Capitolul VIII – Intrebari fara raspuns

Am bagat telefonul in buzunar si m-am indreptat fara chef spre ore. Cateodata singuratatea este atat de vicleana, te ademeneste pana cand ramai dependent, prizonierul ei. Nu vroiam sa fiu asta, dar din pacate asta eram. Nimeni nu stia ce se afla in sufletul meu, toate aceste respingeri doar din cauza lui , mi-au cauzat dureri enorme, cu care incerc sa supravietuiesc. Nu ma  gandesc niciodata la ziua de maine . De ce sa o fac? Iubesc tortura? Poate ca asta este destinul rezervat pentru mine, sau poate nu sunt destul de puternica sa mi’l pot schimba sau macar remedia. Nu visam la nimic. Nu sunt nimic.

Trecutul este trecut. Prezentul …. mi’l urasc.

Holul era aglomerat. Chiar daca acum eram imbracata bine , eram aranjata de Alice, in interiorul meu nu era nimic schimbat. Nu vroiam imaginea asta. Atunci ce vroiam?

Nu mergeam linistita, tocurile ma chinuiau, tona de parfum cu care ma daduse Alice imi invada narile, machiajul ma facea sa ma simt ciudat, ca si cum ar fi o masinarie de atras atentia si privirile spre mine in timp ce holul se umplea din ce in ce mai mult. M-am oprit in fara dulapului si cautam niste dosare pentru director cand am auzit o discutie aprinsa intre 2 persoane. Am tras cu urechea.
-Ce crezi ca faci? am recunoscut vocea lui Max
-Tie ce ti se pare ca fac? intreba nervos Cullen
-Edward, te consider cel mai bun prieten al meu, ne cunoastem de cand eram la gradinita, te cunosc foarte bine , nu imi poti ascunde nimic, si stiu foarte bine …
-Taci! Nu vreau sa te mai ascult ma intelegi?! De ce vrei sa imi aduci aminte mereu!?
Cullen incerca sa isi mentina vocea joasa , dar totusi puteam auzi. Eram nedumerita. Prostia ma facea sa continui ascultarea.
-De ce faci asta? Crezi ca daca te comporti ca un mitocan cu ea vei rezolva ceva? am auzit apoi vocea lui Alice.
Era si Alice acolo? Nici macar nu o auzisem.
-Asta nu are nicio legatura cu ea ! Doamne! incepu el sa tipe .
-Ba are! Crezi ca nu vad ce faci?! Nu vei mai lasa nicio fata sa se apropie de ei?! Crezi ca poti da timpul inapoi asa? Daca nenorocita aia a fost asa asta nu inseamna ca sunt toate la fel…. ii spuse Alice cu o voce ingrijorata
-Gata! Nu mai vreau sa aud nimic. spuse Cullen nervos si pleca.
L-am vazut cum pleca cu mainile in buzunar de parca i s-ar fi prabusit cerul pe cap. Cullen trist? Wow! Premiera! Ma intreb despre ce tot vorbeau acolo? De ce sa se intristeze Cullen…
Mi-am luat dosarele pe care urmau sa le las dupa ore la director. Sincer acum nu mai aveam niciun chef de petrecere. Dar totusi nu vroiam sa fiu nepoliticoasa, ma invitase si nu il voi lasa balta, asa cum el nu a facuto niciodata.
