Capitolul XX – Accepta-ma asa cum sunt.

Am deschis ochi deloc somnoroasa si m-am uitat in jur. Dormisem bine, dupa tot ce se intamplase nu puteam crede asta. Era lumina afara si m-am uitat la ceas. Ma trezisem o jumatate de ora inainte ca alarma sa sune. Era bine totusi ca ma puteam trezi asa si nu trebuia sa trag de mine avand in vedere noaptea zbuciumata pe care o avusesem. M-am uitat la Edward care dormea linistit pe spate dezvelit complet. Am coborat incet din pat fara sa fac galagie. Am iesit din camera si m-am dus la copii. Amandoi dormeau. Am coborat in sufragerie si am vazuto pe doamna Manson cu o revista in mana band cafea.
-Buna dimineata, i-am spus eu si am mers spre dansa.
-Bella! Buna dimineata draga mea. Cum ai dormit?
-Foarte bine, multumesc. Si Edward la fel, am adaugat eu stiind ca o sa intrebe.
-Ma bucur tare mult. Sper ca nu au cauzat probleme copii.
-Deloc. Ne-am descurcat de minune.
-Perfect. Deci pot spune ca mai pot apela la voi cand am nevoie.
-Desigur, am spus nu foarte sigura pe mine.
-Foarte bine. Am pregatit micul dejun cand vreti sa mancati gasitit totul in bucatarie. Eu ma duc sa pregatesc copii de scoala..si ma rog gradinita.
-Multumim frumos, vom pleca imediat nu va faceti grij .
-Dar nu’i nicio problema, puteti ramane cat vreti. Apropo nu stiam ca tu si Edward sunteti impreuna, spuse chicotind.
-Ce? abia pot sa intreb
-Pai… am vazut ca a’ti dormit in aceeasi camera… si …am crezut ca …
-Aaa nu! Clar nu! Nu suntem impreuna, doar ca am avut eu niste probleme, adica nu am putut dormi singura si am dormit cu el in camera dar nici macar in acelasi pat.
-Ah, inteleg, atunci imi pare rau ca am tras concluzii pripite.
-Nu’i nimic.
Se duse in camerele copiilor si eu am rasuflat usurata. Era de inteles de ce se gandise la asta, asa ar fi gandit oricine. Era bine totusi ca am lamurit situatia. Am hotarat ca era mai bine sa il trezesc si pe Edward ca sa plecam mai repede si sa nu mai deranjam familia asta. M-am ridicat de pe canapea si am urcat scarile din nou in dormitor. Evident Edward nu se trezise. Ma si miram sa o faca. M-am dus spre el si m-am asezat langa.
-Edward trezestete, i-am spus dar nici macar nu se misca.
L-am miscat de umeri si l-am strigat iar.
-Hai Edward odata!
Am tras plapuma de pe el , la mine functiona de fiecare data. El ma ignora si se intoarse pe partea cealalta.
-Daca nu ma lasi in pace Alice iti dau foc la toate hainele si te duci pe jos la scoala, spuse el somnoros.
Am inceput sa rad.
-Hai nu te mai tine de glume si trezestete.
-Nu merg la scoala acum, du’te cu Emmett ia cheile de pe noptiera.
Am inceput sa rad zgomotos. Era asa amuzant, zici ca venea dupa alta planeta.
-Edward, serios. Sunt Bella. Revino la realitate.
-Si ce?  Ia si tu masina si pleaca la scoala, imi spuse cu putina ironie in voce.
-Aa…deci ramai aici, probabil Melanie va fi foarte fericita sa te vada, cu siguranta va vrea sa va mai jucati cu papusile in timp ce luati masa.
El isi baga capu’ in perna si parca ii venea sa tipe.
-Deci crede-ma nu pot sa deschid ochii, se planse el.
-Pai si cum te trezesti?
Era culmea omu’ asta! Stau si trag de el pana se trezeste cateva ore! Ce ii ia asa mult timp, nu credeam ca este atat de puturos.
-Nu stiu… deobicei am un stimulent care sa ma faca sa ma trezesc, dar tu nu imi esti foarte folositoare.
-Ce ai vrea sa fac? intreb enervata. Nici macar nu te pot clinti.
-Atunci aici raman, spuse si se inveli mai bine.
I-am prin patura in timp ce si-o punea si m-a tras cu tot cu ea. Am picat langa el si am dat cu capu de podea. Am inceput sa tip si sa ma vait. Nici macar nu mai puteam sa imi misc capul. Edward a inceput sa rada langa mine si m-am uitat urat la el.
-Asta pastesti daca incerci sa ma trezesti.
-E ultima data cand mai fac asta! i-am spus nervoasa.
-Hai ca nu e asa rau, de ce esti capoasa, eu ar trebui sa fiu, doar tu ma trezesti pe mine.
Mi-am dat ochii peste cap. De cand era el asa sarcastic? Oh stai, din totdeauna! Ce ma mai poate mira la el, oare ce?
-Trebuie sa mergem la scoala , deaia te trezesc, in plus nici macar nu esti la tine acasa.
-De fapt, parintii nostri se cunosc atat de bine incat as putea considera si asta… spuse el vesel.
-Ce sa zic… atunci ramai aici toata ziua, ii spun si ma ridic dar el ma trage inapoi.
-Stai asa, unde pleci? Parca trebuia sa ma trezesti.
-Vad ca esti treaz.
-Poate. Dar inca nu m-am ridicat, deci la cum ma cunosc as putea adormi la loc.
-Si ce propui?
-Propun sa mai ramai.
-Si daca nu vreau? intreb curioasa.
-Daca nu vrei… hm… buna intrebare.
Se ridica putin mai sus si apoi se uita la mine zambind. Imi prinse o mana usor si o puse in dreptul inimii mele.
-Esti agitata, imi spuse el simtindu-mi inima cum o ia la galop prin corpul meu.
M-am uitat la el rusinata. Nu i-am raspuns , nici macar nu stiam ce sa zic, nu aveam de gand sa recunosc ceva! Nu aveam cum sa recunosc faptul ca el ma ametea in asemenea hal si imi facea inima sa o ia razna. Totul se intampla prea devreme, nu ma asteptam ca aceste sentimente sa ma ia prin surprindere, si cel putin nu fata de el. Pur si simplu nu era corect!
-Ar trebui sa … mergem la masa, i-am spus eu cu un nod in gat.
-Te grabesti? intreba razand.
Nu ma grabesc doar ca vreau sa plec odata de langa tine inainte sa lesin, vroiam sa ii tip in fata dar evident ca nu am facuto.
-Putin, am recunoscut.
-Ok. Spuse el si se ridica repede razand.
M-am uitat urat. Dupa ce ca ma bagase in draci si nu mai eram constienta de gandurile mele el ma lasa asa ca si cum nu se intamplase nimic? Cat tupeu pe el! Se ridica de pe jos si a iesit pe usa. Am ramas cu gura cascata. Ce mi se intampla? De ce avea acest efect idiot asupra mea? M-am asezat pe patura si mi-am dus mainile la cap. Nici macar nu vroiam sa ma mai ridic. Isi batea joc de mine si eu picam in plasa lui de fiecare data. Nu era posibil asa ceva! Nu mai gandeam sanatos sau ce? Nu trebuia sa fac asta, inainte nu as fi facuto, acum de ce ? Ii confirmasem ceea ce banuia, ca il iubeam. Viata mea nu va fi mai buna de acum incolo, asa cum speram.

