Capitolul XV – Zi cu peripeti ?

Alexis il suna pe Max si ii spuse cu parere de rau ca va ajunge la scoala abia la masa de pranz. Pentru nimeni nu era nicio problema, doar ca ar fi trebui sa amane despartirea cu cateva ore. Desigur asta nu l-ar impiedica pe Max sa stea cu Julie. Alice era suparata pe mine. Desigur era singura. Nu vroiam sa fie suparata pe mine, dar nu puteam permite sa faca asa ceva cu Bella, cel putin nu de fata cu toata lumea. Am mers spre scoala si Alice inca o cauta cu privirea pe Bella,dar ea deja intrase in scoala, alergand. Nu ma simteam prost, de fapt nu stiam cum ma simt. I-am soptit lui Max la ureche
-Inainte de ora, sa vi cu mine la Mike in clasa. Are Engleza prima ora nu?
-Da. Ce vrei sa faci? intreba el razand
-Vreau sa il advertizez cu privire la ceea ce ii iese pe gura.
-Asa si trebuie, aproba el.
El se intoarse spre Craig si ii spuse ce vroiam sa fac. El dadu din cap in semn ca da. Cand am intrat in scoala am vazuto pe Britney venind spre noi. Vru sa ma ia de gat dar am indepartato rapid. Avea pretentia sa ma mai ating de ea dupa cate ii facuse lui Alice.
-Ia mana de pe mine, i-am spus cat de calm am putut.
-Ah Edward nu fi asa. Abia ce ai revenit in scoala, mi-a fost dor de tine.
Mi-am dat ochii peste cap si am dato din fata mea enervat.
-Am spus eu ca imi pasa? Pleaca si sa nu iti mai vad fata in apropierea mea sau a lui Alice. Clar?
Mi-am continuat drumul si ea a ramas in urma fara sa mai vina dupa mine. Alice si Julie si Jasper plecara spre ora lor de Chimie iar Max , Craig si Emmett venira dupa mine indreptandu-ne spre clasa in care avea Mike engleza. Clasa era plina pe jumatate, si desigur profesorul nu venise, era prea devreme. El statea in banca cu Ben, si era atent doar la ceea ce vorbea cu el. In ce hal ajunsese, sa stea cu tocilarul si ratatul de Ben. Am ras in sinea mea si am vazut ca majoritatea isi indreptau privirea spre noi. M-am apropiat de banca lui si i-am dat cartile pe jos. El tresari si apoi se uita in sus, vazandu-ma pe mine. Se stramba, mda de parca ma puteam astepta la altceva.
-Ce vrei Cullen? intreba el enervat luandu-si cartile de pe jos.
M-am aplecat pe banca lui
-Problema este ca ai tu gura prea mare. Sper ca nu vrei sa ajungi in stadiul in care sa nu o mai poti deschide. Asculta-ma bine, e ultima data cand mai faci prostia sa spui aberatii despre mine si fratii mei in scoala. Ai vazut ca nu suntem si ca un las ce esti , un las fara viata asa cum ai ajuns, gata te-ai gandit ca asta e momentul perfect? Si ce crezi ca se va intampla? Ce urmaresti? Sa te umilesti singur Crezi ca iti tine cineva partea inafara de 3-4 prosti de pe aici? Este ultima avertizare, m-am saturat de tine si idioteniile tale.
Am vrut sa plec, si cand m-am intors ceilalti ajungand deja la usa am auzit un ” Si daca nu vreau ?”. Simteam ca mi se urca sangele in cap si m-am intors infingandu-mi mana in gatul lui.
-Nu are nici cea mai mica importanta ceea ce vrei tu, intelegi?
-Lasa’l in…pace. imi spuse Ben
M-am uitat nervos la el si i-am dat drumu lui Mike inapoi pe scaun acesta cazand pe spate cu tot cu el. M-am uitat spre Ben care se uita spre Mike, nestiind daca sa il ajute sau nu. M-am apropiat de el.
-Tu, sa nu mai deschizi gura. i-am spus tare si clar.
Inghiti in sec si mi-am dat seama ca terminasem aici. Speram sa inteleaga idiotul de Mike foarte bine ca trebuie sa isi masoare vorbele, si daca o facea macar sa o faca cand eram si eu aici, dar desigur cum era de asteptat, nu avea tupeu. Caroline veni spre mine inainte sa apuc sa ies din clasa si ma saruta inainte sa plec.
-Cred ca a inteles, le-am spus eu.
-Nu sunt asa de sigur, spuse Max. E incapatanat.
-O sa vada el daca continua cu smecheria lui de doi bani.
Emmett se duse cu Rose la ora de Fizica iar eu si Max ne-am dus spre ora noastra. Nu aveam niciun chef de mers la ore dar nu mai puteam lipsi chiar de la prima ora, cine stie cand ma trezeam cu Carlisle pe cap. M-am asezat in banca cu Max si am asteptat sa vina profesoara. M-am trezit cu cateva persoane pe cap dar le-am eliminat rapid. Imi era destul de somn, abia ma trezisem dimineata, dupa ce Alice ma santajase si amenintase ca imi da foc la camera si imi distruge masina si abia apoi am putut sa ma ridic din pat. Nu ma durea capul, cum era de asteptat. Desigur habar naveam daca era vreo tema pentru ora asta, si decat sa il intreb pe Max, care nici el nu stia cu siguranta mai bine ramaneam asa. Max isi trimitea mesaje cu Julie in ora….profesorul tipa si eu ma uitam pe pereti plictisindu-ma de moarte. Aveam nevoie de aer, ora nu ma atragea deloc, si cum imi vedeam colegii aproape adormind si ei la captivanta ora a profului de istorie parca ma moleseam mai rau. I-am spus lui Max ca ies si el a zis ca ramane, ii era lene sa se ridice de pe scaun. Am ras si m-am ridicat iesind din clasa fara sa mai anunt pe cineva. Profesorul nu imi spuse nimic, era obisnuit, stia ca oricum plecam si fara sa imi interzica el. Am inchis usa dupa mine si Kelly imi facu cu ochiul. Mi-am dat ochii peste cap, nu aveam chef de chestii de genu. Imi ajunsese aseara. Desi in seara asta aveam iar treaba. Indiferent daca Carlisle ma lega cu catuse de pat. Hm..catuse, buna idee. Am ras in sinea mea, aveam de unde alege. Holul era gol, toata lumea era la ore. Mi-am bagat mainile in buzunar si am iesit afara. Vantul batea destul de tare si m-am indreptat spre spatele scolii. Parcarea era deasemenea si ea goala. Ma puteam duce in masina dar aveam nevoie de aer, si vantul asta era numai bun. Mai era cam o jumate de ora pana cand se suna si urma sa nu mai am liniste, deci trebuia sa profit de aceste momente unice in viata. Era placut sa stai si singur, sa te gandesti la diferite lucruri banale din viata ta. Nu aveam probleme grave, poate doar una , dar preferam sa o tin inchisa. M-am asezat pe trotuar si am asteptat uitandu-ma spre copaci.Ce puteam face? Asa eram eu, daca nu eram acceptat nu imi pasa, nu vroiam sa ma schimb pentru persoane, am facuto odata, nu o mai fac si a doua oara. Putine persoane stiau despre ea…si preferam sa fie asa. Era de ajuns pentru mine. Mersul la spital ma facut sa realizez multe lucruri, dar nu si ca facusem o prostie. Daca as fi avut siguranta ca voi muri, as mai fi facuto odata fara sa imi para rau de mine, decat de familia mea, care pana la urma ma iubeste asa cum sunt. Am auzit zgomot din dreapta mea si pasi venind spre mine si suspine destul de evidente. M-am uitat spre ea si era Bella, cu mainile la ochi plangand si mergand unde nu vedea cu ochii. Se aseza langa mine inca plangand, probabil nu ma observase si murmura ” Ii urasc…copii prosti..”.
-Grea viata…am spus eu .
M-am uitat la ea cum a inghiti in sec si tresari uitandu-se urat la mine. Stiam ca nu era foarte incantata sa ma vada. Si avea dreptate. Se departa rapid facand doi pasi in spate.
-Ce cauti aici? intreba ea stergandu-si lacrima cu mana
-Am hotarat sa iau putin aer curat. i-am raspuns politicos.