Am vazut’o pe Alice plecand cu Max. Nu stiam ca sunt asa buni prieteni.  Am vazut ca el tinea foarte mult la Edward, dar asta nu il facea o persoana mai buna, avand in vedere ca ii era complice la orice porcarie pe care o face.
Dupa Istorie  aveam Fizica si nu aveam niciun chef de ea. Mai ales de profesoara care mai mult ne vorbea despre problemele ei cu sotul decat sa ne predea. In drum spre clasa am simtit o mana pe talie si am sarit instant. M-am intors enervata, ok aratam decent dar nu acceptam chestii de genu. Am vazut fata lui Mike zambind la mine ca un idiot si mi-am dat ochii peste cap.
-Daca ai venit sa iti bati joc esti invitat sa pleci. i-am spus in scarba.
El incepu sa rada si nega din cap.
-Atunci? am intrebat indiferenta.
-Sa vorbim. spuse scurt.
Am izbugnit in ras.
-Noi?! Noi doi sa vorbim ? Ce gluma proasta.
Am dat sa plec si el ma prinse de mana.
-Nu stiam ca poti arata atat de…..apetisant.
Eram scarbita.
-Tu nu sti multe. l-am asigurat eu.
-Stiu ceva, ca nu il suporti pe Cullen.
-Wow!  Felicitari, vrei un premiu, ai ghicit!
Mda…eram ironica.
-Ei bine , la fel simt si eu. Cred ca daca ne-am alia….
-Stai asa! l-am intrerupt eu. Tu ce ai cu el? La mine motivul e deja evident…
-Nu e deja si la mine evident? Isi bate joc de mine! El si gasca lui , pana si prietenii mei au ajuns sa umble cu el! Nu il mai suport! De cand a venit in scoala aproape nicio fata nu se mai intalneste cu mine!  Mi-a ajuns!
Ce spunea el era destul de adevarat. Mike era doar un mascarici, toti stiau asta.
-De ce te-as crede? La cate mi-ai facut nu am nici macar de ce sa vorbesc cu tine!
-Imi pare rau Bella. O faceam pentru ca…. adica, acum vad ca te-ai schimbat.
-Te inseli. Nu am facut’o. Sunt aceeasi , pe care nimeni nu ma cunoaste, din cauza lui.
-Vezi? Avem motive pentru care sa il uram. Prostete lumea si nu imi convine, adica nu vreau sa ma laud, dar inainte sa vina el in scoala eram destul de popular. El imi ia tot.
Deja a facut’o, mi-am spus in gand
-Sunt sigur ca si Britney ni se va alatura, e topita dupa el, dar dupa incidentul cu Alice nu cred ca…
-Britney?! Te roog…nici  nu vreau sa o vad!
-Ok. Trecem peste ea. Deci ce spui?
Eram sceptica. Nu aveam incredere in el, dar era o oportunitate buna …. si totusi eu nu eram o fire razbunatoare, doar ca ma atragea foarte mult ideea.  Daca nu ar mai fi fost el sunt sigura ca viata mea ar fi fost mult mai buna.
-Crezi ca am putea face ceva ? am intrebat neincrezatoare
Adica, Cullen mi-a facut multe, asta e clar, daca nu era el sa bage ura in liceu, din cauza ” disputei” sale cu La push…poate ca as fi avut prieteni aici.
-Nu pierdem nimic daca incercam, oricum face ce vrea, pe noi doi nu ne suporta, deci?
-O sa ma mai gandesc.
El zambi.
– Ma poti cauta oricand. ma asigura el
-Ok. Acum trebuie sa merg la ora.
-Si eu.

