Capitolul III – Un suflet Chinuit

   Continua sa te inseli

   Continua sa o inseli

   Ma ai in piele

   Si imi vei duce dorul

 

    Casa era goala fara Alice, cum voi putea eu supravietui aici?! CUM!! Eram incoltita. Dar trebuia sa fac fata , nu puteam arata ca sunt slaba. Nu in fata Tanyei. M-am asezat pe canapea si am inceput sa schimb pe diferite canale. Cei doi erau pe un fotoliu Tanya era peste Edward sarutandu-l si devorandu-l din toate partile. Am preferat sa ma uit la televizor decat sa ma uit la el. Nu se simteau si ei? Nu vedeau ca mai sunt si eu pe aici?!

-Bella? ma striga Tanya

-Da? am raspuns eu fara chef.

-Stii ,dupa cum vezi eu si Edward avem nevoie de putin intimitate , si ai putea sa imi faci favoarea de a te muta din aceasta camera?

-Tanya… o certa Edward

-Ce vrei dragule, te vreau. Si nu avem sansa sa fim singuri acasa prea des.

Deci eu nu sunt nimic aici pentru ea.

-Bine..vad ca sunt in plus. Sunt in camera mea daca aveti nevoie de ceva.

-Sigur ..spuse ea triumfatoare.

Am urcat repede scarile ca sa nu mai asist la asa ceva. Deja se auzeau haine rupandu-se. M-am intins pe podeaua rece din camera mea. De ce trebuia sa suport toate astea? De ce nu puteam fii acceptata asa cum sunt!? Cateva lacrimi isi faceau loc pe obrazul meu. Le-am sters cu maneca. Era prea mult. Vroiam sa plec de aici , dar nu puteam iesii cu ei acolo in plin act.M-am uitat pe geam . Inaltimea nu era asa mare, dar la cat de atletica eram nu aveam nici o sansa. Si totusi… oricum nu imi pasa. Puteam sa mor..oricum nu pierdeam nimic. Edward era prea ocupat ca sa ma bage in seama. Am deschis geamul. Aerul rece venii spre mine . Ma simteam  bine. Eram bine. Si totusi nu am sarit . Cu alta ocazie. Cu norocul meu nu ajungeam in spital ci la morga direct. M-am intins pe pat , si am stat asa cam 10 minute gandundu-ma la diferite lucruri . De jos nu se mai auzea nimic. Oare disparusera si nu aveam sa ii mai vad niciodata? Neah..nu aveam eu norocul asta. Ei bine ..aveau si ei camera lor , puteam sa cobor. Am coborat incet si nu era nimeni in sufragerie. Probabil ca urcasera in dormitor. Gandul asta nu ma linistii. Nu imi mai simteam picioarele si a trebuit sa ma asez. Eram ametita si ma simteam din ce in ce mai rau. M-am dus la bucatarie si am pregatit un pui la cuptor. Trebuia sa mananc ceva. Eram prea slabita. M-am asezat la masa si am inceput sa mananc. Tanya cobora de jos in lenjerie intima . S-a uitat la mine.

-Bella! Scuze, am uitat ca erai si tu pe aici.Am crezut ca esti in camera ta. spuse ea ranjind la mine.

-Nici o problema. am spus eu lejer.

Mi-am continuat masa, acum, fara prea multa pofta. Dupa ce am terminat am bagat puiul la frigider,ca sa nu se strice. Ziua asta urma sa fie plictisitoare, si pe langa asta voi fi si torturata de poftele Tanyei. Edward cobora si el si se uita rusinat la mine cand vazu cum era imbracata Tanya.

-Iubitule, a fost minunat.Nu te stiam asa romantic. ii spuse ea , lui, si il saruta .

Mi se facea rau. O facea din adins, doar sa ma enerveze pe mine. Edward se uita la mine, cum lacrimile incepeau sa imi inunde ochii. Le-am sters rapid fara ca Tanya sa le vada. Am iesit din casa lasandu-i in spate uitandu-se la mine Tanya bucuroasa iar Edward rusinat , speriat si vinovat. Am inceput sa alerg , nu stiam unde dar vroiam sa scap de ei. Dormeam si in padure numai sa nu ii mai vad. Am gasit o pajiste si m-am asezat pe spate acolo. Trebuia sa elemin nervii si tensiunea ce imi invada capul. Eram distrusa, nu vroiam sa ii mai vad vreodata. Oare de ce am acceptat sa vin aici. Imi placea tortura ? Chiar asa de masochista eram? Vroiam sa sufar? Alt motiv nu gaseam. Am inceput sa plang ca sa ma descarc. Dupa cateva minute am auzit pasi in spatele meu. Cineva isi puse mainile pe umerii mei. M-am uitat speriata in spate si am vazut ca era Edward. M-am indepartat imediat si el ofta.