Am luat masa impreuna si apoi fiecare a luato pe drumul sau. Edward a spus ca se duce acasa si eu am facut la fel. Ne-am luat la revedere de la copii si de la doamna Manson promitandu-le ca vom mai veni in vizita. Copii prinsesera drag de noi si asta ma  bucura foarte tare. Sa nu mai spun ca telefonul lui Edward suna in disperare si el mereu inchidea enervat. Am ajuns rapid acasa , nu vroiam sa intarzii la scoala. Miercurea mereu era urat, era jumatatea saptamanii, ma plictiseau majoritatea orelor , dar din obligatie trebuia sa asist la scoala. Incercam sa nu ma gandesc la Edward, Doamne cum sa ma gandesc ca cel mai popular si frumos si cautat baiat din scoala..oras s-ar putea la un nimic din punct de vedere social ca mine? Am scuturat din cap si am pornit spre scoala enervata. In acest moment ma uram pentru ce eram. Cum voi putea suporta totul in continuare?

Cand am ajuns in curtea scoli deja toata lumea era acolo. Ajunsesem tarziu, vechea mea masina nu prea facea fata presiuni. Am coborat si mi-am pus ghiozdanul in spate. Ziua asta avea sa fie lunga si destul de plictistoare. Eram indecisa, orele urmatoare mi le-am petrecut uitandu-ma enervata dupa Edward care parca fugea de mine si nu imi aparea in cale, dar totusi eram fericita, nu stiu cum ar fi reactionat inima mea daca l-ar fi vazut iar. Eram o fraiera, dar  nu prea mai aveam ce sa schimb. Trebuia sa continui asa , oricat de mult ar mai fi durat. Preferam sa nu ma gandesc, pentru ca daca ma gandeam evident nimic bun nu iesea din asta. Nu exista parti pozitive, totul era negru. Mergeam spre a treia ora o fata ma prinse de mana. M-am intors vazand ca sunt mai mult fete. Ce mai vroiau si ele? Deobicei daca nu faceau misto de mine ma evitau, nu eram pe gustul lor, si nicidecum ele pe gustul meu. Le-am recunoscut imediat, era din grupul ” ala ” din care toata lumea vroia sa faca parte. Erau niste nesimtite idioate, de ce ai vrea sa vorbesti cu ele? Mi-am tras mana dintr’a Mariei. M-am uitat urat la ele asteptand sa vad ce vor.
-Swan, nu stiu ce planuiesti dar sti si tu foarte bine ca nu o sa iti iasa, imi spuse Maria
-Nu inteleg la ce te referi, dar nu planuiesc nimic asa ca mai bine lasa-ma in pace, le-am spus nervoasa.
-Sau ce? O sa o chemi pe Alice in ajutor? Vei tipa? pufni Maria. Draga, nu cred ca sti cum stau lucrurile aici, de fapt habar nu ai, ce ar putea sti una ca tine care nu iese din casa nici macar data afara de parinti. Nu te baga in asta, lasa’l pe Edward in pace, nu esti de nasul lui, tu de fapt nu esti buna pentru nimeni dar macar pentru el. Este ultimul advertisment, sa te mai prind nici macar la cativa centimentri de ei, pentru ca altfel vei avea de suferit.
-De ce as face asta? Nu imi este frica de voi.
Sara se repezi spre mine , si nu am apucat sa ma feresc asa ca isi infipse mana in parul meu. M-am uitat urat la ea si am incercat sa ma zbat dar mai mult imi jumuleam parul din cap.
– Se pare ca nu intelegi, imi spuse ea. Se pare ca nu e totul clar pentru tine. Stai departe de el! tipa ea si ma dadu cu capul de dulap.
-Nu vreau, am tipat si eu dar inca avea mana in parul meu si ma durea ca dracu. Incepu sa ma stranga mai tare. Maria pufni si incepu sa rada.
-Nu vrei? Este cumva alegerea ta? Sara, draga, va trebui sa ii spunem ca nu a inteles mesajul lui si sper ca se va ocupa personal de aceasta marunta treaba.
-Edward te-a pus sa imi spui asta? am intrebat socata.
-Evident, doar nu veneam aici de nebune, imi spuse Maria. Poate ai avut vrodata impresia ca ai ce cauta aici, dar crede-ma tarancuta proasta si neintelegatoare , impresia ta e total gresita.
Sara imi dadu drumul la par si imediat mi-am dus mana la cap sa ma frec. Au plecat toate razand si eu am ramas intepenita. Nu puteam crede ce se intampla! Credeam ca se schimbase, credeam ca acum ne intelegem. Credeam totusi ca ma tolereaza. De ce m-ar umili in asemenea hal? De ce si-ar bate joc? Eu l-am crezut pe cuvant, eu …am avut sperante. Nu putea fi adevarat. Am iesit in curtea scolii si m-am uitat spre masina lui, era acolo in sfarsit dadeam de el. Am mers grabita spre el si abia mi-am facut loc.
-Esti un mincinos ordinar! am tipat eu si i-am tras o palma cu toata puterea pe care am avuto.
Toata lumea scoase un  ” Oooooo ” . Da asa uimiti-va, chiar eu dau in venerabilul Edward Cullen. Bagati-ma la puscarie pentru asta, a’ti fi in stare.
-Ce dracu te-a apucat si pe tine? tipa frecandu-si obrazul.
-Cat de patetic esti! Mai intrebi?! Credeam ca te-ai schimbat, dar nu , cum am putut crede asta! Esti la fel, acelasi jeg din toate timpurile!
-Hei Hei… stai asa, mai usor cu vocabulorul asta ca nu mi se potriveste deloc, spuse ironic.
Vai, ce amuzant ne credeam azi.
-Doamne nu pot sa cred ca am avut incredere in tine! Esti un nesimtit, dar probabil stiai asta deja! Si te rog frumos, data viitoare cand vrei sa imi transmiti ceva, Maria Ta, fao personal, sau programul tau incarcat nu are timp si de mine?