-Nu esti la ora? intreba ea suspicioasa
-Din cate vezi nu sunt, spun razand. Am iesit pur si simplu, ma plictiseam. Dar tu? De ce nu esti la ora? Nu cred ca chiulesti tu asa in mod frecvent, poate niciodata.
Ea se intoarse vrand sa plece spre intrarea din scoala dar eu am strigato.
-Ce vrei? intreaba ea intorcandu-se si clatinandu-se ,nu stiam daca se tine foarte bine pe piciare.
-Nu mi-ai raspuns la intrebare. De ce nu esti la ora si de ce plangi?
Ea se apropie si ofta. Se aseza din nou pe trotuar langa mine. Oo se pare ca nu e asa imposibil sa respire acelasi aer cu mine. Isi dadu o suvita dupa ureche si se uita in jos inca tragand de nas. I-am dat batista pe care o aveam in buzunar si ea o lua suflandu-si nasul in ea.
-Mda…cred ca nu o mai vreau inapoi. Pastreazo tu.
Ea se uita la mine zambind slab si murmura un ” mersi „. Am asteptat sa vad daca incepe sa spuna ceva sau trebuie sa trag eu cu clestele cuvintele din gura ei. Avea ochii rosi de la plans si parul usor ravasit dar tot frumoasa era. Perfect , acum o faceam pe Swan frumoasa. O luasem razna deja?
-Deci de ce plangi? intreb din nou sperand sa fie pentru ultima data si sa nu par un obsedat.
Ea ofta si incepu sa vorbeasca
-E ciudat sa iti spun tocmai tie asta… ei bine a fost ca un soc pentru prosti astia din scoala sa ma vada asa cum sunt acum. Am avut diferite critici si remarci de la diferite idioate din scoala, barfe si vorbe rele pe care am incercat sa le ignor cat am putut. Dar nu mai pot intelegi? M-am saturat. Nu sunt cu nimic diferita, niste haine nu schimba ceea ce sunt. Mai ales comentari din partea baietilor, nu vreau sa fiu papusa lor cu care sa se joace putin si maine sa ma arunce la gunoi.
M-am uitat spre ea si ea isi ridica capul uitandu-se la mine.
-De aceea plangi? Din cauza unor comentari urate de la niste panarame? Fetele sunt doar invidioase pe tine , iar baietii probabil vazandu-te asa le-ai starnit „apetitul”.
-Inafara de chestia cu invidia sunt de acord. Dar nu e doar atat… am avut parte de multe vorbe jignitoare la viata mea si nu fiind pentru ca sunt aranjata si imbracata altfel ci pentru lucruri pe care le sti foarte bine. Dar…
-Dar ce? intreb curios
Ma intrebam de ce nu imi spune. Credea ca ii voi face ceva? Ii era frica de mine sau ce? Era suspicios faptul ca nu era la ora si mai ales ma enerva faptul ca plangea. Nu mai suportam fetele plangand. Facusem o alergie cred.
-Profesorul plecase din clasa…fusese chemat de director si ei bine… spuse ea incepand din nou sa planga.
Ma teroriza fata asta cu pauzele ei dramatice. Ce i se intamplase! Si deodata am vazut cum se ridica incepand sa planga mai tare si se ascunse in spatele meu tipand din toti plamani punandu-si capul pe spatele meu si mainile si le inconjura de talie mea. Ce facea acolo?
-Te rog nu’l lasa sa imi faca rau! tipa ea plangand
Eram confuz. Statea in spatele meu plangand , suspindand si tipand si eu  ce trebuia sa fac? Isi stranse mainile mai tare de mine de parca urma sa ma sugrume.
-Te rog ajuta’ma! imi spuse ea din nou.
M-am uitat in jur si l-am vazut pe Aidan ce cauta cu privirea. Inca nu ma prinsesem atat de bine cum sta treaba aici, dar cu siguranta urma sa aflu. Bella imi strangea bluza si isi puse capul pe spatele meu. Aidan se indrepta spre noi si Bella il vazu tresarind. El rase cand o vazu si mari pasul. Care mai era si problema lui? Niciodata nu l-am suportat, cred ca era singurul baiat inafara de tocilari si alti prosti ca Mike cu care chiar nu aveam nicio treaba. El avea grupul lui restrans de sustinatori, dar desigur sa nu comparam taberele. Am ramas calm si am ras cand am incercat sa o iau din spatele meu , dar al naiba sa fiu se tinea bine. Nu m-am obosit sa ma ridic la el.
-Aici erai se pare. Ce papusa refuzi asa ceva oferit pe tava? Sa sti ca multe ar vrea sa fie in locul tau, si tu cand ai ocazia te zbati ca si cum ti-as face un rau. Iti e frica scumpo? Sa sti ca nu ofer a doua sansa, cine stie cum vei arata maine. Dar daca stau bine sa ma gandesc nu sunt foarte rabdator.
Ce dracu spunea asta acolo? Ce vroia de la Bella si ce tot abera pe acolo? El se apropie si incepu sa traga de ea din spatele meu, Bella incepand sa tipe.
-O sa vezi ca o sa iti placa, dupa o sa ma rogi in genunchi sa ma mai uit la tine!
Ok ma culcam eu cu multe fete dar nu ma apucam sa le violez prin toatele scoli. Asta era prea de tot, intrecea orice limita.
-Lasa-ma in pace! tipa ea zbatandu-se din mainile lui.
-Hei Hei! tip la el. Ia’ti mainile de pe ea!
El se uita la mine cu o expresie sarcastica pe fata in timp ce o trage pe Bella la el. Ma ridic, il imping luando de langa el si o pun langa mine.
-Ce e Edward? Vrei sa imparti? intreba el ironic. Lasa fata sa se distreze, nu esti masa.
-Se pare ca ea nu vrea sa se distreze cu tine asa ca mai bine treci la ora inainte sa te bag eu fortat.
-Crezi ca are vreo importanta ce vrea ea? Nu te baga in treburile mele. imi spuse el ferm.
Vru sa vina din nou la Bella dar eu am traso, lipindo de mine.
-Daca pui un singur deget pe ea cred ca vei ramane fara toata mana. il amenint eu. Pleaca dracu de aici si sa nu te mai prind ca ii faci ceva!
El se dadu in spate si Bella suspina in spatele meu.
-Nu credeam ca vei ajunge in stadiul in care sa ii iei ei apararea , imi spuse el batjocoritor
-Sa lamurim niste lucruri. 1. Nu e problema ta ce fac eu. 2. Nu exista persoana care sa merite sa fie maltratata de un porc asa cum urma sa faci tu. Daca nu vrea sa se atinga de tine laso in pace pur si simplu, nu e bataia ta de joc. Nu o poti obliga sa faca ceva ce nu vrea asa ca mai bine carate in clasa, inainte sa ma razgandesc.
-Faci pe durul, o sa iti para rau Edward Cullen, si tie si ei.
Mi-am dat ochii peste cap dar in acelasi timp eram enervat. Bella se mai calmase langa mine vazand ca urma sa o apar, era si normal doar nu o lasam violata de idiotu asta.
-Iti mai repet odata, sa nu te atingi de ea, indiferent de luna zi an ora minut!
-Nu imi dai tu mie ordine! tipa el la mine
Am pufnit.
-Tu o lasi pe Bella in pace. Sper ca ai priceput.
-Care e problema ta!? De ce te amesteci? Parca o urai.
-Tu esti bolnav la cap? Cum sa o las pe mana unui psihopat ca tine.
M-am intors si i-am facut semn Bellei se intre in scoala sa se duca la ora. Ea nu era foarte sigura daca sa plece sau nu, probabil ii era frica. Imi era mila de ea, nimeni nu trebuia sa traiasca in frica.
-Este in regula, dute. Nu iti face nimeni nimic, am asigurato eu.
Ea aproba din cap si dupa ce facu cativa pasi m-am trezit cu idiotu peste mine. L-am prins de maini si l-am aruncat de pe mine pe asfalt. Bella alerga spre noi si incepu sa se agite si sa tipe. Aidan se ridica si i-am dat doi pumni dupa care cazu pe jos , cred ca ii sparsesem buza.