-Ce cauti aici ? am intrebat eu inca plangand.

-Am venit dupa tine. Te rog nu mai plange. ma ruga el .

Am ras amar.

-Si ce ai vrea sa fac? Sa rad si sa dansez cand tu faci ce faci cu Tanya. am spus eu nervoasa. Nici nu vreau sa mai aud de tine.

-Iubire , imi pare rau. Nu vreau sa suferi. Nu am nici o scuza pentru tot ce patesti.

-Exact! Nu ai !Niciodata nu ai!M-am saturat de situatia asta!

Edward ofta .  M-am intors cu spatele la el. Mi-am asezat pe iarba si mi-am pus fata intre genunchi. Edward venii langa mine.

-Vrei sa plec? ma intreba el

-Da ! Sunt sigura ca Tanya isi face grij.

-Sti ca nu este vorba de asta. spuse el oftand

Am inceput sa plang cu sughituri iar el ma imbratisa.Mi-am pus fata pe pieptul lui. Aveam atat nevoie de el , dar o parte din mine nu vroia sa il mai vada vreodata. Capul imi exploda de durere iar lacrimile nu incetau sa curga.

-Dute acasa, i-am spus eu lui. Nu vreau probleme.

-Stau cu tine. Nu imi pasa .

Ma imbratisa mai strans. L-am sarutat iar el imi raspunse. Nu vroiam sa ii mai dau drumul. Il vroiam pentru mine, doar pentru mine. El imi zambi.

-Te simti mai bine?

-Aproximativ. am spus eu oftand.

-Totul va fi bine. Iti promit. Nu vei mai trece prin asta niciodata. Nu vei mai plange niciodata din cauza mea sau a altciuva. jura el.

-Sper asta , ca altfel dai de necaz.

El ma ajuta sa ma ridic. Am mers impreuna acasa. Nu ne interesa ce spune Tanya. Ea ne astepta in pragul usii batand din picior.

-Au aparut si plimbareti, spuse ea furioasa.

-Scuteste-ma am spus eu plictisita.

-Poftim ! Iubitule vezi ce mi-a zis! Cum iti permiti?!

M-am uitat la ea cu dispret.

-Imi permit.

Am intrat in casa , ea si Edward urmandu-ma .

-Hai sa lamurim ceva . Tu esti un simplu om ,care sta aici ca o miloaga in casa prietenei ei bogate. Eu sunt iubita lui Edward si cred ca am mai multe drepturi ca tine. Defapt nu cred, AM. Sa iti fie clar.

-Tanya! tipa Edward la ea. Termina. Nu te mai purta asa. Bella este un musafir.

-Tu tocmai…ai..tipat..la..mine. se infuria si Tanya.

-Exact! Pentru ca te comporti prosteste.

-Deci ii iei apararea omului asta insigificant , decat mie prietena ta! tipa ea

-Tin cu adevarul. Nu trebuie sa te comporti mereu urat cu ea si cu Alice. Nici nu zici ca ai varsta pe care pretinzi ca o ai!

Tanya pleca la ea in camera si tranti usa in urma ei.

-Asta a fost ciudat. spuse el .

-Imi imaginez. am aprobat eu. Lasa ca ii trece ei. Oricum nu imi pasa.

Un zgomot asurzitor venii din dormitorul lor. Edward se duse repede sa vada ce se intampla.Tanya  arunca toate lucrurile din camera, de nervi.Am urcat si eu la ei.

-Opreste-te ! tipa el.

-Nu! iti distrug tot. Oricum nu iti pasa de mine.

-Imi pasa!Opreste-te.

Se pare ca Tanya nu inceta. Edward se duse spre ea si o prinse de maini. O trase spre el. Tanya se zbatu dar el era mai puternic ca ea. Se calma dupa cateva minute.

-Imi pare rau.se scuza ea.

Il saruta , iar eu am coborat jos sa iau cina. Eram obosita asa ca m-am dus la culcare dupa ce mi-am luat la revedere si am facut un dus. M-am intins pe pat si am adormit imediat. Maine urma sa fie mai bine, venea Alice acasa, si Esme… asa speram.

Razele de soare imi mangaiau fata . Am deshis ochii fara prea mult chef . M-am intors intr-o parte si am pipait perna pana cand am dat de ceva rece. Am vrut sa tip dar o mana imi acoperii gura

-Sshttt! imi spuse vocea. Nu spune nimic.

M-am uitat si era Edward langa mine in pat.

-Ce cauti aici? am intrebat eu speriata.

-Tanya s-a dus sa o ia pe Alice de la aeroport. Eu am rugat-o . Alice stie, si nu va comenta nimic.Vroiam sa stau cu tine.

-Si Esme?

-Si pe ea.

-De ce nu m-ai trezit mai devreme?

-Pai acum 5 minute a plecat. Nu sunt de mult timp aici.