-La ce dracu te referi? intreba prefacandu-se socat.
Am inceput sa dau in el ca nebuna si Max ma prinse de maini si ma trase inapoi. Loveam celebritatea, eu eram aia nebuna. Avea si garzi de corp acum sau ce?
-Cred ca ai inteles foarte bine, nu te mai preface ca nu sti.
-Habar nu am la ce te referi, dar daca iar faci spume si iti vine sa lovesti, departeaza’te de mine, imi spuse el ironic.
-Oh altfel ce? Credeam ca te-ai schimbat dar m-am inselat. Puteai sa imi spui pe fata, stai linistit nu o sa ma mai apropii de tine vreodata.
-Ok mergem si lamurim chiar acum situatia, imi spuse el si ma lua de mana. Cine ti-a spus toate tampeniile astea?
Am inceput sa tremur, parea chiar periculos.
-Maria..si Sara… si
-Perfect, stiu unde sa le gasesc.
Am taversat curtea scolii , el mergand mai repede si trangandu-ma dupa el de parca eram handicapata. Era nervos si probabil ca toata aceasta situatie nu va avea un sfarsit prea frumos cel putin nu pentru mine. Dar stiam ca spun adevarul si stiam ca eu nu aveam nicio vina. Le-am gasit pe Sara si Maria care se uitau urat spre mine. Au inceput sa susoteasca si Sara a batut din picior.
-Lamuriti-ma si pe mine , acum . le spuse Edward
-In legatura cu ce?  intreba Maria facand pe inocenta.
Mi-am dat ochii peste cap. Cat de ipocrite erau, de parca nu stiau despre ce e vorba. Speram ca Edward nu le va crede, chiar daca era prieten mai bun cu ele decat cu mine.
-Haide Bella, spune ce ai de spus. De ce faceai ca turbata la mine? imi spuse Edward
-Ce ar trebui sa mai spun? Ele au venit la mine trimise de tine. Nu mai esti constient de faptele tale?
-Nu am trimis pe nimeni , imi spuse el sincer.
-Nu vrei sa scapi de mine? intreb plina de speranta
-Nu.
-Si atunci ?
Edward se intoarse spre Sara si Maria.
-Ma scarbiti , le spuse el si pleca.
Sara incepu sa alerge dupa el si il apuca de mana tragand de el.
-Edward te rog iarta-ma nu am vrut, Maria m-a obligat nu fi suparat pe mine , te iubesc , te rog nu imi face asta! tipa ea ca descreierata.
El se opri pe loc si se uita la ea cu dispret.
-Nu te credeam in stare, m-ai dezamagit. Nu mai arunca vina pe alti , ai facuto cu buna intentie. Nu ma asteptam sa te comporti ca ultima tarfa care incearca sa imi faca rau. Sa nu te mai vad.
-Edward te implor! Nu a fost vina mea, te rog iarta-ma ! Bella are dreptate, nu o sa ma mai port urat cu ea te rog iarta-ma , nu am vrut!
-Dispari , tipa Edward la ea dar nu se clinti .
Maria se duse nervoasa spre ea si o apuca de mana trangandui o palma. Am ramas cu gura cascata. Acum se luau la bataie? Doamne fereste oameni astia erau nebuni.
-De ce faci asta?! Nu mai da vina pe mine! tipa Maria la Sara. Acum vrei ca Edward sa creada ca doar eu sunt vinovata?  Nenorocito!
Se vede ce bune prietene erau daca din cauza asta isi dadeau arama pe fata. Eu m-am indepartat putin de ele pentru ca incepusera sa se paruiasca, totusi eram fericita ca se terminase cu minciuna asta si ca Edward nu era vinovat. Am inceput sa cred ca nu mai trebuie sa cred toate minciunile ce mi se spun, pentru ca se pare sunt spuse doar cu rautate si nu sunt deloc adevarate. Mai bine verific direct de la sursa cum am facut si acum.
Edward se duse spre ele sa le separe. O trase pe Sara de mana si o dadu pe Maria la o parte.
-Hai gata nu am chef de balamuc! Plecati odata.
Sara incepu sa planga si sa isi dea palme singura. Se milogea de Edward sa o ierte pentru ca ii era frica sa nu il piarda. De parca a fost vreodata al tau! Eram geloasa , desi era fara motiv. Am ajuns sa fiu geloasa si pe o fata care il atinge. Dar oricum, sunt sigura ca nu au fost doar simple atingeri intre ei, si asta ma inebunea de tot. Cand ma gandesc ca el s-a culcat cu orice fata frumoasa din scoala asta imi venea sa imi dau pumni in cap.
-Ce se intampla ? intreba Max razand si il batu pe Edward pe spate.
-Sper ca nu se mai intampla nimic.
-Hai sa mergem la ora.
-De unde atata graba?  intreba Edward amuzat.
-Hai ca am ora cu Julie si nu vreau sa o pierd, spuse Max fericit.
-Bineee..vezi ce nu fac eu pentru tine.
-Ai face si tu la fel daca ai avea o iubita.
-Daca as avea, dar sti felul meu , nu’s genu’, deci mai ai de asteptat.
Incepura sa rada si se indepartara de mine. Super, nici macar un ” Pa ” sau dute dracu cum obisnuia de fel sa imi spuna nu am primit. Probabil nici nu ma mai observase, atat de invizibila eram pentru el. Am hotarat ca ar fi mai bine sa ma resemnez si am pornit spre ora, fata de perioada precedenta, asta era clar un avans. Desi stiam ca niciodata nu voi putea fi asa cum mi-as dori eu sa fiu cu el, cum probabil orice fata de aici si-ar dori, chiar si cele care nu o arata. In timp ce mergeam pe hol o auzeam pe Rosalie in spatele meu vorbind cu cineva legat de faptul ca Britney incercase sa se dea la Emmett dar acesta evident o refuzase. Vorbea de ce ca Emmett nu e veriga slaba deci sa il lase in pace si prima data cum o vede o lasa cheala. M-a amuzat putin acest mic detaliu.