-Esti bine? intreba Bella alarmata.
-Nu am absolut nimic.
-Doamne ajuta, spuse ea usurata.
-Nu trebuie sa iti faci griji in privinta mea, trebuie sa ai grija de tine. Daca iti mai face ceva ma anunti ok? O sa am grija sa nu mai faca. Desi am impresia ca s-a invatat minte.
-Ok. Iti multumesc asa mult spuse ea si ma imbratisa.
Gestul sau ma soca. Ma lua in brate? Bella Swan ma imbratisa? Desigur meritam si eu putin, doar facusem treaba buna, dar ea sa ma imbratiseze? Eram incremenit. Nu stiam cum sa reactionez si ce sa fac. Aidan oricum abia se mai ridica de jos. Ea incremeni in imbratisare si se departa rapid
-Imi pare rau…se scuze ea si se departa.
-Oh hai treci incoace! ii spun eu si o iau in brate
Ea isi puse mainile in jurul meu si ne-am imbratisat. Se simtea foarte bine, ma simteam placut. M-am simtit mandru de mine ca am facut asta pentru Bella, aveam sentimente bune acum cu privire la amandoi. Ea isi puse capul pe pieptul meu si inca ii curgeau cateva lacrimi din ochi. Imi placea sa o simt langa mine , corpul ei firav avea nevoie de protectie si daca nesimtitul ala se mai atingea de ea eram in stare de orice. Vroiam sa o protejez sa o stiu in siguranta si ma simteam foarte ciudat. De cand vroiam eu asta?
Ea se departa, pentru ca eu sincer ramasesem amortit acolo langa ea. Se uita la mine si scoase batista suflandu-si din nou nasul
-Nici nu stiu cum as putea sa iti multumesc, inseamna enorm pentru mine.
-Nu trebuie sa faci nimic. Nu imi esti datoare.
-Nu credeam ca poti fi asa.
-Nici eu, ii spun razand
-Ce faceti voi trei aici? aud vocea directorului tipand la noi
Bella incremeni nestiind ce sa mai faca. Aidan se ridica si isi stergea buza de sange. Imi venea sa ii mai trag cativa pumni sa nu se mai ridice deloc.
-De ce nu sunteti la ore? intreba el din nou.
-Edward? am auzit vocea lui Carlisle, si m-am intors.
El era, perfect! Venea spre noi impreuna cu directorul furiosi amandoi , si eu stiam ca urma sa dau iar in belele. Directorul analiza tot si apoi se puse pe interogat.
-De ce ai sange pe fata Aidan? intreba directorul.
-Nenorocitul ala m-am batut! tipa el si aratand spre mine.
Acum handicapatul dadea vina pe mine! Chiar  nu aveam destul mai trebuia sa adauge el si altele la dosar?
-Poftim?! Edward ? spuse Carlisle uimit.
-Da!
-Edward Cullen in biroul meu acum! tipa directorul. Trebuie sa avem o discturie serioasa cu tine.
-Dar nu am facut nimic! ma apar eu
El se uita urat la mine. Normal ca nu ma crede, la cate antecendente aveam.
-Vrei sa spui ca domnisoara Swan la luat la bataie prin curtea scoli si tu erai doar un simplu spectator? Chiar si acum cand tatal tau era aici? In plus de ce nu erati la ore? spuse el nervos
-Dar nu e vina mea jur! Spunei Bella!
Ea se uita la director.
-Nu este vina lui Edward, spuse ea intr-un final si Carlisle ofta usurat.
Imi venea sa rad in momentul de fata. Nu voi putea uita expresiile de pe fete lor niciodata.
-Dar a cui este vina? intreba directorul exasperat.
-Edward ma apara de Aidan. Nu trebuie sa il pedepsiti pe el, stiu ca e greu de crezut , dar chiar nu e vina lui. incerca ea din nou.
Clopotelul suna si elevii incepeau sa iasa din scoala. De spectatori era tot ce mai aveam nevoie aici.
-In tine Domnisoara Swan am incredere, esti o eleva model si stiu ca nu minti. Asa ca Aidan 2 saptamani detentie , iti voi face un advertisment. Maine parinti tai in biroul meu. Acum domnule Cullen , sa mergem in biroul meu. ii spuse lui Carlisle si plecara spre scoala. Majoritatea se uitau la ei. Am scapat datorita Bellei, ei bine eram chit.
-Mersi, i-am zis eu.
-Eu trebuie sa iti multumesc tie. spuse ea.
-Edward?! ma striga Alice alergand spre mine. Ce faceti aici? intreba ea suspicioasa.
-E o poveste lunga Alice…. ii spuse Bella
-De ce ai ochii rosi? Ti-a facut ceva nemernicul asta ca jur ii tai gatul! tipa ea furioasa uitandu-se amenintator la mine
Am izbugnit si eu si Bella intr-un raset isteric. Alice se uita nedumerita la noi, probabil era o premiera ca eu si Bella sa radem.
-Ce va lovit ma in cap ? a intrebat Alice
-Ei bine daca nu era Edward ma lovea ceva chiar foarte tare….spuse Bella zambind.
-La ce te referi? intreba ea
-O sa afli tu Alice…e mult de spus. i-am zis eu exasperat. Ce o interesa pe ea?
-Cat mai repede, dar oricum orice ar fi ma bucur ca va mai deschis ochii, spuse ea si imi dadu un cot.
M-am uitat urat la ea, sper ca nu se gandea la ce credeam eu ca o zburam de pe fata pamantului. Nici eu nici Bella nu am spus nimic.
-A venit Carlisle, am informato eu pe Alice
Aceasta incepu sa tipe si incepu sa ne traga pe mine si pe Bella de mana spre scoala. Doar nu credea ca ma duc de buna voie in biroul directorului? Ne mai vazusem odata ce sa mai facem acolo iar? Am traso de mana
-Oprestete Alice. tip la ea. Ce alergi ca nebuna, hai zi repede de ce ai nevoie?
Ea se intoarse printro pirueta si isi duse mainile la spate balanganindu-se… incepu sa roseasca. Ceva era ineregula.
-Spune Alice ce vrei? intreb nedumerit
-Am nevoie de bani…spuse ea rosind si mai tare.
-Pentru? intreb si mai curios
-Chesti de fete….
-Alice, pe cine incerci sa pacalesti? Ai cardurile pline pentru haine si alte chestii ce iti mai cumperi tu ce ai face cu bani acum? Nu ai bani la tine sau ce?
-Ba da am…
Ea nu mai spuse nimic. Bella se uita la Alice confuza si apoi se uita la mine cum bateam din picior asteptand sa raspunda odata. De unde atata mister?!
-De ce iti trebuiesc mai multi bani in scoala Alice? De ce vrei bani de la Carlisle? Raspunde odata! ridic tonul la ea si apoi imi pare imediat rau. Scuze, doar ca nu te inteleg.
Ea se duce si se aseaza pe o banca. O urmez si Bella vine dupa ea. Ma asez si o indemn sa spuna. Bella se aseaza langa Alice.
-Bine promiti ca nu te enervezi? Tocmai asta vroiam sa evit, deaia nu ti-am zis.
-Incerc… desi incepeam sa ma speri.
-Pai mergeam pe hol si m-am intalnit cu Britney….si… m-a amenintat. Vrea sa se impace cu tine si daca citez „nu vreau sa mio iau iar”…
Vedeam rosu in fata ochilor. Cred ca mi se ridicase tensiunea si capul imi bubuia, era clar cineva isi doarea moartea. M-am ridicat fara sa imi mai pese de strigatele lui Alice si ale Bellei si m-am dus spre scoala. Imi venea sa daram scoala , sa ii dau foc si Britney sa ramana inchisa acolo. Nu ii era clar ca trebuia sa o lase pe Alice in pace? De ce trebuia sa se razbune pe ea? Si Alice! Cum sa fie atat de fraiera incat sa tina ascuns ce ii spusese panarama aia! De parca era singura pe lume, imi spunea mie, lui Emmett, Jasper sau oricine altcineva de incredere, nu trebuia sa tina in ea. Alice nu veni dupa mine si nici Bella. Stiau ca e in zadar. Se pare ca azi faceam pe eroul. Nu le dadusera drumul de la ora asa ca am intrat , profesoara de biologie uitandu-se la mine nedumerita si suparata ca i-am deranjat ora. Am trantit usa de perete si m-am dus direct catre Britney.
