusese vreo reactie.
-Noi tocmai plecam spuse Sophie luandu-l de mana pe Caleb care era cam ametit si se balanganea.
Edward ridica mana in semn de protest si ii facu semn sa stea jos.
-Dar te rog, cum as putea, ramaneti aici imi face mare placere prezenta voastra, spuse sarcastic.
Sophie ofta si nu cred ca era usurata dar il asculta pe Edward si se puse pe jos incepand sa bea si sa ofteze.
Dean intra pe usa zambitor si se aseza pe canapea langa noi.
-S-a rezolvat spuse el mandru.
-Ai sters pozele? intreba Edward
-Normal, a fost mai usor decat ma asteptam. Tipa era asa incepatoare, a cazut de la primele avansuri.
-Foarte bine, spuse Edward scotand din jacheta niste bacnote de 100 de dolari.
-A fost placere mea, spuse el bagandusi-le in buzunar.
Eram usurata ca totul decursese bine si pozele disparusera, dar ma simteam vinovata deoarece luasem parte la asa ceva si totul era din vina mea, nimeni nu merita sa fie pacalit in asemenea fel, mai ales din interes.
Edward se uita la mine de parca nimic nu se intamplase chiar daca toata lumea se uita spre noi curioasa. Stiau ca se intamplase ceva altfel de ce i-ar fi dat bani degeaba, dar nu aveau tupeu sa intrebe.
-Nu prea imi place ce s-a intamplat … ii soptesc lui Edward
-Conteaza ca s-a rezolvat, nu conteaza cum, spuse ferm.
Am dat din cap ascultatoare in semn ca da pentru ca vedeam ca era nervos si nu stiam sigur de ce. Pana acum fusese foarte relaxat si vesel pentru ca venisem aici, dar acum devenise mai incordat. Voiam sa il intreb ce se intampla dar nu stiam cum sa o fac sa nu fiu stresanta. Desii banuiam ce il streseaza nu eram sigura, si oricum incepea sa ma streseze si pe mine deoarece nu voiam iar probleme din cauza lui Caleb. Sa speram ca nici Caleb nu isi dorea. Era foarte incapatanat, de cand a venit in scoala vrut sa se integreze, si eu chiar am vrut sa il ajut la inceput, dar de cand cu relatia mea cu Edward a inceput sa nu il mai suporte deloc pe Edward, desii la inceput era foarte hotarat sa se dea bine pe langa el avand in vedere toate sfaturile si advertismentele pe care le primise. Dar se pare ca nu mai tinea cont de ele, si nu imi placea faptul ca il provoca pe Edward si incerca sa imi strice relatia in primul rand pentru ca isi facea rau singur si in al doilea rand l-am vazut pe Edward razbunandu-se, si avand in vedere ce am trait chiar pe pielea mea, ii doresc noroc. M-am uitat la ceas si era 2 noaptea. Maine aveam scoala si nu stiam cum aveam sa ma trezesc. Edward statu putin pe ganduri dupa care spuse hotarat.
-Plecam.
Isi dezlipi mana de a mea si se ridica de pe canapea incet.
-Poftim? Cum adica pleci? Petrecerea nu s-a terminat, incepu Sophie sa tipe agitata.
-Pentru mine da, spuse Edward iritat.
-De ce imi faci asta? intreba deodata trista. Nu poti pleca.
Imi era mila de ea, era atat de disperata sa aiba toata atentia si sa nu se faca de ras incat incepea sa imi fie mila de faptul ca ea nu isi dadea seama cat de penibila era. Pentru ei, era o rusine ca cineva din familia Cullen sa plece in toiul unei petreceri, cel putin asa auzisem atunci cand doar statea si supravegheam si prindeam din auzite, era ca si cum te-ai fi facut de tot cacatu si se ajungea ca toata lumea sa plece si sa rada de tine, era clar adolescentii iubesc barfa. Daca era asa , intelegeam disperarea lui Sophie.
-Nu pot pleca? intreba Edward ridicand din spranceana.
-Adica poti, dar nu poti sa imi faci asa ceva, suntem prieteni.  Mai stai te rog. Ce s-a intamplat, credeam ca te distrezi?
Se uita la mine si am crezut ca ma invinovatea pentru dorinta lui Edward ca voia sa plece, dar nu era asa, eu ma simteam bine doar ca imi era cam groaza de trezirea de maine, in rest nu aveam nicio problema.
M-am ridicat de pe canapea mai mult din cauza priviri insistente a lui Sophie de ” ajuta-ma ”  si m-am gandit ca asa era cel mai bine. Sophie nu ma suportase niciodata, mereu le cantase in struna tuturor celor care ma facusera sa sufar, de ce as ajutao acum? Avea nevoie de mine , dupa tot ce imi facuse. Ma simteam atat de multumita, atat de invingatoare incat m-am gandit ce fel de persoana as fi daca nu as face ceva, indiferent de trecutul nostru. Poate ii parea rau. Oricum eu nu aveam sa mai trec prin toate acele chinuri, si puteam sa ma razbun pe fiecare in parte, si aveam sa o fac la un moment dat, dar doar pe cine trebuie, cum ar fi idioatele de Jessica si Lauren.
-Uhmmm… poate ar trebui sa mai ramanem, ii spun lui Edward si am vazuto pe Sophie cum se mai relaxeaza.
El se intoarse spre mine cu o expresie mult mai blanda decat cea de dinainte.
-Vrei tu asta? intreba
-Da.. adica nu prea am mai iesit de mult si petrecerea e chiar reusita.
-Nu crezi ca e destul de tarziu sau ceva?
-Poate ca este, dar acum ce sa mai facem. Haide sa mai stam, o cautam pe Alice..
-Ok, o sa mai ramanem, sti ca nu iti pot refuza nimic, spuse mangaindu-mi obrazul, dar inainte de toate, vreau sa adresez cateva cuvinte bunului meu prieten care sper ca se simte si dispare din fata mea. Si el si sorsa, ah si poti sa ii transmiti faptul ca degeaba incearca sa ne faca rau, nu va reusi, si sa o lase pe Bella in pace si sa isi ia gandul ca vreodata va putea sa ma aiba la mana cu ceva.