Am ramas pe ganduri. Ce ii veni si lui Mike…auzi sa ne aliam ! Ma bufnea si rasul cand ma gandeam la asa ceva. Desi stiam foarte bine ca Mike in liceu devenise o marioneta obsedata dupa atentie, dar nu cred ca eu m-as putea intelege cu el. Probabil este asa doar pentru ca m-a vazut aratand altfel. Baietii!!!

Urmatoarea ora aveam Psihologie si urma sa imi vad „amicii”. De ce Doamne s-au adunat toti intr’o singura clasa? Cred ca aveam o tentativa de a imi da tocurile jos dar daca m’ar fi vazut Alice probabil mi i-ar fi indesat la loc. In timp ce stateam in banca asteptand sa se umple clasa, am primit un sms de la Mike.

” Apropo, de ce ai coborat din masina lui :-w ?”

Am ras in sinea mea. I-am raspuns si eu:

„Torturaaa!!! Am dormit la Alice. 😀 „

” Ouu…nu stiam ca sunteti prietene 😕 „

„Incercam 😐 ”

„Bafta atunci! Si nu uita ceea ce ti-am zis 😉 „

„O sa ma gandesc.”

” Ok :* „

-Heeey!!! am auzit chitaita langa mine .
M-am intors zambind.
-Scriam un mesaj. am spus vesela
-Tu? Mesaj? Cu cine? intreba nedumerita si curioasa
Ochii cautau victime, sigur banuia ea ceva dar….
-Eu ,mesaj cu Mike.
Izbugni in ras. Isi puse capul pe banca si nu se mai oprea din ras. M-am enervat. Ce i se parea asa amuzant faptul ca vorbeam cu Mike. Off Doamne se vede ca ea si Cullen sunt frati!
-Nu inteleg de ce razi asa?
Ea isi ridica capul, un pic ciufulita si flutura din mana.
– BELLA!!! MIKE E ULTIMUL OM CU CARE AS VORBI!?!? spune ea izbugnind iar in ras.
Ce naiba avea?
-De ce ? am intrebat nervoasa
-Doamne Bella! De parca nu l-ai cunoaste pe Mike.
-Da il cunosc chiar bine , si stiu ca fratele tau ii face viata un calvar ca si mie! Cine dracu se crede el! Cine va credeti voi sa judecati luimea dupa cum va convine voua?
Alice se enerva si ea.
-Ah atunci mai bine stai cu Mike decat cu mine. Oricum nu ma suporti! Oricat incerc sa ma imprietenesc cu tine este imposibil! Tu nu ai leac. Faci numai prostii, si nu am cum sa te indrept. Am incercat si inca incerc dar tu nu vrei si nu vrei! Tu nu il cunosti pe Edward asa cum il cunosc eu . Asa ca nu e cazul sa il vorbesti pe Edward din cauza lui Mike. Stiu ca Edward face numai prostii, si stiu ca greseste, dar tu nu sti nimic despre el! E fratele meu si nu voi lasa pe nimeni sa il jigneasca , mai ales cand nu este cazul. A acceptat sa dormi la mine si stiu ca i-a fost greu …apreciez..dar tu ar trebui sa lasi asta deoparte….
Am incremenit.
-Poftim!? Adica eu sunt vinovata? Ii iei apararea Alice?! Esti oarba?
-Nu. Nu esti tu de vina, as vrea sa spun ca el nu este , are si el vina lui dar nu asa cum crezi tu….
-Cred ce vreau! Daca tu crezi ca poti fi prietena mea in conditiile astea e problema ta. Si stai linistita nu am nevoie de o schimbare am nevoie de disparitia lui de pe fata pamantului! am tipat de cred ca s-a auzit pana in biroul directorului.
S-a facut liniste deodata
-De ce dracu tipi la sora mea?! aparu si Cullen in peisaj
Perfect.  Hai sa facem circ.
-Nu te mai amesteca , stai linistit ca nu ii stric oja de pe unghii.
-Esti o idioata nerecunoscatoare! Cate a facut Alice pentru tine asa ii multumesti?
-Nu am nevoie de nimic de la ea ai inteles? Nu vreau o prietena care sa imi ofere bunuri materiale! Am nevoie de o prietena care sa ma inteleaga , sa imi ia apararea, sa ma ajute, sa ma sfatuiasca, sa imi asculte problemele!
M-am asezat nervoasa in banca si am asteptat ca aia doi sa se care dracu de aici odata. Le-am facut semn sa plece dar Cullen al naiba de s-a clintit din loc. Alice pleca nervoasa si cu lacrimi in ochi luand’o pe Sylvia dupa ea.
Nu vroiam sa o fac sa planga….dar nu era in intregime vina mea. Recunosc am exagerat si eu, dar ea nu intelege cat de rau este fratele ei.Si atata timp cat nu intelegea asta nu puteam face nimic .
Profesoara intra cu cateva foi in mana. Daca mai aveam alta intrebare nenorocita eu imi blestemam viata!
-Buna ziua elevi! spuse ea destul de vesela.
-Buna ziua…. au spus majoritatea plictisiti
-Edward ce tot faci acolo stai Doamne in banca ta!
El se intoarse si se apropie doi pasi de catedra. Zambeam victorios cand am vazut ca se retragea si ca in sfarsit castigasem o confruntare cu el cand…:
-Pot sa ma mut cu Bella in banca? spuse el pe un ton gingas.
Dupa tipetele din clasa de mai devreme, acum se facu o liniste de parca murise cineva.
-Aaa…da desigur. Ia-ti lucrurile si te poti muta. spuse profesoara nesigura
Si zambetul meu pali si atunci gura mea nu s-a mai controlat.
-NUU!!! DE CE ???? am inceput sa tip isterica
Cullen se intoarse spre mine zambind acum el victorios si statea cu ghiozdanul si cartile in mana asteptand sa ma dau din „locul ” lui.
-S-a intamplat ceva? intreba profesoara nedumerita
-Da! Nu vreau sa stau cu el in banca!
Probabil acum orice fata ma blestema.
-De ce Bella? Este o idee foarte buna, asa vei avea si tu in sfarsit un coleg, si poate il mai cuminstesti si pe rebelul asta de langa tine. spuse ea zambind
-Nu…adica…..imi este foarte bine singura ! Nu il vreau pe el ca si coleg de banca.
-Nu! Se muta cu tine si gata. spuse ea hotarata .
M-am dat din locul lui posomorata si el se aseza cu o fata de ” Nu scapi tu asa usor” , si imi venea sa il strang de gat. Profesoara incepu sa ne vorbeasca despre importanta comunicarii intr-un colectiv si eu nu luam nicio notita, si evident noul meu coleg de banca nici atat.
-Deci…ce faci colega? intreba el sarcastic.
-Imi fac planuri cum sa te omor, nu ma pot decide care este mai dureros..hm…
El zambi rautacios.
-Niciodata nu am pierdut nimic, si chiar daca o sa regret mai tarziu ca m-am mutat cu tine in banca…ei bine macar nu te-am lasat sa castigi.
-Esti atat de….Ahh nici nu gasesc cuvinte!
-Swan, daca nu ai mai fi asa incapatanata incat sa iti petreci timpul cu bastinasi aia ar fi mult mai bine. Te asigur.
-Dar pana la urma ce ai cu ei?! Ce ti-au facut?! De ce imi interzici mie sa ma vad cu ei nu inteleg deloc! Nu e corect Edward, de ce te razbuni pe mine pentru ce dispute ai tu cu ei? Cateodata ma intreb daca ai un suflet ascuns pe acolo…
-Sa sti ca nu ma pacalesti tu pe mine. Daca te indepartezi de ei eu nu mai am nicio legatura cu tine.
-Si daca nu? Ceea ce evident nu o voi face pentru ca ii iubesc, il iubesc pe Jacob, e cel mai bun prieten al meu, este mult mai onest, bun, sufletist, sincer si prietenos ca tine! Si nu il voi abandona pentru un moft copilaresc de al tau!
Il vedeam pe Edward cum se enerveaza. Profesoara nu se mai oprea din vorbit si eu chiar nu eram atenta, Alice se dadea cu rimel, nepasandu’i daca era la ora , probabil i se stersese de la lacrimi.
-Atunci de ce nu pleci dracu de aici?! Mutate acolo si scuteste-ma cu prezenta ta infecta!
-Pleaca tu! Ar fi asa bine….!!!
-Nici nu sti cat mi-as dori sa o fac.
Fata sa se intrista si eu ma intrebam de ce. De ce il vedeam azi suparat mai mult decat l-am vazut in toti anii scolari?
-Poftim? Si atunci de ce nu pleci? Tu ti-ai facut cu mana ta tot ce e aici.
-Nu regret nimic.
Pff…eram sigura. Cum sa regrete egoistul asta ceva? Probabil era in extaz cand se culca cu toate fetele din scoala , cand incalca reguli, cand lua note mici, cand mergea la director…ce viata minunata pe el!
-La ce sa ma astept oare de la tine, un nesuferit !
-Macar am destul creier incat sa ma feresc de….
Si nu mai termina pentru ca profesoara incepu sa tipe de am tresarit imendiat.
-Acum va voi da niste chestionare cu cateva intrebari pe care le ve’ti completa in maxim 10 minute.
Profesoara incepu sa imparta si m-am intors de la fata lui Cullen incercand sa il ignor. Blestemat sa fie si el si profesoara ca m-a pus sa stau in banca cu el. Cand am primit foaia am vazut ca erau doar 4 intrebari.
-Aa…si sa va mai spun ceva. Pe partea cealalta trebuie sa raspunde’ti la alte 4 intrebari legate de colegul vostru de banca. Nu am vrut sa va pun prieteni cei mai buni…pentru ca probabil nu ii cunosc pe toti asa ca este mai usor asa. Acum faceti liniste si treceti la treaba.
Auzi la ea ! Coleg de banca. Eu si Cullen ne-am aruncat o privire urata si el ofta. Am zambit. Nici nu stie cat ma bucur ca regrata ca s-a mutat aici. Asa ii trebuie, sa invete ca in viata e bine sa te resemnezi cand pierzi. Am citit prima cerinta in care trebuia sa raspund pentru mine.