-Laso in pace pe Alice! i-am spus tare
-Ahh…deja a venit cu barfa la tine, pacat. spuse ea ironic
-Nu glumesc, stai departe de ea. Credeai ca nu voi afla niciodata? Ca nimeni nu va afla de faptele tale penibile pe care incerci sa le faci? Esti jalnica asa ca termina odata cu balciul si laso in pace.
-Ca altfel ce? Nu te mai culci cu mine?
Am inchis ochi incercand sa ma calmez. Am expirat si apoi am deschis ochii
-Nu ma face sa imi pierd calmul.
-M-ai pierdut, tie o sa iti para rau. Ti se duce vremea Edward Cullen, o sa iti para rau pentru umilinta asta. Si sorta? O sa am eu grija de ea.
Am pufnit.
-Tu te asculti ce spui? Asculti ce iti iese pe gura? Stai departe de Alice, nu te vreau nici la un metru langa ea. Asta e tot ce iti zic.
-O sa iti para rauu..spuse ea nervoasa. Esti un nenorocit! Credeam ca ma iubesti! spuse ea nervoasa
-Edward Cullen iesi afara?! Imi intrerupi ora tipa Doamna Millard.
Nu m-am intors.
-E ultimul advertizment. Alice nu e singura, tu se pare ca esti.
Ma intorc si spun repede un ” ma scuzati ” si ies din clasa. M-am intors pe banca langa fete. Acolo erau si Jasper si Max. Alice se uita trista la mine.
-Unde e nenorocita aia? intreba Jasper furios
-Stai linistit, m-am ocupat eu de ea. Daca se agraveaza situatia vedem ce facem. Alice sa nu ne mai ascunzi niciodata asa ceva da?
Ea dadu din cap. Nu suportam sa o vad suferind, parca sufeream eu odata cu ea, si nu permiteam unei parasute sa se comporte asa cu sora mea.
-Edward? am auzit pe cineva strigandu-ma.
M-am intors si am vazut secretara venind spre mine.
-Edward trebuie sa vi cu mine la director. imi spuse ea politicos.
M-am uitat la ceilalti si le-am spus ca ne vedem mai incolo. M-am dus dupa secretara spre scoala. Desigur nimeni nu se mai apropia de mine acum si probabil aflasera ca tata este aici. Mike zambea la mine dintr-un colt, de parca era multumit ca ma duc la director. Nu facusem  nimic pe ziua de azi…adica bine facusem dar nu erau foarte grave. Secretara batu la usa si apoi intra.
-Domnule, l-am adus pe Edward, spuse ea si ma baga inauntru. Mai aveti nevoie de ceva? intreba ea
-Nu multumesc Lucinda.
Ea aproba din cap si inchise usa dupa ea. M-am asezat pe un scaun langa birou si am asteptat. Nu stiam la ce sa ma gandesc si ce faceam aici.
-Multumesc ca ne-ai onorat cu prezenta Edward, deobicei nu am placerea asta. spuse directorul ironic.
Asa mosulica baga tare mai ales cu tata de fata. Nici nu vroiam sa ma uit la fata lui probabil ca deja incepuse sa scoata fum pe urechi. Ma uitam in fata la ramolit. Ma rog..nu era chiar asa batran dar pentru mine tot ramolit era, doar dupa comportament.
-Tatal tau a venit aici pentru situatia in care te afli. Sper ca esti constient si tu. Am avut multe discutii si pedepse si degeaba. Niciuna nu a dus la nimic bun. Te-am tinut in scoala asta doar pentru tatal tau, am un respect enorm pentru el. Nici frati tai nu sunt mai prejos dar sa ne concentram acum pe tine , ca tu esti cel mai problematic.
De parca nu stiam. Sa spuna odata de ce m-a chemat si sa nu mai incerce sa ma sensibilizeze, ca nu ii merge.
-De ce sunt aici? intreb exasperat.
-Vreau sa iti arat ceva, si tatalui tau de asemenea.
Atunci mi-a picat fisa. De asta il chemase? Pentru CD? Atat de idiot era incat sa nu isi dea seama ca stersesem deja tot ce se afla pe el? El scoase CD-ul dintr-un sertar si il puse in DVD. Astepta sa inceapa dar normal spre dezamagirea lui CD-ul era gol. Cred ca deja il vedeam cum se inroseste la fata de nervi. Desigur el inregistrase mai multe scene cu mine si Emmett sau diferite persoane din scoala in care vorbeam urat cu profesori etc… dar am aflat imediat de ea , asa ca am rezolvato. Se intoarse furios spre mine.
-Ce trebuie sa ne aratati? intreba Carlisle confuz.
Mi-am dus mana la gura ca sa nu izbugnesc in ras. Imi muscam buza de jos si incercam din rasputeri sa nu ma uit la expresia directorului de pe fata.
-TU?! Spune ! Cum ai intrat aici? Cine te-a ajutat?! Stiu ca tu ai facuto! tipa el la mine.
-Nu stiu despre ce vorbiti domnule director spun eu incercand sa par serios.
-Ooo sti foarte bine despre ce vorbesc! imi spuse el
-Ei bine aveti dovezi ca am facut eu sau prieteni mei ceva? Ca daca aveti as vrea sa le vad. Daca nu aveti atunci la revedere.
El inchise ochi si i se accelera respiratia. Poate facea un infart pe aici. Eh nui nimic il resuscita Carlisle imediat. Am ras in sinea mea.
-Iesi afara si sa nu te mai vad in fata ochilor Edward Cullen! Iesi! imi spuse el masandu-si fruntea.
-Cum doriti, spun si ii fac cu mana lui Carlisle care se uita ba la mine ba la director. Am iesit si dus am fost. Am izbugnit intr-un ras de parca eram posedat. Am iesit din scoala si m-am dus la ei. Ei se uitau ciudat la mine cum radeam asa probabil fara motiv.
-Ce vroia? intreba Max
-CD-ul ala. Doamne nu stiu cum am rezistat sa nu rad cand i-am vazut fata.
Max incepu sa rada.
-Ne-am salvat pielea cu ala. Tatal tau ?
-Era confuz. Directorul nervos si eu mi-am luat talpasita.
-Ce CD Edward? intreba Alice
-Ce mai conteaza? E dus de mult…
Bella si-a luat la revedere si a zis ca se duce la ora. Alice il lua pe Jasper si intrara in scoala iar de Emmett nu mai dadusem.
-Unde e Emmett? il intreb pe Max
-Habar nu am . El si Rosalie sunt disparuti.
Am zambit.
-Eh…or avea ei treaba lor, am spus eu cu subinteles.
-Edward! ma striga Carlisle
M-am intors inca zambind in timp ce tatal meu venea spre mine.
-Unde sunt frati tai? As vrea sa ii salut inainte sa plec.
-Alice s-a dus la ora…si Emmett…aa..la fel. Mai bine vorbim acasa, i-am sugerat eu.
El se gandi si aproba din cap.
-Ce ai facut la director? am intrebat eu
El se stramba putin si apoi spuse simplu
-Veti vedea acasa, cu totii. spuse el si isi lua la revedere.
Am ramas pe loc. Oare ce avea in minte? Cu ce sa ne mai surprinda… Am vazut cum masina ii pararea curtea scoli si simteam cum lanturile mi se desfac. I-am facut cu ochiul lui Max
-Ce crezi ca va face?
-Habar n-am si nici nu am de gand sa pierd timpul gandindu-ma. Apropo, avem un nou conflict.
-Mike? intreba el curios
-Neah…pe idiotul ala il las in pace. Problema e alta. Aidan.
-Ce e cu el?
-Am avut un conflict ora trecuta…si cred ca nu va ramane asa, cel putin el nu gandeste asa.
-Ce fel de conflict?  intreba Max suspicios
-Pai vroia sa profite de Bella si eu l-am pus la punct. Probabil e nervos acum.
-Edward…… spuse el dezamagit.
M-am uitat urat la el. Ce vroia sa fac?
-Esti orb sau ce? Nu puteam sa o las asa, trebuia sa o apar.