In pauza de masa m-am dus spre cantina. Ziua asta era mai plictisitoare decat ma asteptam. Pe Alice o vazusem rar, fractiuni de secunda cu Jasper dupa ea in timp ce se plimbau tinandu-se de mana si ma saluta scurt. M-am indreptat spre masa mea obisnuita si singura in timp ce Mike aparu in fata mea si eu m-am strambat. Ma enerva tipu asta , sa ma lase odata in pace ca nu ii doream compania.
-Ce mai faci Bella?  Te-ai mai gandit la mine?
-Nu, i-am zis simplu si l-am ocolit.
-De ce?  Sa sti ca ar fi bine sa o faci, e cam ultima data cand te intreb .
-Asa ai spus si data trecuta. Esti cam exasperant si obsedat. Ti-am mai zis ca nu ma bag in niciun grup anti Cullen mai ales cu Britney si Aidan acolo, si chiar si fara ei nu m-as baga pentru ca nu vreau sa ma implic asa ca lasa-ma dracu odata in pace ca ma obosesti si ma enervezi! am spus repede fara sa mai respir.
-Asta spui acum, ai fost vrajita si tu de ei , dar daca e asa, voi lua masa cu tine si vei vedea –
Dar fuse intrerupt de altcineva.
-Imi pare rau Mike, dar ia masa cu mine , l-am auzit pe Edward in spatele meu si am tresarit.
Eu ce faceam? Daca isi batea joc de mine trebuia sa inceteze acum. Edward niciodata nu spunea cuiva sa ia masa cu el, mai putin mie. Toata lumea se autoinvita, dar mie oricum nu imi era permis asa ceva.
-Ba nu! Tu nu ai stat niciodata cu Bella la masa, asa ca va sta cu mine. Nu are ce cauta cu tine, se ratoi Mike.
-Nu crezi ca ar fi mai bine sa o lasam sa aleaga ? Deci Bella cu cine ai vrea sa iei masa astazi? intreba Edward politicos muscandu-si buza probabil sa nu inceapa sa rada.
-Cu tine, am spus repede dornica sa scap de Mike si sa petrec timpul cu Edward desi era in zadar.
-Nu e asa! Bella nu te duce cu el! tipa Mike la mine dar eu deja ma indreptam spre masa lui cu oarecare mandrie.
Multa lume se uita urat la mine in timp ce Edward ma conducea spre masa lui care era oarecum aglomerata. Eu ma simteam fericita, Edward ma lasase sa aleg,  intre el si altcineva, dar eu evident il alesesem pe el. Desi inca aveam indoieli cu privire la ce facuse asta. Oricum, oricare ar fi fost motivul, a fost prima data cand a facut asta, si cred ca nu inceta sa ma surprinda niciodata.
Masa era plina , era doar un loc liber pe care il ocupa Edward. Acesta ii spuse ceva la ureche lui Dean si apoi masa incepu sa se mai goleasca. Toti oftau si probabil ma cam injurau. M-am asezat fericita la masa si am inceput sa mananc. In sfarsit luam masa cu cineva, cu colegi de la scoala.
Alice veni la masa vesela cu Jasper dupa ea si se aseza pe un scaun langa mine.
-Belllaaa! Ce te aduce pe aici? intreba fericita si energica ca intotdeauna.
-Iau masa. Tu? intreb amuzata.
-Sunt uimita. Dar oricum sunt fericita ca esti aici. Nu prea te-am vazut azi.
-Nici eu..
Am continuat sa mananc si cantina se aglomera din ce in ce mai mult. Jessica se uita urat la mine din coltul opus al incaperii. Aidan Britney si Mike..impreuna cu alte cateva persoane luau masa foarte departe de noi si se uitau urat la masa in care ma aflam. Sara isi stergea lacrimile cu un servetel si nu avea tupeu sa vina la masa ca deobicei.
-Edward nu te inteleg. Te-ai certat cu Sara?  intreba Rachell
El se intoarse si spuse un ” da ” simplu.
-Pentru Bella Swan? intreba de parca nu as fi fost prezenta.
Am lasat capul in jos cand toti se uitau la mine.
-De fapt pentru ca incepe si spune minciuni la adresa mea. Nu are autorizatie de a lua decizii si de a afirma lucruri in locul meu.
-Si ce ai de gand sa faci?  intreba ea curioasa.
-Nimic.
-Iubire..exista o problema, pe care simt nevoia sa ti’o spun chiar daca o sa iti stric dispozitia.
” Iubire”  auzi la ea , cred ca tava mea cu mancare arata mai bine in capu ei. Fierbeam in mine de invidie. De ce ii vorbea asa? Adica de ce ma intrebam, era ceva obisnuit.
-Cum ar fi ? intreba Edward
Normal nicio problema cu denumirea aia idioata!
-Risti prea mult, ii spuse speriata. Vrei sa se intoarca toata scoala impotriva ta?  Adica nu glumesc si nici nu iti vreau raul sti ca te iubesc dar devine serios. Daca Sara va face la fel ca Britney.. ai vazut ca Aidan ..ii face avansuri, la cat de nervoasa e nu sti la ce sa te astepti. Si asa poate continua..
Nimeni nu spunea nimic cu voce tare. Doar susoteau , unii nu spuneau nimic doar se uitau la Edward si Rachell analizand fiecare expresie si cuvant. Curiosi mai erau. Adevarul era ca si eu eram atenta, era ciudat sa aflu ca faima lui Edward ar putea fi distrusa chiar daca asta mi-am dorit de cand l-am cunoscut.
Edward nu spunea nimic. Se gandea….zici ca medita.
-Rachell…. spuse el pe un ton de parca era un asasin ce urma sa isi tortureze prada. Rachell ma uimesti. De cand crezi tu asta despre mine?
-Draga nu vreau sa te supar in niciun fel..este doar o presupunere. Dar s-ar putea intampla..adica nu stiu dar eu iti vreau doar binele si nu vreau sa mai continue chestia asta, trebuie sa faci ceva. Nu mai poti fi nepasator. Ce s-a intamplat cu tine? De la o vreme parca nu iti mai pasa… de tot ce se intampla cum o faceai inainte.
-Vrei sa spui ca numai am aceeasi putere in scoala ca inainte? intreba amuzat.
Ea nu spuse nimic.
-Spunemi. ii ordina Edward.
-Gata mai terminati, le spuse Alice incercand sa ii potoleasca. Sa vorbim despre altceva.
-Laso sa vorbeasca, ii spuse Edward si se reintoarse spre Rachell. Spune. Haide. Dechide gura aia nenorocita odata!
-Nu.. nu imi pare rau, nu trebuia sa spun nimic.
-Insinuezi ca o tarfa nenorocita tradatoare ma poate calca pe mine in picioare?  Ca un grup de patru prosti poate avea vrun efect asupra mea?
-Doamne fereste! Normal ca nu! Nici nu m-am gandit la asa ceva. spuse repede Rachell. Imi pare sincer rau.
-Prin faptu ca insemni ceva pentru mine, nu inseamna ca trebuie sa iti iert orice aberatie scoasa pe gura. Sa fie ultima data.
-Da da, calmeazate te rog, iarta-ma.
Adica ce face? Rachell insemna ceva pentru Edward? De cand ? Acel ceva ce insemna?  Doamne inebuneam la propriu!
Rosalie veni nervoasa la noi la masa si isi arunca geanta pe masa daramand o sticla.
-Nu pot sa cred! Idioata de Britney inca se da la Emmett al meu! tipa ea uitandu-se furioasa spre masa ei.
-Ce spui scumpa ? intreba Kendra oripilata.
-Deci nu s-a saturat deja . Tot continua cu asta! Ce e in capu ei , tarfa nenorocita!
-Unde este Emmett acum? intreba Max
-S-a dus dupa bauturile alea…cu Craig, trebuie sa se intoarca curand cu ele.
Pe mine oricum nu ma observa nimeni deci puteam sa ma holbez la ei fara probleme. Era clar ca eu nu aveam ce face aici, dar era prima data cand ascultam astfel de discutii, ma intrebasem de multe ori ce le trecea lor prin minte…ce planuri aveau, ce discutii purtau, si acum aveam ocazia sa ii analizez si sa aflu tot.
-Vezi la ce se ajunge ? intreba Rachell pe Edward. Asta nu o sa se termine prea curand , deja vor sa le faca probleme lui Emmett si Rosalie folosind’o pe Britney.