1 . Descriete in 4 cuvinte.

– timida
– retrasa
– sensibila
– cooperanta

Mda asta a fost ciudat. Am scris numai lucruri… proaste.

2. Consideri ca plansul atunci cand ai probleme este…..

Este o forma de eliberare. Atunci cand plangi , simti cum ai da afara toata tristetea incercand sa te resemnezi.

3. Incerci sa te descoperi ?

Da. Desi uneori simt ca nu ma cunosc pana nici eu bine, dar cei din jur… In fiecare zi descopar ceva nou la mine, ceva care ma surprinde de fiecare data, si desii vad si lucruri rele , incerc din rasputeri sa le apreciez pe cele bune, in numarul sau limitat.

4. Petreci timp cu familia?

Atat cat pot. Avand in vedere ca locuiesc cu tata, iar el este mai mereu la servici, incerc sa petrec cat mai mult timp posibil. Pe mama o vad rar , si sincer as vrea sa o am acum langa mine. Din pacate nu se poate, uneori ma gandesc ca daca ar fi aici , cu mine, lucrurile din viata mea ar fi mai bune.

Uf…am terminat cu intrebarile mele. Acum colegu…. coleg enervant. Am tras cu ochiul la el si am vazut ca era foarte concentrat pe ceea ce incerca sa faca. Am ramas uimita, niciodata nu am crezut ca scrie atat de frumos si elegant. Ma asteptam la niste mazgalituri facute in sila, dar nu era deloc asa.

1. Scrie 3 lucruri care iti plac la colegul de banca.

Mda ma gasi pe mine fana nr 1 a lui Cullen. Ce dracu as putea sa scriu eu despre el? Ca este cel mai enervant om de pe planeta? Asta nu era calitate. El nu avea calitati! Sau daca le avea , le tinea ascunse. Am incercat sa ma concentrez.

-Scrie frumos.
-Are niste parinti grozavi
-Isi protejeaza si iubeste frati.

Gata ii ajunge. Ce vroia sa scriu? Eu nu eram genul care sa enumere 4000 de calitati la idolul fetelor.

2. Scrie 3 defecte ale colegului de banca.

Pfff doar 3?

– egoist
– nesimtit
– arogant

Primele venite in minte. Doar cand ma gandesc la cuvantul Edward,ma gandesc automat la cuvintele astea. Probabil a devenit o obisnuinta.

3. Ce te-a facut sa il alegi ca si coleg de banca?

Doamne ! Intrebarile astea erau sa ma enerveze pe mine?!

Faptul ca el a vrut sa faca pe desteptul si sa ceara sa se mute cu mine in banca! Nici macar nu am vrut asta, am fost OBLIGATA sa il suport din pacate.

4. Petreci timp cu el?

Nu. Ne vedem doar la scoala, si atunci cand merg sa o vizitez pe sora lui.

5.Ce parere ai despre locul in care traieste?

Parintii lui sunt foarte simpatici si cred ca el nu ii merita. Sunt atat de buni si cu sufletul pur si curat, iar el le face numai probleme. Ar trebui sa ii fie rusine! Consider ca parintii lui au incercat sa il educe cat mai bine posibil, pacat ca el nu tine cont de asta.

Ce intrebari stupide! Mai mult m-am enervat completand chestionarul asta. De parca as putea avea o parere buna despre el. Nici macar despre mine nu sunt prea incantata, ce se mai zic de el! M-au gasit.  Dar oare el ce a scris despre mine?

Edward pov

Am avut foaia in fata. Deci acum nu doar ca trebuia sa scriu despre mine ci si sa ma chinui sa scriu ceva de la „coleguta mea draga ” de banca. Nu regretam nimic. Niciodata nu am regretat ceea ce am facut. Poate doar un lucru…
Poate ca Alice avea dreptate. Poate ca trebuia sa uit cu adevarat. Sa incerc sa nu ma mai gandesc la asta nu era uitarea. Dar cum sa o fac cand ma urmarea peste tot ? Cand imi ia fiecare minut din viata incercand sa nu ma mai gandesc. Toti sunt niste idioti! Nu sunt buni de nimic, nu gandesc! Doar niste papusi…
Papusi care incearca sa ma faca sa ma simt bine , desii aproape niciodata nu reusesc. Fericirea este doar la suprafata. Niciodata nu voi mai fi fericit cu adevarat.
Scoala ma tine prizonier aici si eu nu suport sa stau cuminte undeva si sa astept sa mi se dea ordine. Asta sunt.
Am scuturat din cap si am incercat sa ma concentrez pe chestionar si sa termin odata cu porcaria asta. Discutia cu Max si Alice ma facea sa gandesc asa. Nu am mai avut ganduri de mult asa, dar acele vorbe mi-au facut sa imi reamintesc…. si nu vroiam sa ma schimb!
Am tras cu ochiul in foaia colegei mele si am vazut ca era incruntata in timp ce scria.  Probabil ajunsese la intrebarile despre mine. Mi-am muscat buzele ca sa nu incep sa rad. Era chiar draguta asa, acum aranjata de Alice.