–––––––––

-Bella asteapta, am auzito pe Sophie strigandu-ma.
M-am intors putin derutata si nu prea ma mai tineam pe picioare asa bine, eram ametita la dracu, daca m-ar vedea Charlie.
-Poti venii pana in camera mea te rog? spuse zambind.
Am aprobat din cap si aceasta ma lua de mana impingand pe toate lumea din calea ei. Era bine ca ma tinea ea de mana ca altfel sigur picam fix in bot. Am intrat in camera ea, si era pentru prima data, care era foarte spatioasa si plina de lucruri marunte aruncate dar totusi ordonate. Nu aveam acum chef sa admit peisajul la cat ma durea capu’.
-Scuze ca te iau asa… dar vreau sa iti multumesc pentru mai devreme, spuse parand ca era sincer
-Nicio problema. Oricum chiar voiam sa mai raman.
-Ma bucur, oricum m-ai salvat de o mare rusine si o sa iti raman mereu recunoscatoare pentru asta, a fost doar vina mea, dar nici eu nu stiam de problemele lui Edward cu Caleb..adica stiam dar nu credeam ca sunt asa de grave.
-Se pare ca sunt.. spun incet.
-As putea sa imi cer scuze, sti tu pentru tot acest timp, dar nu simt ca ar trebui, pentru ca sincera sa fiu nu regret nimic.
-Nici nu trebuie, am uitat de mult acele lucruri, spun putin deranjata de comentariul ei.
-Acum mi-am schimbat parerea despre tine, esti o fata buna, il meriti pe Edward.
-Prima fata care crede asta, spun sarcastic . Dar oricum multumesc.
Am iesit din camera oarecum multumita de raspunsul ei deoarece avea o parere mai buna despre mine, oricum imi ramasese datoare, si asta nu era lucru usor. M-am indreptat spre Edward care ma astepta nelinistit.
-Ce s-a intamplat? intreba nerabdator.
Am inceput sa rad si l-am luat de mana.
-Nimic special, spun simplu.
-Hai sa mergem acasa.
-De cand esti tu ala constiincios? intreb continuand sa rad
-De cand te am pe tine alaturi. Inainte nu trebuia sa ma preocup de nimic, dar acum, tu esti principala mea grija si vreau ca maine de dimineata sa te mai pot ridica din pat.
-Si daca nu vreau sa ma ridic?
Se gandi cateva secunde dupa care spuse nesigur.
-Dorinta ta imi e porunca.
-Super, atunci hai sa mergem acasa, sunt destul de ametita si imi e rau.
-Asa iti trebuie, spuse putin necajit, offf iubire nu trebuia sa bei asa mult.
-Am facuto pe proprie raspundere, ma apar eu singura, nu-i problema, am mai supravietuit, sau vrei sa iti aduc aminte?
El zambi si ma saruta profund pe frunte. Mirosul sau incantator ma facea sa ametesc si mai tare decat o facusem deja.
Ma lua de mana si am iesit foarte usor din multime indreptandu-se spre masina. Alice si Emmett ne asteptau deja afara. Emm se tinea de masina si isi tinea mana la cap oftand. Alice radea desii nu vorbea cu nimeni dar ea totusi radea. Cred ca inebunise.
-Care mai e si treaba cu ei? intreb speriata.