-Asta nu e de bine, spuse Jasper.
-Nu pot sa cred cat tupeu, spuse mirata Alice.
-O omor cu mana mea! Numai pot sa trec cu vederea, tipa Rosalie furioasa la maxim si se indrepta aruncand cu fulgere si tunete spre masa lui Britney.
Am urmarito cu privirea cu gura cascata in timp ce se ducea sa apere ce iubeasca. Ce n-as da sa am curajul… frumusetea , tupeul… prietenii ei.
Se duse fix spre ea si o lua de par dando cu fata de masa. Toata cantina a inceput sa tipe sa fluiere si sa rada. Toti se uitau la spectacol. Urata lovitura, dar o merita din plin. Britney se ridica si incepu sa urle.
-Ce dracu te-a apucat ? Nebuna dracu!
-Ce ma apucat ? tipa Rosalie Pe mine!? Poate pe tine panarama dracu care se da la baietii altora! Sa nu te mai atingi de Emmett pentru ca el e al meu si mereu va fi! Nu mi’l poti lua oricat ai incerca asa ca inceteaza cu incercarile astea patetice ale tale.
-Geloasa ? Esti un nimic draga, daca nu erai iubita fratelui lui Edward erai un nimic nu te baga in seama nici dracu. Ai profitat de ocazie, dar nu’i nimic iti trece randu. Nu o sa mai ai tu norocu’ asta mult timp.
Aidan si Mike zambeau satisfacuti iar cei de la masa noastra se uitau socati.
Erau clar niste nesimtit toti de acolo , meritau arsi pe rug.
-Poftim?! Tu vorbesti! Nu esti deloc in masura.
-Ba da sunt! Sunt in cea mai mare masura! Asa ca scumpa mea Rose pleaca de unde ai venit, si bucurate cat mai poti de bunul tau iubit, ca o sa il pierzi. O sa pierzi tot, si tu si grupul tau de amici.
– Tu de Emmet sa nu te mai iei! Ca jur iti jumul tot parul din cap! tipa Rosalie
-Tu mie? spuse Britney razand. Nu imi poti face nimic.
-De ce ma rog?  intreba Rosalie amuzata si ironic.
– Pentru ca …asa cum am spus esti un nimic , asta e cuvantu care te defineste perfect.
-Iti arat eu cat de nimic sunt si ce iti pot face! ii spuse si o apuca mai bine de par zguduindo tare , Britney urla si cauta mainile lui Rosalie in paru ei sa le dea la o parte. Dar la cati nervi avea Rosalie o trase de pe banca si o arunca pe jos aruncadu-se asupra ei ca o fiara. Se auzeau urlete si Aidan se ridica de la masa si o prinse pe Rosalie de maini si o dadu la o parte de pe Britney impingando aceasta cazu pe jos. Am ramas cu gura cascata. Cum a putut face Aidan asa ceva, nu se da intr’o fata bestie! Alice fugi spre Rosalie si Edward se ridica de la masa indreptandu-se spre masa lui Aidan. Alice o ajuta pe Rosalie sa se ridice de pe jos.
-Daca mai pui un deget pe ea dau cu tine de pamant idiotule! tipa Edward la el.
-Aaa..acum ti se pare urat sa tratezi asa o fata?
-Eu atat ti-am zis, nu cauta scandal ca nu o sa iasa asa cum vrei tu. Esti bine Rose? o intreba el si chiar parea ingrijorat.
Cred ca tinea la ea , doar era din familie. Presimt ca Emmett nu va fi foarte incantat de situatie. Toata lumea se ridica de la masa noastra numai eu am ramas acolo intepenita. Nu stiam ce sa fac, doar nu ma luam la bataie cu Aidan prin cantina. De ce trebuia sa asist la asa ceva in fiecare zi? Emmet intra pe usa impreuna cu Craig si se uita in fata fix la Rosalie. Lasa sticlele pe masa si se indrepta spre ea.
-Ce se intampla aici? intreba el derutat.
-Jigodia asta m-a ranit, ii spuse Rosalie speriata.
-CE? tipa Emmett socat. Ce a facut?
-Emmett, nu e nevoie, incerca sa ii spuna Edward. Lasa’l , Rosalie e bine, s-a terminat disputa cu Britney nu trebuie sa incepi tu alta.
Mike se ridica si el de la masa vazand ca se aglomereaza spatiul. Toti elevii susoteau, era clar bomba inca un conflict intre gasca lui Edward…si grupul lui Aidan.
-De ce te-ai certat cu Britney? intreba Emmett.
-Pentru tot ce a facut! Nu e deja evident? spuse ea furioasa.
-Dar sti ca nu te-as parasi niciodata, nu ai de ce sa iti faci rau singura. Desi sti ca imi place cand o fata se bate pentru mine, spuse el glumet.
Rosalie il pocni si apoi incepu sa rada.
-Se pare ca tu esti cea care pierde, ii spuse ea lui Britney. Ok hai gata spectacolu fiecare sa ia loc, spuse la toata lumea.
S-au intors toti la masa si au luat loc. Balciul se terminase, ar fi fost frumos ca lucrurile sa revina la normal. Britney se aseza nervoasa la masa ei si incepu sa vorbeasca cu Aidan.
-Hai Bella bea si tu ceva, imi spuse Emmett.
-Nu mersi, am spus puti speriata.
La cat patisem cu bautura, preferam sa stau pe tusa.
-Cum vrei tu. imi spuse el si ma lasa in pace.
Deodata se auzi vocea directorului si toata lumea incepu sa fie atenta. Ma rog..aproape toata lumea. Vocea ii era ragusita si asa ca incepu sa tuseasca putin inainte sa inceapa sa vorbeasca.
” Buna ziua elevi! Am de facut un anunt important tocmai de aceea as vrea sa luati o pauza si sa veniti cu totii in curtea scolii. Sa nu va impingeti, si domnule Cullen da trebuie sa vi si tu, sa te asezi de preferat in primul rand si sa fi foarte atent la ce voi spune, nu vreau probleme sa fie clar! Va astept in 5 minute ” .
Unii incepura sa rada si Edward isi dadu ochii peste cap. Incepura sa se ridice de la masa..unii evervati ca mureau de foame si directorul le intrerupea masa, dar nu aveau ce sa faca trebuiau sa asculte ordinele directorului. Alice ma lua de brat si me indrepta spre iesire. Edward era in spatele nostru iar Kendra isi impleti mana intra lui si am crezut ca scot fum pe nas si pe urechi. Nu suportam sa vad asa ceva, i-as taia mainile in secunda urmatoare daca as fi putut, dar din pacate nu aveam niciun drept. Era mai frumos cand inainte nu ma afectau toate astea.  Am mers in curtea scolii si acolo ne asteptau directorul , cativa profesori , secretara si inca o fata si un baiat. As fi jurat ca fata si baiatul erau gemeni.
Am asteptat sa se stranga toata lumea si daca Alice nu ma tragea de mana in timp ce restul ii faceau loc eu as fi fost inghitita de multime. Ma aseza langa ea de parca eram copil mic si am asteptat ca directorul sa inceapa sa vorbeasca. Era destula galagie asa ca incepu sa tipe la noi sa tacem din gura. Dupa ce elevii s-au calmat directorul a inceput sa vorbeasca.
-Multumesc. Acum v-am chemat aici impreuna cu cateva cadre didactice pentru a va face cunostinta cu doi elevi noi. Dupa cum puteti vedea sunt gemeni si vin tocmai din Germania. Este ceva delicat pentru ca stiu foarte bine situatia elevilor din aceasta scoala si nu vreau sa intampinam probleme. Ei au fost instruiti inca de dinainte de acest liceu , au invatat la o scoala foarte buna inainte asa ca nu vreau sa ne faceti liceul de ras , s-a inteles? Vreau sa ii ajutati sa se acomodeze si sa se simta bine, pentru ca nu le este foarte usor cu aceasta schimbare. Se numesc Caleb si Hailey Johnson si sunt sigur ca se vor intelege bine cu majoritatea dintre voi. O sa ajungeti sa ii cunoasteti pe parcurs sunt sigur de asta. Acum problema cea mai importanta. Cunosc deja clasele, scoala, profesorii …tot ce mai au de facut este sa va cunoasca pe voi.