1 . Descriete in 4 cuvinte.

– Un bun muzician
– Sincer
– Critic
– Rebel

Doamne ce am putut sa scriu! Altceva nu imi mai putea trece si mie prin minte?

2. Consideri ca plansul atunci cand ai probleme este…..

Un lucru pe care orice om il face ( in special fetele ). Pentru mine plansul este ceva spontan si nu il pot controla ( Desi nu plang aproape nicioadata)

Sa vezi baietii plangand este…. ciudat.

3. Incerci sa te descoperi ?

Cine nu o face? Stiu foarte bine cine sunt, si cine am ajuns. Dar niciodata nu este de ajuns. Lumea incearca sa te cunoasca, sa te compromita , sa iti afle secretele, temerile, iar daca tu nu ti le sti, nu le recunosti si nu le controlezi atunci devi o victima. Victima tuturor.

4. Petreci timp cu familia?

Da. Sunt cu fratii mei la scoala deci ne vedem aproape tot timpul, locuiesc cu ei si parintii ne sunt aproape mereu. De aceea ii iubesc si ii apreciez mult.

Gata cu mine. Uram felul asta de intrebari. Uram ca nu puteam spune ceea ce simteam cu adevarat. Nu imi gaseam cuvinte. Nu eram bun la chestii dastea…cel putin nu mai sunt bun. Daca vreau ceva il am . Asa m-am obisnuit,  asa s-a obisnuit lumea cu mine. Nu refuz provocari nu accept sa mi se refuze ceva. Nu mai sunt prost. Niciodata.
Am intors foaia pregatindu-ma mental la socul pe care il voi avea. Ce dracu puteam scrie despre Gandacu’? Se gasii chestionarul asta sa vina tocmai cand m-am mutat eu cu ea in banca. Daca stateam cu Alice, Drew…Max…sau oricine, era mult mai bine. Pe ea nici nu o cunoasteam cu adevarat. Simteam doar repulsie fata de ea..atunci cum sa pot scrie despre Swan. Misiune imposibila.
Dupa ce am citit prima intrebare m-am gandit ce o fi scris ea despre mine. Stiam ca ura este reciproca, nu o intelegeam deloc. Nicio fata nu ma refuza, insulta … daca … era …doamne ce avea fata asta?!

1. Scrie 3 lucruri care iti plac la colegul de banca.

Ce dracu sa imi placa la ea? Sa ma concentrez…trebuia sa ma gandesc bine. Trebuia sa aiba si ea ceva bun in ea, atunci de ce ar mai fi trimis’o Dumnezeu pe pamant!

– Cand o aranjeaza Alice este chiar draguta.
– Are numai note mari si invata.
– Este….aaa…este tacuta.

Wow! Nu stiam ca imi pot place 3 lucruri la ea. De fapt astea erau un fel de calitati..nu imi placeau in mod special. De ce dracu sa imi placa ca e ea eleva model?

2. Scrie 3 defecte ale colegului de banca.

Perfect!

– Nerecunoscatoare
– Aroganta
– Tocilara.

Si as mai scrie inca 1000 .

3. Ce te-a facut sa il alegi ca si coleg de banca?

He He. Cred ca a murit de nervi cand a citit intrebarea asta.

De fapt chiar eu am „ales’o”. Vroiam sa stau cu ea in banca , eu nu pierd niciodata. Acum trebuie sa se multumeasca. Nu mai are ce face, cum sa se impotriveasca, si daca sinuciderea este optiunea ei eu nu o impiedic.

4. Petreci timp cu el?

Pff…da cum sa nu. Ne vedem dimineata , la pranz, si seara.

Nu! Ce as putea face eu cu ea? Sa imi faca un tur pentru La Push? Nu multumesc.

5.Ce parere ai despre locul in care traieste?