M-am ridicat in fund pe pat si m-am uitat la el. El imi mangaie obrazul si imi soptii la ureche , respiratia lui gadilandu-mi fata:

– Te iubesc!

-Si eu!

-Vom trece peste tot. Ai incredere in mine.

-Am.

Am coborat jos si Edward ma urma. Am mancat niste cereale cu lapte in poala lui Edward, ca un copil mic. Nu imi pasa , trebuia sa profit de acest timp cat de mult puteam. Edward ma saruta dupa ce am terminat si eu deja incepeam sa ametesc. Am strans masa si m-am dus sa ma schimb observand ca eram decat in boxeri si fara sa imi dau seama am rosit.

-Cred ca tinuta mea nu e foarte decenta. am spus eu rusinata.

-Defapt, cred ca este perfecta.

Am rosit si mai tare, si el imi zambi afectuos. Usa se deschise si Alice intra pe usa.

-Bella! tipa ea si ma imbratisa.

-Ce bine ca ai venit . am spus eu usurata.

-Vad ca esti vie.

-Asa se pare, am spus eu amuzata.

Tanya intra si ea si se duse la Edward sa il sarute. Esme venii si ea cu niste cumparaturi in mana. Se duse sa le aseze in frigider.

-Bella azi vine Jasper de la vanatoare. spuse Alice incantata

-Tu nu ar trebui sa mergi? am intrebat eu

-Nu iti face grij in privinta mea, totul este in regula.

Alice despacheta, si eu am mers cu ea in camera.

-Deci cum a fost?

-Sa zicem ca nu prea bine, dar am reusit sa rezist vie.

-Imi pare asa rau ca te-am lasat aici . Nu trebuia sa fac asta.

-Nu iti face grij Alice, oricum nu ai fost nici cu Jasper la vanatoare, ai facut destule pentru mine, nu trebuie sa iti para rau de nimic.

Alice ma imbratisa.

-Deci ce facem azi? am intrebat eu

-Pai astazi vine Jasper acasa, logic impreuna cu Rosalie Emmett si Carlisle. Chiar nu stiu…hm… poate am putea iesi la un picnic sau ceva de genu , sunt destule poienite prin padure.

-Credema ca stiu, am spus eu razand. Pai asa facem. Cand vrei sa mergem ?

-Poate il asteptam si pe Jazz. ma ruga ea.

-Desigur, il asteptam si apoi mergem. Dar nu cred ca voi ve-ti manca foarte mult la picnic.

-Ce conteaza, vom lua diferite jocuri, carti, paturi, va fi perfect. ciripii ea incantata.

Am asteptat sa vina si ei de la vanatoare iar intr-o ora erau deja acasa. Alice era incantata sa il vada pe Jasper. Le-am spus de picnic , Jasper a fost de acord, Carlisle s-a dus la spital cu Esme , Rosalie si Emmett au spus ca raman acasa, iar din pacate Tanya a vrut sa mearga iar Edward nu a putut refuza. „Uraaa!!”

 

  1. My smile is mine:x

    saraca bella
    :))
    super:x
    felicitari:*

  2. Stii..ca intotdeauna eu trebuie sa spun: O urasc pe Tanya.Vreau sa ii rup capu si sa i-l fac bucatele mici mici mici X(
    Doamne sper sa moara in chinuri.
    Si Edward e un nesimtit.
    Off…sper sa si-o ia amandoi.
    Succes in continuare
    >:d<:*:*:*:*

  3. super capitol :X :X :X
    Felicitari :-* :-*

  4. super capitol :X :X :X. Mia- fost mila de Bella, cate trebuie sa suporte si cate sacrifici sa faca.
    Felicitari pentru inca un capitol minunat. :-* :-*

  5. Saraca Bella :))
    Felicitari pentur acest capitol minunat .
    Abea astept sa apara urmatorul .
    Succes al scris ! >:D< :*

  6. Il urasc pe Edward, ce ii face lui Bella.
    Sarmana…
    Un capitol foarte bun, astept cu nerabdare next-ul. :*

  7. winnyycullen

    deci edward asta ii nesimtit rau de tot!el ii singuru vinovat din toata povestea!nu curva de tanya si nici saraca de bella!oricum nu il obliga nimeni sa mearga sa se culce cu curva de tanya!hai sa fim seriosi….dar si la el ii place…is extrem de nervoasa pe el si pe bella is si mai nervoasa pt k ea il accepta asa cum ii adica un dobitoc!nu credeam k o sa zic asa cv vreodate de edward dar uite k de data asta am ziso!sper sa moara amandoi in cele mai rele chinuri!

  8. Trebuie sa complici mereu lucrurile..atat de tare.. nu poti si tu sa-i faci fericiti de la inceput?

  9. mah ciudata latura a lui edward ce sa zic….

Lasă un comentariu