Cu toti susoteau si se uitau ciudat la noii veniti. Pareau simpatici, asa la prima vedere. Cred ca erau putin emotionati si ii intelegeam, nu era usor sa fi nou venit. Probabil ei erau obisnuiti cu altceva. Cu mine oricum nu vor avea nicio problema, ma gandeam cum Edward ii va primii, pentru ca stiam ca daca Edward nu i-ar fi avut la suflet , nimeni din scoala nu ar fi facuto, cum mi s-a intamplat si mie. Nu le doream aceeasi soarta, soarta care statea in mainile lui.
-Acum Caleb si Hailey sunt foarte bine pregatit deci nu au nimic de recuperat, vor intra in acelasi program cu al vostru  bine inteles. Dar inainte sa plecati as vrea ca purtatorul de cuvant al elevilor, ca sa spun asa sa spuna cateva cuvinte. Rachell te rog vino aici. Stiu ca si pentru tine este nou dar asta este situatia.
Rachell merse langa director si se uita spre multime. Aidan nu era foarte incantat de faptul ca Rachell lua cuvantul, stia ca era suta la suta pentru Edward, si presimt ca vroia sa ii atraga pe acesti noi veniti pentru ei, mai ales ca ei nu stiau cum statea treaba aici, si eu presimteam ca aveau multe de invatat daca vroiau sa supravietuiasca.
-Ma bucur sa avem noi elevi in scoala si as vrea sa le urez bun venit din partea tuturor elevilor din aceasta scoala. Sper sa va simtit foarte bine aici , sa fie a doua voastra casa.
Elevii noi zambeau, de parca li s-ar fi dat o sansa, dar ei habar n-aveau cat de falsa era Rachell. Ea nu era asa, ea era foarte vicleana, apriga, lingusitoare, uneori sarita de pe fix, si se purta frumos doar cu prietenii ei si grupul din care facea parte. Daca directorul n-ar fi fost aici, sunt sigura ca n-ar mai fi vorbit la fel.
-Deasemenea ma insarcinez de a va prezenta mai bine pe fiecare in parte si de a va arata cum stau lucrurile in acest liceu.
Adica sa spui ca Edward face regulile si daca nu le respectati va-ti dat dracu, cu alte cuvinte adica. Toata lumea a inteles aluzia ei, Aidan murea de nervi evident, si speram ca si elevii noi au inteles. Desigur eu nu vroiam sa ma bag apoi as fi ajuns iar in situatia de la inceput. Dar de cand respectam eu ce zicea Edward doar ca sa ma bage in seama si sa se poarte frumos? A da, de cand ma indragostisem de el.
-Nu e corect! spuse Mike deodata din multime. As dorii chiar eu sa le prezint situatia in scoala.
Rachell se uita urat pe Mike de parca urma sa il ucida.
-Nu inteleg de ce, eu sunt insarcinata sa fac asa ceva, nu’i asa domnule director?
-Dar asta nu inseamna ca nu o poate face si altcineva, protesta Mike.
-Stati asa! De ce e asta mare bataie in legatura cu cine o sa vorbeasca cu acesti elevi? Toti o veti face, la randul vostru, asa ca incetati cu asta, sunt lucruri mai importante. Si pentru ca tot suntem aici, am auzit de un oarecare conflict mai dereme in cantina? Cullen?  Esti cumva implicat sau nici nu mai trebuie sa intreb?
Edward incepu sa rada si dadu din cap ca nu. Isi trecu mana prin par si se uita spre Rosalie dand din cap ca nu, pentru ca aceasta se speriase. Emmett se uita spre Edward si zici ca vorbeau din priviri. Caleb si Hailey mi se pare ca se prinsesera si ei de ceea ce faceau aici cu privirile astea intentionate si semnele pe care si le faceau, pareau chiar curiosi si dornici. Mai bine stateau in banca lor, un sfat prietenos. Chiar nu le vroiam deloc raul, si eram fericita ca macar cineva din scoala asta nu stiau trecutul meu rusinos, chiar daca si acum era prezent din pacate.
-Atunci cine este vinovatul ? intreba directorul furios. Am dubii Cullen nu se poate ca tu sau frati tai sa nu fiti implicati, ar fi o premiera pe care nu credeam ca o voi apuca. Nu vreau sa supar elevii cei noi deci sa recunoasca cine a fost implicat ? Sa vina acum langa mine!
Nimeni nu facu niciun pas. Eu deja stiam cine trebuia sa faca anumitii pasi.
-De ce sunteti lasi? Recunoasteti odata?! Altfel va trebui sa aplic alte metode. Bella Swan vino incoace si spunemi cine a facut totul. Tu esti o eleva model, care stiu ca imi va spune adevarul, trebuie sa le dau un exemplu foarte bun noilor elevi nu ca restul derbedeilor de acum.
Se auzira cateva ofturi si stiam ca toti erau enervati pentru ca probabil as fi spus adevarul si Rosalie ar fi intrat la belele.
-Mike si Britney au fost de vina, l-am auzit pe Edward spunand.
-Poftim! tipa Mike. Cat de ipocrit poti fi, eu nu sunt implicat in asta, de ce nu dai vina pe scumpa ta cumnata Rosalie Hale!
-Bai idiotule nu te lua de Rose, tipa Emmett la el si facu cativa pasi in fata.
-GATA! AJUNGE! tipa directorul rosu la fata. Nu vreau certuri tocmai in ziua asta speciala, ce credeti ca vor spune copii astia cand ajung acasa? Terminati acum! Bella draga mea spune ce s-a inamplat si daca Edward are dreptate.
M-am uitat spre el si avea o privige gen ” Daca nu spui ce vreau te distrug „.