El se gandi putin si apoi murmura un ” Da” . Era normal si aveam dreptate oricat de mult nu as aveao la inima nu o puteam lasa maltratata de ala.
-Sper ca intelegi, i-am spus eu
-Da inteleg, ai procedat corect. Nu stiu la ce ma gandeam… dar ai dreptate. Pustiul ala si-a luato mare in cap de cand taicaso a fost promovat. Bella e …. o fata buna deci ai facut bine.
El incerca sa ma convinga pe mine sau sa se convinga pe el? Cam toti elevi se duceau la orele lor si aveam o ora la care foarte rar dadeam asa ca l-am luat pe Max la o tigara dupa toate actele de caritate pe care le facusem la scoala de cand venisem. Scoala asta avea mai multa nevoie de mine decat aveam eu de ea. Desigur nu am mers singuri, dar din pacate Rosalie il trase la ora pe Emmett asa ca ne-au acompaniat doar Craig, Dean si Rachell. Nu stiam cat de mult timp Aidan va ramane asa, sau Mike sau chiar Jacob, dar nu imi faceam grij. Eram mai pregatit ca niciodata indiferent din partea cui vor veni atacurile. Dean ne-a mai povestit ce s-a mai intamplat prin scoala zilele in care am lipsit si desigur nimeni nu a bagat in seama prostiile spuse de idiotul de Mike, dar din cate aflasem isi facuse o mica gasca contra mea din care facea parte si Aidan. Craig crede ca Mike e doar o marioneta dar inca nu stiam ce sa cred. Da, Mike era deseori folosit dar acum cred ca era mai mult de atat. Si de ce s-a fi dat atunci Aidan la Bella? Aici era ceva putred. Parca aflasem acum putin timp ca Bella il sustinea pe Mike…. dar ce sa creada ei cand ea coboara din masina mea, atata timp cat ea spune ca e de partea lor si ca este impotriva mea. Si ce ocazie mai buna decat asta pentru Aidan sa se razbune si sa se si distreze in acelasi timp avand in vedere situatia Bellei de astazi. Astia doi nu ma suportau si incercau sa imi distruga reputatia. Mike era acolo doar pentru al ajuta pe Aidan, si pentru ca Aidan sa nu isi pateze el reputatia il folosea pe Mike la treburile murdare. De ce ar ascunde Aidan ca are ceva impotriva mea? Era destul de popular dar desigur nu exista comparatie. Deci ca sa nu isi piarda si ceea ce a reusit sa stranga pana acum aruncand cu barfe in urma mea il punea pe Mike care oricum era deja la fund. Frumos plan dar cu siguranta nu ii va merge.
-Se pare ca scoala se imparte in doua,spun eu ironic.
-Scumpule, scoala nu se imparte, toata lumea e de partea ta, imi spuse Rachell tragand un fum de tigara si apropiindu-se de mine. In ce sa se imparta? In niste nimicuri si voi? Asta nu e nimic… pur si simplu sunt niste amarati. Cine sa fie de partea lor? Ce sa ne faca?
Am ras si mi-am dat seama ca are dreptate. Eu ramaneam in scoala asta si oricine va incerca sa schimbe asta va avea in fata doar un mare esec. Rachell se puse langa mine si isi dadu tocurile jos. Isi intinse picioarele si nu stiu de ce dar simteam ca o face intentionat, plimbandu-si mana pe piciorul meu. Ma trase mai aproape de ea si isi lipi buzele de ale mele destul de rapid.
-Vezi, nimeni nu poate oferi ceea ce tu oferi. Nimeni nu te poate egala. imi spuse ea si imi lua tigara din mana tragand un alt fum. O stinse cu tocul si se ridica. Trebuie sa plec la urmatoarea ora ma intalnesc cu Terri. Ne vedem mai incolo, Va pup.
Ne facu cu mana si pleca. Ne-am urcat si noi in masina si am pornit spre scoala. Condusul ma linistea , simteam cum mintea mi se limpezeste. Era placut sa conduci si nu cred ca as schimba asta pentru nimic in lume. Am ajuns la scoala intr-un timp relativ scurt chiar inainte de pauza. Am parcat si m-am ales cu Alice pe cap.
-Unde ai fost? imi spuse ea suparata.
-Tu ce ai? Cine te-a mai suparat? Britney?
-Nu..nu. Britney ma ocoleste. Dar sa sti ca puteai sa ma iei si pe mine.
Raman socat si ridic din spranceana.
-Ce? De cand vrei tu sa chiulesti? intreb razand si o iau de mana spre intrarea din scoala.
-Mda foarte amuzant, de parca ar fi fost prima oara. Spuneam doar asa…ca ma enervat ora asta si as fi preferat sa o ocolesc.
-E… pai atunci o sa te anunt cand mai plec. Apropo am aflat de conspiratia din scoala. Am ras. Nici nu o sa iti vina sa crezi, spun eu si o iau de gat.
-Chiar sunt curioasa. Apropo mi-a povestit Bella de ce ai facut. Serios Edward ea iti este extrem de recunoscatoare si eu nici nu stiu cum sa iti multumesc. Sunt mandra ca esti fratele meu, serios.
-Aww….asta e tot ce vreau de la viata, am spus razand.
-Hai ma serios. spuse ea si se bosumfla la mine.
-Da serios, serios. Nu are pentru ce sa imi multumeasca, am facuto cum as fi facuto pentru oricine…. ma rog nu chiar oricine.
Ea zambi si am mers spre ora de Spaniola. Profesoara era o femeie in jur de 40 si ceva de ani , destul de simpatica dar nu ma dadeam in vant dupa profesoare oricum. Ora era destul de relaxanta si de aceea nu ma oboseam sa chiulesc, in plus imi placea faptul ca eram la aceea ora cu Alice si Emmett. Ne-am asezat in bancile din spate eu cu Emmett in banca si Alice in fata noastra cu Julie. Profesoara intra si ea si din nou incepu sa tipe la noi ca la ora ei trebuie sa salutam in spaniola….bla bla. Desigur ne spusese asta de mai multe ori decat propriul nume dar nimeni nu o baga in seama mai niciodata.
-De cate ori crezi ca ne va ameninta ca merge la director ? intreba Emmett
-Hm… probabil de multe ori. Dar nu inteleg de ce tot continua sa faca asta, avand in vedere ca niciodata nu o baga nimeni in seama.  ii spun eu si incep sa rad.
Alice rade in fata mea.
-Adica te rog, spuse ea razand un pic mai tare, de ce se imbraca in halul asta? Ea nu se vede in oglinda cand pleaca de acasa? E profesoara pentru numele lui Dumnezeu, ar trebui sa vina la mine pentru cateva sfaturi ….si o fac pe gratis, doar de dragul frumosului si a modei, nu in schimbul unor note bune. Adica de ce crezi ca e singura si la varsta asta?
-Crezi ca inca mai e virgina? intreba Emmett razand si mai tare
I-am dat una si mi-am dus mana la gura dezgustat. Numai sa imi imaginez asa ceva si ma lua cu greata
-Ahh…Emmett ce scarbos esti, ii spuse Alice la fel de scarbita. Dar daca stau bine sa ma gandesc e destul de draguta, daca desigur ar fi pe mana mea am scoate o tinerica de 18 ani numai buna, si apoi sa vezi ce primim invitatie la nunta.
Alice era foarte mandra de ceea ce putea face cu un card de credit cateva papusi umane si o perie. Cum spunea ea ..era un dar divin, nu toata lumea are acest talent. Eu eram mandra de ea, pentru ca era sora mea si puteam spune ca aveam o relatie cum nu orice frate si sora au. Emmett nici nu se punea problema, doi baieti de ce nu ne-am intelege bine? Desi toti trei eram diferiti puteam spune ca ne completam.
-Hei! Coltul vesel? striga profesoara la noi. Incerc sa imi fac ora aici.
Pocni din degete si se uita urat spre noi
-Si noi incercam sa nu adormim, dar cum nu prea putem se pare ca trebuie sa ne facem alta ocupatie. ii spun eu si jumate de clasa rade.
-Poate o sa iti faci o ocupatie in biroul directorului , Edward. Nesimtirea a depasit limita la tine.
Mi-am dat ochi peste cap. De parca era prima data cand auzeam asta.