-Cam asta e atmosfera dupa o petrecere la Sophie. Ii cam ia valul si uite in ce hal ajung. Asa ca nu te mai plange de tine, pe langa ei esti cea mai treaza.
-Nu credea ca Alice…
-Alice? intreba razand. Alice cand vrea ne intrece pe toti, nici nu sti ce ii poate pielea aia de spiridus obsedat de haine si sacaitor.
-Haide mai ca nu e chiar asa! ii iau eu apararea.
-Lasa ca vezi tu, o sa ai timp destul sa imi dai dreptate.
Faptul ca el spusese ca o sa am destul timp sa ii dau dreptate ma facea fericita din mai multe motive, cel mai important fiind acela ca el imi afirma practic ca voi petrece mult timp alaturi de el, o siguranta pe care nu o aveam deoarece, stiam ca ma iubeste, dar era Edward, inca imi era frica de ceea ce voia si ce putea face si uneori credeam ca ar putea sa ma lase balta pur si simplu.
Ne-am urcat cu greu in masina si Alice a trebuit sa stea cu mine in fata deoarece Emmett se intinsese pe toata bancheta si incepu sa delireze.
Urma sa isi ia masina a doua zi de la Sophie deoarece acum clar nu era intr-o stare de condus, nici macar de mers pe jos. Incepu sa isi bage degetele prin parul coafat si plin de fixativ al lui Alice si aceasta incepu se il palmuiasca si se sa smiorcane.
-Gata Gata, tipa Edward la ei inca fiind atent la drum, taceti dracu odata din gura.
Dar degeaba, s-au batut si au tipat tot drumul pana acasa umplandu’l pe Edward de nervi si eu am ras pe saturate. Alice era prea mica iar Emmett o acoperea doar cu un brat. Evident cand au ajuns acasa de la prea multa joaca Emmett a vomitat pe florile lui Esme si de acolo nici ca mai puteai sa il ridici. Edward sugera sa il lasam acolo dar pe mine si Alice nu ne-a lasat inima asa ca Edward il lasa sa doarma in masina.
-Edward nu il poti lasa in masina! ii spun preocupata.
-De ce nu? S-a familiarizat cu locul.
-E fratele tau, cum sa doarma in masina, du-l in camera lui.
-L-as duce, daca as avea cum, dar nu am, deci nu il duc.
Am lasat balta subiectul pentru ca oricum se vedea ca nu ajungem nicaieri. De Alice ce sa mai zic ca vedea in dungi si abia am urcato in liniste la ea in dormitor. Spre fericirea mea toata lumea dormea si nu ne-a deranjat nimeni. Am mers la Edward in dormitor mai rupta de oboseala ca niciodata. Cine doamne iartama sa se mai duca la scoala maine dupa o asemenea noapte. Eram moarta si la propriu si la figurat.
M-am intins in pat si mi-am dat pantofii jos. Ma dureau picioarele ca dracu, cand apasam pe ele nici macar nu se mai simeau dar totusi durerea nu disparea. Era oribil, Alice si tocurile ei, nu putea sa imi dea niste tenesi. M-am aruncat in mijlocul patului si am aterizat de parca pluteam. Era asa comod si nu as fi vrut sa mai parasesc patul ala vreodata.
Usa de la baie a fost tot ce am mai auzit inainte sa adorm.