-Pai…ca sa vedeti ce intamplare…ciudata. Deci luam si eu masa frumos si in liniste cu tava in fata, liniste si pace in cantina, pana si Edward era linistit va rog sa ma credeti, si prezent pe deasupra. Si cand tresare cantina si il aud pe Mike injurand si tipand dand cu pumnii in masa. Da domnule! Da! Spun asta cu mana pe suflet Mike Newton este… gay! Chiar da! Si Britney a vrut sa spuna la toata lumea si deaia el a luato la rost.
-Mike Newton este gay? intreba directorul socat.
Toata lumea murea de ras , Max ii dadu un cot lui Edward care radea si el cu pofta.
-Poftim !? Domnule director va rog frumos sa ma credeti nu sunt gay, lucrurile nu sunt asa cum spune Bella. Ea doar tine partea infractorilor alora din scoala! Nu este nimic adevarat!
-Haide Mike recunoaste, iti plac baietii , spuse Edward razand. Atunci de ce ai intrat peste mine in vestiar cand ma schimbam pentru ora de sport?
-Vroiam sa te intreb ceva idiotule! Nu sunt gay! Va rog sa ma credeti !
-Domnule Newton… acum inteleg disputa, nu va faceti grij nu veti fi pedepsit, dar va rog sa va tineti relatiile la distanta de aceasta scoala, si sa nu agresati pe nimeni, nu ma intelegeti gresit, dar nu vreau astfel de conflicte in scoala mea. Sunteti liberi acum!
-Dar nu sunt gay! tot tipa Mike ca disperatu’. Nu sunt !
Eu am plecat de acolo si nu puteam sa cred ca mi-a iesit pe gura. Alice veni langa mine si pe batu pe spate.
-Esti absolut nebuna! Ce ai putut sa faci?! Doamneeee ! E cea mai tare minciuna pe care ai spuso vreodata! De fapt cel mai misto lucru pe care l-ai zis! Nici nu ai idee cat de iubesc!
-Si eu te iubesc Alice, mult de tot!
-Multumesc pentru ca nu m-ai parat, imi spuse Rosalie sincer. Nu ma asteptam.
-Dar cine se astepta?  spuse Edward razand. Ai castigat puncte in plus Bella, tineo tot asa.
Am rosit puternic si interiorul meu lua foc. Imi venea sa tip si sa sar de bucurie daca nu as fi fost unde eram. Ne-am pus pe o banca si toti au inceput sa vorbeasca de elevii cei noi. O vedeau pe Rachell cu ei in timp ce le explica diferite lucruri. Caleb si Hailey ascultau cuminti de parca erau la ora de dirigentie. Grupul lui Aidan au intrat in scoala nervosi trantind usa.
-Ce parere aveti despre ei? intreba Jasper.
-Mie mi se par ok , sper ca sunt prietenosi, si sper ca nu se vor baga in legaturi cu Aidan si prietenii lui.
-Pentru binele lor sper si eu , spuse Max in timp ce o lua in brate pe Julie si o puse in poala lui.
-Tu ce parere ai Edward? Sti deja ca parerea ta conteaza cel mai mult, Dean.
Cu noi erau toti membrii familiei Cullen, Max, Julie, Kendra , Dean si Sophie. Majoritatea se dusera in cantina dupa pranz.
-Inca nu am o parere , nici macar nu ii cunosc, dar mie nu imi plac persoanele noi, vom vedea ce este de capul lor, daca sunt folositori poate ii pastram.
Vorbea de parca erau animale de companie. Toti au aprobat din cap ganditori.
-Sa vedem de ce sunt in stare, daca nu sunt buni de nimic ne descotorosim de ei , nu am nevoie de alti oameni nefolositori, continua el. Oricum Rachell stie ce are de zis, stie cum sa ii ia, stie sa ii instruiasca. Trebuie sa fie constienti de ce se intampla si de unde au ajuns. Daca nu… ar fi amuzant, nu prea m-am mai distrat de mult.
-Ai dreptate, se descurca Rachell cu ei. O sa vedem ce ne spune dupa.
Directorul ne-a anuntat ca urmatoarea ora este anulata pentru ca deja pierdusem destul din ea asa ca toti au iesit in curtea scolii..unii au mai si plecat, se bucurau de timpul liber.
Eu nu prea ma simteam la locul meu, mai ales ca idioata de Kendra se hotarase sa nul mai lase sa respire pe Edward si mi se intorcea stomacul pe dos. Ea se bucura de ceva ce eu primisem accidental.
-Edwaaard! am auzito pe Alice.
Edward ridica capul si astepta sa vada ce are de zis.
-In wekeend trebuie sa ma duci la cumparaturi in Port Angeles. Deja mi-a sosit comanda de noii pantofi si vreau sa mai cumpar cate ceva. Asa ca tu ai deja planuri. Esti obligat daca trebuie sa iti reamintesc.
-Stiu deja Alice, spuse el dandu-si ochii peste cap. Te duc.
-Super spuse ea batand din palme.
-Oricum mai e pana atunci, nu te mai agita atat, ii spuse el
-Abia astept sa vad ce iti mai iei, spuse incantata Julie.
-Daca iti mai da tata bani, cine stie ce ia bagat Betty in cap, spuse Emmett amuzat.
-Normal ca o sa imi dea, se stramba Alice. El mereu imi da…
-Nu o mai amagi Emmett, ii spuse Edward zambind.
-Esti fica lui preferata normal ca iti da, ii spuse Rosalie
-Si singura, se bosumfla Alice.
-Hai gata! Ai dus tu vreodata lipsa de bani? Ti-au cumparat toate porcariile posibile! ii spuse Edward. Sunt sigur ca eu va trebui sa le car si pastea in timp ce tu imi arunci cu viteza lumii alte si alte si alte pungi pana cand nu mai avem nici loc noi in masina.
-Hai numai rade de mine!
-Dar zic adevarul.
-Eee… poate ca da.
Edward incepu sa rada si o saruta pe obraz calduros, ca un frate protectiv.
Eu ma gandeam la ce putea face Rachell, cu siguranta le baga tot ce trebuie in cap.