-Sincer sa fiu, nu prea cred. Singurul lucru interesant din locul ala este secretara incercand sa se dea la director subtil fara sa imi dau eu seama, apoi directorul roseste , o da la o parte, isi indreapta cravata , ia o gura de cafea apoi secretara iese si ii face cu ochiul dupa care directoul tuseste rosu la fata. Interesant nu? ii spun eu si se aud rasete din toate colturile clasei.
-Edward Cullen! Poate ca directorul vrea sa auda si el povestioara ta.
-De ce sa o auda? Doar o traieste in fiecare zi.
Profesoara trase aer adanc in piept dupa care se uita la mine.
-Treci la director, ACUM! spuse ea si puse un accent pe ” acum ”
-Da da..acum acum, ma grabesc, ii spun si ies din clasa indreptandu-ma spre iesire.
Cam multe iesiri pe ziua de azi. Nu stiu de ce dar nu aveam deloc stare. In mod normal jumatate din zi , daca aveam o dispozitie buna o petreceam la ore, dar acum se pare ca la nicio ora nu am putut sta in intregime. M-am urcat in masina si am dat drumul la muzica si caldura. Urma pauza de masa , cred ca era momentul fericit al zilei. Am scos o sticla de apa si am luat cateva guri din ea, gatul fiindu-mi uscat. Ma gandeam la ceea ce spusese Alice de profesoara de spaniola. Cred ca ar fi aratat bine daca Alice ar fi pus mana pe ea. Clopotelul suna si am deschis usa de la masina stand inca pe scaun. Capul imi era rezemat de scaun si aveam ochi inchisi si mainile duse la tample. Ma luase o durere de cap, si stiam ca am niste pastile in masina pe acolo pe undeva dar imi era prea lene sa ma ridica sa le caut. Am simtit niste buze calde pe ale mele si am deschis ochi vazand ca era Sara. Am dato la o parte.
-Ma doare capul acum, nu am chef. i-am spus eu masandu-mi fruntea.
Ea ofta trista de parca chiar ii pasa ca nu ma simteam eu bine.
-Ce pot face pentru tine? intreba ea
-Cauta niste pastile in torpedou. i-am sugerat
Ea se duse la usa cealalta , o deschise , se puse pe scaun si incepu sa cotrobaie cautand. Imi dadu apa si pastila si i-am multumit. Ea se lasa pe scaun si ofta din nou.
-Edward de ce nu ma iubesti? intreba ea deodata
Alo? Gara? Ce te-a lovit?
-Ti-am mai spus , Sara, intre noi nu pote fi nimic mai mult decat sex.
-Dar eu nu vreau sa fie doar atat. Te vreau pentru mine, nu vreau sa te impart.
-Nu va fi posibil. Eu nu sunt al nimanui.
Ea se uita la mine si apoi spuse cu glas slabit.
-Saruta-ma te rog, am nevoie de tine.
Am oftat si ma intrebam de ce nu a inteles deja ca intre noi nu poate fi nimic. Nu era deja evident ca nu o iubesc , nu iubeam nicio fata si nu urma sa mai iubesc vreodata. M-am dus catre ea si am sarutato iar ea imi raspundea la sarut de parca ar fi fost nebuna , posedata.
-Usor, Sara. Usor. am incercat sa ii spun eu dar nu mai reuseam sa imi eliberez gura de a ei.
Continua sarutul, un sarut posesiv si agresiv de parca urma sa mor si trebuie sa se bucure de mine pentru ultimele clipe.
-Te iubesc, imi spuse ea si isi infipse din nou buzele intrale mele.
Am oprit sarutul inainte sa se transforme in altceva si incercam amandoi sa ne calmam respiratia. Am coborat din masina.
-Cobori sau ce faci? intreb eu si ma uit la ea
Isi aranja parul in oglinda si apoi cobora. Ne-am intalnit cu toti pentru masa cum faceam in fiecare zi si am mers spre cantina. La inceput am crezut ca Emmett si Rosalie urmau sa se inghita unul pe altul, Jasper o cara pe Alice in spate si aceasta radea muscandui urechea , desconcentrandu’l, ei bine era fundul ei ce urma sa fie vecin cu podeaua. Ma bucuram pentru frati mei, pentru iubirea de care aveau parte. Se meritau uni pe alti si simteam ca si cum as fi eu implinit daca pe ei ii vedeam fericiti. Familia era singurul lucru de care imi mai pasa acum. Max o aduse si pe Julie si mergeau de mana spre cantina. Mai eram cu Craig , Gabrielle, Dean , Rachell , Sara, Drew, Kendra, Christina si Paul. Desigur aveam loc la o masa avand in vedere ca ” masa noastra” era compusa din mai multe mese unite, pentru ca la una singura nu am fi avut loc nici jumate din cati eram acum. Pur si simplu mergeam si tot mai multa lume venea dupa noi bagandu-se in seama si agatandu-se de gatul meu ca niste fiare sau complimentand tinuta lui Alice sau a lui Julie …sau mai bine zis gaseau orice motiv de discutie. Am deschis usa din catina si ochii mi-au zburat spre masa noastra, care surprinzator era ocupata. I-am facut semn lui Emmett si i-am aratat spre masa.
-Ce dracu vor si astia? intreba Emmett razand
-Probleme, spuse Drew.
Aidan, Mike , Ben si inca cativa prosti din grupul lui Aidan, cam trei baieti ne ocupau masa. Cautau razboi sau ce? Nu traiau bine pana acum probabil si daca nu aveau capul spart nu se simteau completi. Cam toti elevi erau intorsi spre noi asteptand momentul culminant. Am vazuto pe Jessica cum veni langa mine si cu o voce pitigaiata incepu sa arunce cu barfe
-Iubire Doamne nici nu sti cate am facut sa ii impiedic. Dar erau de neoprit, nu m-au ascultat.
Am dato la o parte enervat de atitudinea ei de curva pe care o afisa foarte des, adica mai mereu. Ea veni dupa mine curioasa si dornica de un nou scandal. Ei bine de dragul lor nu voi porni un scandal. M-am indepartat spre masa mea si cum Aidan imi devenise acum prima mea tinta din scoala iam dat cu mana peste tava arucando pe jos si odata cu tava si pe el. Ceilalti au facut si ei la fel cu pusti din gasca lui Aidan si ne-am asezat politicos la masa.
-Noi ne asezasem, tipa Mike la mine. Scrie numele tau pe masa sau ce?
M-am uitat la el fara sa ma intorc si i-am facut cu mana semn sa se care din fata mea. Aidan le facu semn sa nu plece nimeni de acolo. Am pufnit si m-am ridicat.
-Carativa. le-am spus.
Aidan se uita in batjocora la mine si le facu semn sa nu se miste nimeni din fata mesei. Mike se puse langa Aidan ca un fruntas ce era iar Ben facu cativa pasi in spate.
-Nu vrem. Ne-am asezat la masa, gasitiva alta. Invata sa pierzi Edward Cullen. Va trebui sa te obisnuiesti cu esecul de acum incolo. Poate ca ai castigat o amarata de imparteala cu Swan dar asta nu inseamna ca veridictul e de partea ta. O  S-A T-E R-U-I-N-E-Z!
-Carate din fata mea, i-am mai spus inca odata ridicand tonul.
-Nu am chef, imi silabisi el. Si putin imi pasa de ce cred sfinti tai fratiori si restul prostilor care te urmaresc. Sunteti niste prosti si tu si ei.
-Pleaca dracu din fata mea am spus eu si m-am napustit asupra lui incepand sa ii trag cativa pumni. E drept ma alegeam si eu cu cativa dar nu mai puteam de nervi. Cine dracu se credea imbecilu asta sa ma insulte pe mine si familia mea? L-am luat de geaca si l-am aruncat pe masa de langa noi. Cei de la masa sarira de pe banca ca arsi si se departara cativa pasi. M-am intors catre prieteni lui loiali.
-Asa care e urmatorul? intreb eu si imi asez bluza.
Ceilalti ii dadusera la o parte de langa masa noastra pentru a ne putea continua in liniste masa. Ne-am asezat si ne-am uitat la ei cu dispret. Mike il ajuta pe Aidan sa se ridice de pe masa si acesta isi smuci mana dintra lui nervos.