  1. Oh ce good girl gone bad a ajuns Bella! =))
    Si faza cu Emmett.. penal, ce sa mai zic =)) Haidi baftaaa :*:*:*:*

  2. Vaii.
    Acum urmeaza sa comentez acest superb de extraordinar capitol.
    Waw…Alice e nebuna.Asta e clar.Si Jacob?De ce trebuie sa strice el dispozitia oamenilor de fiecare data,chiar daca nu e prezent?!Pe bune,cand ii aud numele mi se face rau si ma stramb,.

    Atunci saraca Bella ce sa mai zica?:)) Pffff..Iti zic eu ca tipul acesta merita un sut in fund atat de tare…Si poate asa zboara si el in China sau la budistii aceia ,ca tare bine i-ar sta chel si intr-o roba d-aia…::))Viseeee.
    Stii…am recitit ficul cu ocazia noului capitol si am constientizat ceva:

    Cat de mult au evoluat personajele:

    Edward,de la un afemeiat afurisit cu un suflet de copil bine ascuns in spatele comportamentuli sau de bad-boy nesuferit; la un Edward afurisit(in sens bun) care iubeste din nou si isi lasa latura ”umana” putin la suprafata pentru cine merita.Oh da…si isi da silinta pentru a nu ramane corigent.De la cineva care nu ii pasa decat de familie si de 2 prieteni apropiati,care o numea pe Bella gandac de colorado’ si care se lua la bataie cu toti si fuma in exces,la o persoana care promite mai multe decat cineva s-ar fi asteptat.

    Iar Bella…De la fata buna,cuminte si devreme acasa,a ajuns sa se imbete si sa fuga de-acasa*dar nu o pot condamna* (iar Edward are grija de ea) sa iubeasca si sa iasa in evidenta.De la acea persoana invizibila care-i spunea NU raspicat gastii ‘tari’ ai liceului si care a incercat sa o tina departe pe Alice Cullen,sora fostului ei dusman…De la cineva care nu il suporta.A ajuns sa traiasca cu Edward in casa si sa-l iubeasca cu adevarat.
    *iubirea in aer*

    Insa,dintre toti,tu ai evoluat cel mai mult.Stii..stateam si ma gandeam ca noi,cei care citim ce scrii tu,vrem un capitol lung si rapid.Dar,nu te-am intrebat daca mai poti.Pentru ca nu e usor.Stiu ca iubesti sa scrii,este pasiunea ta,si cu siguranta ca ai muncit la fiecare capitol extrem de mult,iar eu iubesc si sigur ca si ceilalti ,fiecare cuvintel scris de mana ta.
    Sunt atat de mandra ca citesc o carte,pentru ca e o carte, atat de buna.
    De la primul capitol,la al 33 lea nu e un drum scurt.Te-ai maturizat pe zi ce a trecut si ai devenit din ce in ce mai buna.

    As lungi comentariul ,dar nu mi-ar mai permite spatiul.Cert e ca e o poveste GE-NI-A-LA si ca tu esti minunata si buna cu noi.

    Te iubesc enorm pentru tot!Ai grija de tine si te pup:*

    • P.S.:Sper ca nu te-am plictisit cu acest comentariu’:*

    • Tu chiar ma faci sa plang nu gluma !!! Iti multumesc asa de mult pentru fiecare comentariu minunat pe care il lasi !! si da mai pot, deocamdata mai pot, pentru ca nu imi imaginez viata fara aceasta poveste, nici nu il mai pot numii fic pentru ca il iubesc prea mult!!! Si ai cea mai perfecta si mare dreptate in legatura cu personajele ❤ Ma bucur ca iti place asa mult si sper sa nu te dezamagesc!! Si eu te iubesc, va iubesc pe toti!!!! Te pup !!