Stiu doar ca tatal ei este politist, probabil de aceea este asa cuminte. PUN PARIU CA ESTE INCA VIRGINA!

Doar asta stiam, ma arestase de vreo cateva ori si oricum uram politisti. Faza cu virgina – mi-a venit pe moment, abia astept sa vad expresia profei!

Am predat foaia bucuros de raspunsurile date, si ea facu la fel. Parea calma. Si eu la fel.

Bella pov

Dupa ce am dat foaia cu raspunsurile inca ma intrebam ce a scris el despre mine …. era ciudat. De ce sa ma intereseze asta? Chiar nu imi pasa parerea lui despre mine. De fapt o stiam deja, desii motivele lui imi erau necunoscute. Mai aveam cam 20 de minute din ora si ma gandeam ce urma sa mai facem. Cullen se uita pe fereastra, deci in acelasi timp ma puteam vedea si pe mine. Profesoara iesi sa vorbeasca la telefon din clasa si incepura urletele. Caroline veni spre banca mea si ma intrebam de ce cand mi-am adus aminte de motiv. Ea se puse in poala lui si zambi. Imi venea sa imi dau palme.
-Iubire….sunt suparata pe tine. spuse ea cu un ton stupid si trist.
-De ce? intreba el amuzat
-De ce ai vrut sa stai cu asta in banca? Imi vine sa vomit numai cand ma gandesc.
Ea facu un gest ca si cum ar vomita si incepeam sa ma enervez. Ce sa spun! Doar nu il obligam eu. As fi bucuroasa daca as scapa de el!
-Eu nu dau explicati. spuse simplu.
Ea se bosumfla. La ce se astepta? De parca nu il cunoastea pe mitocanul asta! Doamne cat de idioate erau toate! De ce il tratau asa!? Nu puteau fi asa oarbe! Isi puse mainile in jurul gatului sau si se apropie sa il sarute. El nu se opuse si isi lipira buzele intr-un mod violent si nerabdator – energic. Mi se facea scarba. M-am uitat in clasa si l-am vazut pe Max si Drew cum radeau uitandu-se la expresia Jessicai. Le-am urmat si eu privirea si Jessica ardea la propriu. Oh Vai! Il saruta pe Edward al ei! De fapt nu era al ei. Fiecare fata din clasa o tintuia cu privirea pe Caroline in timp ce isi baga degetele in parul lui Cullen cu pofta , am crezut ca vor ramane asa toata ziua. El isi puse mana pe talia ei si o ridica mai bine pe picioarele lui. Am vazut cum ea incepea sa tremure. Da’ mai hooo mai nemancatilor! Era o scoala! Daca vroiau altceva sa iasa dracu de aici! De ce eram nevoita sa vad asa ceva! Mai ca imi venea sa plang de nervi. Auzeam gemete usoare venite din partea ei si ma scarbeam mai rau. Oh..dar ce nepoliticoasa eram, mai bine le eliberam si banca sa aiba mai mult loc saracuti! Ih…se vedea ca stia cum sa ameteasca o fata.
Alice radea cu Gabrielle de parca Edward nu facea nimic. Si nu ma miram, probabil era obisnuita. La cate scene dastea o fi fost prezenta nu o mai surprindea nimic. Mai tragea cu ochiul spre el si se intrista putin dar apoi revenea la starea sa fericita. La mine se uita atunci cand se uita si la el.
Si sarutul lua sfarsit. Caroline era lesinata. Gafaia de parca o strangulase de gat.
-Oh..iubire..esti fantastic. ii spuse ea inca respirand cu greu.
Cullen incepu sa rada usor si profesoara intra in clasa si incepu sa tipe:
-Caroline ce faci acolo?! Date jos de pe Edward si dute in banca ta! Nu iti este rusine!?
Ea se ridica enervata si spuse :
-Nu imi este.
Se duse in banca ei si Jessica inca se uita urat pe ea. La fel si Lauren care statea in banca cu Jessica. Cullen isi aranja camasa, satisfacut probabil de la desertul pe care il avu acum inainte de masa. Profesoara a mai vorbit cateva minute despre chestionare si importanta raspunsurilor corecte si sincere si ne dadu drumul. Cullen pleca imediat indreptandu-se spre cantina. Acolo mergeam si eu.
M-am impiedicat de vreo cateva ori in tocuri si am auzit diferite rasete in spatele meu. Am rosit dar am incercat sa le ignor. M-am asezat la o masa din spatele incaperii si am inceput sa mananc.
Ma gandeam la chestii banale, la teme, scoala, petrecerea de diseara.
L-am vazut pe Mike cum a intrat singur in cantina si ma saluta. Mergea cu tava spre mine si l-am salutat. Se aseza calm langa mine.
-Ce faci aici? l-am intrebat precauta
-Iau masa. Tu nu faci la fel? intreba vesel
-Nu…de ce stai cu mine?
-Asa vreau.
Ridica din umeri si continua sa manance. L-am lasat in pace. Alice era la masa cu Edward si alti. Se mai uita la mine din cand in cand dar nu imi vorbea. Apoi am auzit in spate.
-Mike Mike Mike…asa rau ai ajuns? spuse rautaciosa Lauren .
M-am uitat si am vazut ca Jessica era langa ea.
-Care este problema ta? intreba el enervat
-Off…dragul meu, revino cu picioarele pe pamant. Mai bine stai singur decat cu aia.
-De fapt Jessica , Bella este o fata minunata. Imi place sa stau cu ea.
Am incremenit. Spunea oare adevarul?
-Mda…acum ca a venit si ea putin aranjata acolo la intamplare gata ai picat ? Asa usor Mike? Asa de rau esti? incepu sa rada rautacios.
El se ridica enervat.
-Ianinte de vorbesti de Bella uita-te in oglinda, dar ai grija sa nu se sparga.
Isi lua tava si pleca luandu-si la revedere de la mine. Le-am facut semn alora doua sa se care dar m-am trezit cu o mana infipta in par. M-au ridicat fortat si m-au tarat in mijlocul cantinei aruncandu-ma pe jos. Am inceput sa tip la ele dar nu ma bagau in seama. Erau mai puternice ca mine. Toti elevii erau cu ochii pe noi.
-Lasa-ma in pace! Ce dracu vreti? am tipat la ele
-Vreau sa iti fie clar un lucru,spuse Lauren si se apropie la centimetrii de fata mea, chiar daca vii imbracata asa, te imprietenesti cu Alice Cullen si stai cu Edward in banca asta nu inseamna ca esti mai buna. Esti un nimic ai inteles! Nu reprezinti nimic! Imi este scarba de tine.
Isi ridica mana sa imi traga o palma, dar o alta mana, mai puternica o opri. Am ramas socata.