-O sa vezi asta nu ramane asa, o sa te lovesc unde te doare mai tare, imi spuse el si pleca la o masa indepartata din celalalt colt al cantinei. Alice se aseza langa mine.
-Baiatul asta trebuie sa se calmeze. E nebun. imi spuse ea alarmata
-Nu ai pentru ce sa iti faci griji, se ocupa fratele tau de tot. am asigurato eu.
Ea ma pupa pe obraz si apoi incepu sa manance. Jasper se aseza si el langa ea si fiecare isi gasi un loc. Masa era galagioasa, cu glume , jigniri de rutina care nu puteau lipsi de la nicio masa. Rasete, relaxare, cateva minciuni si sa fie Max al dracu de nu s-a facut cu beleaua pe cap. Alexis ii pune mana la ochi si il saruta. Acesta tresare ca ars si se intoarce nervos. Julie se departeaza putin iar Alexis ii arunca o privire urata.
-Ti-a fost dor de mine iubitule ? intreba ea si ii facu semn lui Julie sa se dea de langa el.
Julie nici macar nu se misca. Este adevarat, ea era pasnica de obicei, dar nu putea fi considerata fraiera.
-Alexis trebuie sa vorbim. ii spuse Max. Dar nu aici, intr-un loc mai retras.
-Ma ceri in casatorie? spuse ea euforica
Lui Emmett ii iesi sucul pe nas si Rosalie ii dadu un cot lui Alice.
-Este ceva serios Alexis.
Max o lua de mana pe Alexis si se indreptara spre iesirea din cantina.
-Succes, i-am murmurat eu iar el se uita la mine cu o fata de ” Impuscama”. Julie ofta cand ei iesira din incapere.
-Stai linistita, vom afla imediat cand Alexis afla vestea, tipetele se vor auzi si aici. ii spuse Rosalie.
Emmett rase si o saruta pe Rosalie scurt ca si cum ar fi mandru de ea. Ea rase si ii baga lui Emmett mancarea in gura ca sa isi tina gura ocupata.
-Totul va fi bine, cuplurile trec si prin despartiri, ii spuse Alice. Daca a lor trebuie sa aiba un sfarsit nu se poate altfel. Max e al tau, nu trebuie sa te indoiesti de asta. In plus acum ca esti cu Max toata lumea va fi de partea ta, Alexis si-a pierdut sustinatori odata cu Max.
Complicata treaba in scoala asta. Echipe..tabere…popularitate…batai..probleme… numai de chestii de genu aveam parte. Nu cum ar fi normal : teme…profesori… note… teste… Nuu… noi eram mai speciali. Am ras in sinea mea, cand am tresarit jumate de cantina auzind usa de la cantina trantindu-se. Alexis intra ca o tornada venind spre masa noastra iar Max in spatele ei incercand sa o opreasca. Aceasta nu asculta de nimeni si nimic, avea o tinta si aceasta era Julie.
-Nenorocitoooo!! urla ea. Hoato! hoata de iubiti nenorocita ce esti! Max e al meu m-ai auzit! Al meu! Nu am de gand sa til las tie, panarama ce esti!
Julie se ridica nervoasa de la masa.
-De fapt draga mea, in primul rand calmeazate, nu suntem in mahala, acolo unde probabil ai fost crescuta tu. In al doilea rand nu ti l-am furat pe Max , l-ai pierdut singura. Ma iubesc pe mine, se desparte de tine. Simplu, intelege si tu macar atat.
Alexis tipa la ea de parca urma sa o omoare in urmatoarea secunda.
-Sa nu te atingi de el! o ameninta ea.
-Nu mai e cazul, l-am atins de mult, ii confirma Julie
-Adica…adica voi….Ce? tipa din nou Alexis . Cum ai putut! Nu pot sa cred asa ceva, esti cea mai mare tarfa pe care am cunoscuto in viata mea!
Vru sa se infiga in parul ei dar Max se puse intre ele.
-Hei gata Alexis. Ajunge. Noi doi nu mai suntem impreuna. Asta e tot ce trebuie sa sti tu. S-a terminat.
-Nu s-a terminat nimic! Nu din cauza ei!
-Ba da. Relatia noastra nu mai exista. Acum sunt cu Julie si trebuie sa accepti asta. Pleaca acum.
Alexis nu isi mai gasea cuvintele, nu mai putea scoate o propozitie coerenta pe gura. Max si Julie se asezara din nou la locurile lor si asteptam cu toti ca Alexis sa plece. Parca era paralizata, dupa criza de nervi pe care a avuto mai devreme. Aidan veni spre ea si o lua de maini:
-Nu trebuie sa te umilesti pentru astia, ii spuse el incercand sa faca pe samariteanul. Nu se merita. Vino cu mine.
Aceasta tipa sa o lase in pace si apoi se duse langa Max tipand si cazand in genunchi sa nu o paraseasca. Max o ridica de jos dar ea se zbatea ca un peste pe uscat urland ca il iubeste si ca el este viata ei.
-Gata, calmeazate Alexis. Intelege odata. Nu face situatia mai dificila. ii spuse el.
-Dar credeam ca ma iubesti. Ce ti-am facut de ma parasesti! Ce? Raspunde! Pentru asta! spuse ea si vru sa se duca din nou spre Julie dar Max o opri.
-Daca nu te calmezi si incetezi cu tonul si vocabularul asta la adresa iubitei mele atunci schimbam foaia. o ameninta el
Ea se uita socata la el ca si cum nu putea crede ceea ce auzea. Se retrase usor, cu lacrimi in ochi si iesi din cantina insfacand un servetel de pe o masa si daramand o farfurie. Asta a fost, acum Max si Julie erau oficial un cuplu.
-Casa de piatra le spuse Emmett in gluma.
-Este bine ca ai terminat si cu asta. Stai linistit se va calma intr-un final si va realiza. Acum trebuie sa te bucuri de noua ta relatie. i-am spus eu razand la el
-Si singura. ii spuse ferm Julie
Am inceput cu totii sa radem bucurosi ca drama se terminase. Drew aparu cu niste sticle care ca si aspect aratau ca niste sticle de suc dar in interior nu era chiar …ceea ce trebui sa fie. Ne arunca la fiecare cate o sticla si adauga.
-Scuze de intarziere  baieti.
-Eh, frate nu’i nicio problema, oricum nu credeam ca as fi baut ceva pana acum. Dar spontan mi s-a uscat gatul iar acest…. suc de…aa… portocale va fi numai bun. spuse Emmett razand.
Asa se intampla mereu, ca sa aducem bautura in scoala fara sa avem mari probleme le bagam in sticle de suc sau apa si eram ca si scapati. Nu am fost prinsi niciodata, si desigur cam toata scoala stia de acest schimb dar nimeni nu avea curajul sa spuna ceva. Am luat o gura din sticla si apoi am constat ca nu prea mai aveam pofta de mancare. M-am uitat prin cantina si incercam sa inteleg ceva printre rasetele si vorbele ce ma inconjurau. Bella nu era in cantina. Am cautat mai bine si am vazut ca nu era. De ce nu lua masa aici? Dar pana la urma ce imi pasa mie?

Bella pov

Stateam pe banca din afara scoli cu o carte in mana si un sandvis. Preferam sa mananc aici de data asta decat sa dau din nou ochii cu Aidan sau mai rau cu Edward. Chiar daca nu era firesc, ma simteam destul de penibil si imi era o rusine de imi venea sa intru in pamant si sa nu mai ies niciodata din cauza celor intamplate. Alice m-a batut la cap sa ii spun, si era fericita de cele intamplate dar eu cum trebuia sa fiu? Simteam recunostinta, pentru ca pana la urma trebuia sa ii fiu recunoscatoare, dar totusi…. nu puteam fi nimic mai mult. Reactionasem prea urat, chiar asa speriata eram de Aidan? Sau era si din cauza lui Edward? Nu cred ca aveam de ce. Am incercat sa nu ma mai gandesc la asta si mi-am continuat masa. Aerul era rece si ma trezea la viata desi eram mai mereu intr’o hibernare constanta. Testul fulger de matematica cu singuranta nu ma trezise, asa cum spera profesorul sa o faca. Ma enerva faptul ca nu imi puteam scoate scena aceea din minte. De ce ma afecta in asemenea hal. Aveam oare siguranta ca Edward va mai face asta pentru mine daca se repeta? Va trece nepasator? Sau chiar il va incuraja razand ? Am scuturat din cap. Asa ceva nu era posibil si nici uman. Am vazuto pe Alexis mergand nervoasa si tipand spre masina lui Julie si incepu sa dea cu pumni in ea. Probabil aflase ca Max era cu Julie acum. Alexis imi era antipatica, deci era ceva nul pentru mine. Julie era o fata draguta… deci eram fericita pentru ea. Dar imi era mila mai mult de masina aia, am lasat cartea jos si am fugit spre ea tipand sa inceteze. Asa rau te putea afecta o relatie? O despartire? Nu aveam de unde sa stiu, eu nu avusesem niciodata pe nimeni. Nu iubisem, nu fusesem iubita.