  3. This is fucking awesome! Emmett e maxim :))
    De abia astept next-uuuul :X Spor la scris :*:*:*

  4. uuu!! abia astept urmatorul:X:X

  5. astept urmatorul pina acum imi place

  6. Aiaiaiaiai.
    Cum am putut să uit de poveste?!
    Două capitole am pierdut, adică unul, cel de data trecută.
    Dar cum?! Nu-mi vine să cred că am făcut asta.

    Mă bucur aşa de tare că acum nu mai este aşa de multă dramă, iar ei sunt în sfârşit fericiţi.
    Sper ca relaţia lor să evolueze şi să facă următorul pas, mă înţelegi tu. :))

    Îmi place aşaaaaa de mult povestea. Cred că este povestea mea preferată de pe un blog, defapt sunt sigură.
    Ţine-o tot aşa. Faci o trebă minunată.

    Iar cum această întrebare era obligatorie: Când pui continuarea? :)) 🙂 :*

  7. Hey.Ce mai mai faci?N-am mai vorbit de mult.Cum e cu scoala?

  8. Imi place muult evolutia Bellei, asa si trebuie sa fie de la inceput rea si o luptatoare sa nu se lase calcata in picioare de nimeni!

    Emmett ca de obicei e cel care inveseleste pe oricine si oriunde oricat de tensionata ar fi atmosfera. Big like for Emm! :-bd

    Eddie , oh Eddie cel grijuliu, cum sa nu.l iubesti? [ eu il iubesc deja, am facut o miiica dar miiica pasiune pt. el.!:))))]

    Si pt tn draga mea , un urias MULTUMESC pt ca te dedici aceste povesti si ma faci sa rad mereu, sa plang, pt ca.ti place sa te joci cu sentimentele mele. :o3 De aia te apreciez si iubesc.
    Sa nu te puna pacatu’ sa renunti ca vaiii, nuj ce.ti fac!:)))
    Kisses :*:*:*:*:*:*

  9. Buna!
    Vreau sa iti spun ca chiar daca nu am lasat niciun com pana acum eu iti urmaresc in fiecare zi pagina si este foarte Foarte frumoasa.
    Imi place foare mult cum scri ,ai ceva aparte .Modul prin care te exprimi atunci cand scri si cum le conturzi intamplarile este magnific.
    Eu sunt o mare fana Twilight si am citit Foarrrtee mUUUlte fan-ficuri dar dintre toate al tau este preferatul meu .

    Iti iubesc toate povestile dar dintre toate acesta mi-a ajuns la inima. Eu iubesc ideea ta si chiar daca citesc de 2 ori acelas capitol tot nu ma plictisesc.Ce mai? Ai un talent si cred ca daca lumea ar sti despre blogul si povestile tale ai primi multe laude .Bravo tie!!

    Sper sa postezi cat mai curand pentru ca vreu sa vad cum o sa se poarte Edward si Bella dupa o astfel de petrecere, mai ales ca pentru Bella toate astea sunt noi si ea abea acum incepe sa se intergreze in anturajul lui Edward.

    Sper sa postezi curand<3 ❤ ❤

    P.S. :Sper ca nu te-a plictisit com-ul meu . :))

    • Multumesc mult pentru comentariu apreciez foarte mult parerile voastre si ma bucur cand vad ca va place ceea ce scriu!!!
      Normal ca nu m-am plictisit!! cum sa se intample asa cv!
      Da si eu sper sa postez curand dar o sa fiu un timp plecata in plus o sa am tezele la scoala si o sa imi fie putin greu dar o sa incerc sa ma mentin ❤
      Iti multumesc enoooorm pentru tot ce ai spus ma bucur nespus de mult ca iti place si sper sa nu te plictisesti si sa iti faca mereu placere sa intri aici! ❤

  10. Nu mie trebuie sa imi multumesti ,eu spun doar adevarul .
    Crede-ma nu am cum sa ma plictisesc vre o data de blogul si povestile tale.Defapt eu iti ADOR POVESTILE.

Lasă un comentariu