  1. Baiii, ce-i asa misterios la Edi =)) Sper sa se impace Alice cu Bella :X:X:X:X:X
    Bafta >:D<

  2. Sper ca era Edward ! Te rog sa fie el !!!!!!!!
    Cel mai bun capitoil EVER !!!!!!!!!!!

    Cat l-am asteptat !!!!!!!!!!
    Probabil ca te si saturasesi de mine 😀 ” Cand postezi ? Cand postezi ?”
    Stiu ca pot fi cam enervanta uneori 😦

    Dar imi pare atat de bine ca ai postat 😀

  3. Sper sa postezi foarte repede, sunt in suspans…

  4. WOW!! este un capitol superb :X:X

    Spor la scris si sper sa postezi curand !!

  5. MAAMAAA!!!!!!! Gata sa vezi cee-ti fac….
    CUM SA TERMINI OMULE CAPITOLUL ASA?
    Ok….Deciiii o sa fie un calvar noptile tale de acum pana pui cap urmator:-w
    Succes la next
    kisses:*:*:*:*:*

  6. suspans….prea mult suspans…trebuie sa te revansezi fata de noi si sa postezi un nou capitol mai repede…adika pe bune asta a fost grozav…imi pare rau ca s-a certat cu alice

  7. Nui asa ca urmatorul cap o sa vine mai repedde ca nu mai pot de nerabdare imi place cum pui cuvintele in condeii .Atunci cand citesc ma faci sa simt un gol in stomac .Abia astept nextul.Pupici

  8. Sper sa fie Edward…..
    Deja sunt extrem de nerabdatoare, curioasa, intrigata.
    Capitolul este minunat:X:X:XFelicitarile mele sincere :-*
    Sper sa reusesti sa postezi cat mai curand.
    :-*:-*:-*:-* multiiii :d

  9. Stiu ca iar incep sa te presez , insa … CAND MAI POSTEZI ????????
    Mi-e dor de un capitol nou 😦

Lasă un comentariu