  1. Vaii ce mi-a placut :X:X:X:X:X am ras la faza cu Mike =)) si-asa e nume de gay :-„

  2. deci… te omor!!!! ne-ai facut sa asteptam atat… dar a meritat… mi-a placut capitolul… mai ales atitudinea lui edward-adica, tot mai are el aere-logic, dar , parca e ceva mai schimbat… mai tolerant, si mi-a placut cum l-ai construit ca personaj… adica, ei intre ei, -mai ales cu rose emmet, alice si jasper si max-se poarta asa de frumos… si mia mai placut minciunica spusa de bella…. chiar foarte de folos, si foarte amuzanta … in fine, sunt curioasa ce planuiesti cu gemenii-adica, dupa parerea mea, mi-ar placea ca edward sai integreze in grup, iar baiatului sai placa de bella…. adica, vreau sa spun, prea sufara fetita asta, din cauza inganfatului astuia, o amageste incontinuu, iar el sta cu toate f****e in brate, si le saruta pana ramane fara aer… trebuie sa compenseze si bella un pic… macar mai uita din suferinta….

  3. mi-a placut minciuna bellei…si bineinteles toata lumea a crezut:))acum in legatura cu noii veniti…presupun ca vor avea un rol important in poveste…poate ea se va indragosti de edward si ii va face viata amara bellei…si poate el o va place pe bella si astfel va incepe un razboi intre frati…neah!!!abererez eu prea mult!
    si faza aia cu trezitul lui edward…oare a facut intentionat???vai ce sa zic”esti agitata”…sper sa o sa-si bata joc de ea!
    abia astept continuare!!!;;) posteaza repede;)

  4. ”-Pai…ca sa vedeti ce intamplare…ciudata. Deci luam si eu masa frumos si in liniste cu tava in fata, liniste si pace in cantina, pana si Edward era linistit va rog sa ma credeti, si prezent pe deasupra. Si cand tresare cantina si il aud pe Mike injurand si tipand dand cu pumnii in masa. Da domnule! Da! Spun asta cu mana pe suflet Mike Newton este… gay! Chiar da! Si Britney a vrut sa spuna la toata lumea si deaia el a luato la rost.
    -Mike Newton este gay? intreba directorul socat.”
    hahahahaha!Mor de ras:))Hahaha!Mike….:))Bella e geniala:))Adica tu esti:*
    Am ras cu lacrimi:)=))Edward este un scump:*
    A meritat asteptarea cu siguranta:*
    Un capitol incredibil!Felicitari!Abia astept next:D!Pupici:*:*:*

  5. Spun asta cu mana pe suflet Mike Newton este… gay! Chiar da! Si Britney a vrut sa spuna la toata lumea si deaia el a luato la rost.
    -Mike Newton este gay? intreba directorul socat.
    minciuna mai tare ca asta nu cred ca gaseam
    genial am murit de ras credeam ca voi cadea din fotoliu
    mai vreauuuuuuuu, ca de obicei
    xoxo
    maria

  6. ai intrat unde ai vrut?
    ca au aparut pe edu rezultatele de la repartizarea la licee
    xoxo
    maria

  7. Cat de tare !!!!!!!! Mai ales faza cu bella care trebuia sa spuna ce s-a intamplat ! A fost bestial 😀
    Parca nu ma mai satur de ficul asta !
    :X

  8. felicitari esti foarte talentata …abia astept urmatorul capitol 😀

  9. Imi place foarte mult felul in care scrii/gandesti ficul si reusesti sa ma surprinzi cu fiecare capitol . Astept next :* :*

    • Mersi frumos! Sunt bucuroasa sa aud de fiecare data ca fac o treaba buna :* !
      Am inceput sa scriu si urmatorul capitol, dar nu stiu sigur cand il termin 😦 caldura asta iti cam ia cheful de a face orice X_X!

  10. cat mai repede sper….:D

  11. Superb capitolul…!!! Au fostu muuulte faze care mi-au placut la nebunie, so keep going >:D< Astept cu mare mare nerabdare nextu':*
    Kisses:*

  12. pe cand urmatorul? 😀

  13. cat mai avem de asteptat?

  14. si tot nu ai spus cand va aparea ?

  15. te rooggg….. au trecut 2 saptamani, si eu fierb pe-aici… deci, ce ne pregatesti??? si cand pui nexxt-ul???

  16. aaaaa
    daca e pt bilingv tb sa le spun unor prieteni care dau examenul ca sa se mute in sem 2 la profil cu bilingv
    scz ca te-am zapacit poate chiar e bilingv daca ai intrat la filo
    xoxo

  17. acum ca ai trecut de4 test… ne poti spune si nou cand ne faci vara mai frumoasa? nu de alta dar mai e o luna de vacanta si daca incepe scoala banuiesc ca o sa fie destul de grea clasa a IX-a….

  18. in categoria asta intru si eu…vacanta placuta 😀

  19. si eu intru in categoria asta
    distractie placuta la mare
    xoxo

Lasă un comentariu