-Gata Alexis inceteaza! Calmeazate, nu poti distruge masina astia, apoi tot tu o platesti. Gata! incerc sa ii zic dar ea continua sa arunce cu ce apuca in masina. Cred ca deja sparsese un geam si indoise putin din caroseria de culoare neagra din fata. Stiam ca eu nu puteam face nimic, si decat sa ajunga sa isi faca rau singura cu nenorocita aia de masina am fugit spre cantina impiedicandu-ma de cateva ori. Am deschis usa ca o nebuna si majoritatea capetelor s-au intors spre mine. Era bine ca si masa de care aveam nevoie se intorsese. Nu ii aveam eu cine stie ce la suflet dar macar sa nu stau ca o idioata vazand cum cineva pateste ceva rau. Sa ma urasca cat vor, eu nu puteam fi asa.
-Max! Julie! Am inceput sa tip si am alergat spre ei.
Cand am ajuns mi-am calmat un pic rasuflarea.
-Ce e Bella de ce tipi in halu asta? intreba Alice ingrijorata
-Asta ce dracu mai vrea? intreba Christina.
-Max! Alexis e nebuna ! Trebuie sa o opresti, ii distruge masina lui Julie! i-am spus eu rapid.
Julie incepu sa tipe si Max o lua la fuga spre iesirea din cantina. M-am asezat pe banca si am luat o gura din prima sticla pe care am apucato, eram franta. Am scuipat instant.
-Ce dracu! spun eu si ma stramb
Asta era alcool! Am auzit cateva rasete dar majoritatea se indreptau spre iesirea din scoala. Edward o lua inainte si Alice, Jasper si Emmett dupa el. Eu inca incercam sa imi scot gustul ala din gura. Am luato si eu spre iesire sperand ca totul se va rezolva. Max o tinea pe Alexis si o ducea spre director in timp ce Julie tipa si se vaita de masina ei. Alice si Rosalie incercau sa o linisteasca spunandui ca oricum parintii ii vor cumpara alta. Ce noroc pe ea, mi-am spus eu. Alexis va avea ceva probleme la director din pacate, si era de recunoscut ca era vina ei, nu o fortase nimeni sa distruga o masina. Toti elevi se uitau la scena din fata lor. Nu era ceva ce vedeai in fiecare zi. M-am apropiat si eu nestiind daca eram dorita acolo sau nu. S-au comportat decent cu mine astazi , Edward ma salvat de Aidan si incepusem sa ma gandesc numai la asta  din pacate, si in drumul spre scoala..si la Alice a fost totul ok. Si sa nu uitam ca Edward intentase sa ma apere si de Jacob deci la momentul respectiv nu era nevoie, si nu stiam daca o facuse din mandrie sau nu , dar important era ca o facuse. Desigur cel mai important act al lui a fost cel legat de Aidan. Dar oricum era mai mult decat evident ca nu eram una de a lor. Pentru ei faceam parte din alta lume.
-Masina mea! inca o auzeam pe Julie vaitandu-se.
Asa cum Julie isi adusese masina la scoala pentru a merge acasa cam asa ar fi trebui sa fac si eu. Dar mie cine sa mio aduca? Apropo , ca tot veni vorba eu cu ce ajungeam acasa? Am lasat asta deoparte si Julie veni spre mine.
-Iti multumesc mult ca ne-ai anuntat, cine stie ce se mai intampla daca nu erai tu. Mersi , imi spuse ea.
-Nu ai de ce sa imi multumesti nu am facut mare lucru, am asigurato eu.
-Ba da , multumesc.
Max iesi din scoala si veni spre Julie imbratisando.
-Mergi cu mine acasa, o sa rezolvam si cu masina. Vezi cand ti-am zis sa  nu iti aduci masina aici, tu  ai negat. Mai asculta si de mine cateodata…
-Alexis unde e? intreba Kendra.
-E la director, pana si el incearca sa o linisteasca, au chemat si psihologul si ii vor suna parinti.
-O sa se calmeze…cred. spuse Rosalie.
M-am indepartat, gandindu-ma ca nu aveam ce face acolo oricum. L-am sunat pe Charlie sa il anunt ca trebuie sa ma ia de la scoala la sfarsit si el a fost de acord. Stia ca nu petrecusem dimineata acasa. Nu mi-am mai continuat masa, nu mai avea niciun rost. Cat am mai avut pauza mi-am continuat cartea nici aia cu prea mult chef. Asteptam doar sa treaca timpul. Astazi se intamplasera prea multe, cel putin relationate si cu mine..ceea ce in mod normal nu prea se intampla. Eu nu sunt implicata in lucruri de genu dar ziua de azi era clar o exceptie, si in mod evident ziua nici macar nu se terminase.

  1. Cel mai superb capitol ever ;o3 a meritat asteptarea, a fost absolut superb :X:X:X:X:X:X:X
    Edward e asa draguuut ;o3 Bine ca Max a terminat cu aia ;)) >;) intelegi tu. =))

  2. Ce nenorocit e Aidan.Ma bucur ca Edward a fost acolo ca sa o ajute.Se pare ca relatia lor se schimba si in sfarsit Edward isi da seama ca e frumoasa „Avea ochii rosi de la plans si parul usor ravasit dar tot frumoasa era. Perfect , acum o faceam pe Swan frumoasa. O luasem razna deja?”.Nu a luat-o razna,pur si simpu acum a deschis ochi mai bine.Un capitol foarte interesant si confuz pentru cei doi…sper ca next-ul va veni repede.Multi pupici

  3. sunt mandra de edward….si incepe sa o vada cum e bella cu adevarat…abia astept sa vad cum va incepe povestea de dragoste…ma bucur pentru max si jullie…allexis e scapata de la nebuni…si totusi aidan ala…nu-mi miroase a bine…imi e groaza sa ma gandesc la ce ar putea face.
    abia astept next-ul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. OMG !!!! Cel mai minnat captol EVER !!!!
    Imi place ca l-ai facut mai lung .
    Am adorat faza in care edwarda ajuta-o pe bella , si pare ca INCEP SA SE INTELEAGA . Sper sa se indragosteasca cat de curand 😀

  5. wow!!!! cu toate ca am fost o intarziata, ca de obicei de altfel, mi-a placut acest capitol…. a fost plin de actiune sa zic asa, nici nu terminam bine de rumegat o intamplare, hop alta!!! mi se pare ca edward a inceput sa se inteleaga cu bella, daca nu sa se indragosteasca deja…. in orice caz astept next-ul cat de curand, si succes la scoala!!!!(banuiesc ca e destul de greu sa imbini si scoala-indiferent cat de mica sau mare esti- cu blogurile)

  6. E SUPERB!!!!:X:X:X:X:x
    Doamne ajuta ca Edward a salvat-o pe Bella. :X Off…sper ca in curand sa se intample ceva mai mult intre ei doi :>
    Ce bine ca Max a terminat-o cu Alexis!
    Abia astept next-ul:X:X Cand il pui?????
    Succes in continuare!!!! :*:*:*:*:*:*:*>:D:d:d<

  7. waw ! Ar fi minutat sa postezi mai repede decat deobicei !

  8. vei pune astazi urmatorul capitol ? Te ROOOOOOOOOGGG !!!!! :((
    :X :-*

Lasă un comentariu