Capitolul XVI – Victorie….sau dezastru natural?

Bella Pov:

Pauza se terminase si eu ma aflam intr’o stare extrem de ciudata. Pur si simplu nu imi venea sa ma mai ridic de pe banca. Vedeam diferite persoane in jurul meu pe care nu le bagam in seama, dar erau in miscare, eu parca eram moarta. Nu m-am mai uitat spre ei, oricum dupa ce au terminat cu masina si Alexis s-au intors in cantina. Eu incercam din rasputeri sa nu ma mai intalnesc cu Aidan. Daca nu era Edward sa ma aparere …nu vroiam sa imi imaginez ce se putea intampla. Ii eram extrem de recunoscatoare pentru ceea ce facuse, pentru faptul ca ma acceptase pana la urma, si cunoscandu’l pe el era o diferenta destul de mare. Desi la spital ma dezamagise complet, cred ca acum incepea sa isi spele reputatia in fata mea, cel putin asa speram eu. Sincera sa fiu pe mine nu ma interesa foarte mult cum se comporta in general, ci doar cum se comporta cu mine. Daca pe mine ma respecta, atunci nu mai aveam nimic de obiectat, oricum era dificil si asta.
Cu o lene ingrozitoare m-am dus spre clasa. Eram putin ingrijorata in privinta lui Alice, era groaznic ca Britney sa o ameninte, dar ma bucuram ca Edward aflase pana la urma si Alice era protejata. Ma simteam ca intr-un film cu mafia. Alice apucase sa imi povesteasca cate ceva dar oricum eu nu ma implicam in asa ceva. Eu imi vedeam de ale mele si speram sa nu mai intru in probleme si sa nu se mai lege nimeni de mine. Deaia trebuia sa raman invizibila, de ce trebuia Alice sa ma schimbe? Asa, invizibila, lumea ma lasa in pace, nu se lua nimeni de mine, nu imi facea nimeni nimic. Ma refer la lucruri mai grave, ca asa rasete si glume jignitoare aveam parte in fiecare zi, chit ca eram imbracata bine sau nu. Eu nu aveam spatele asigurat ca ea, pe mine nu avea cine sa ma apere. Dar eram foarte sigura ca aia nu era ultima oara cand mai mergeam pe la Alice. Am intrat in clasa care era aproape plina si m-am asezat in ultima banca de la fereastra. Mi-am pus cartile si am asteptat in liniste, in timp ce incercam sa imi aud gandurile in galagia din clasa. Am auzit scaunul de langa mine miscandu-se si am ramas cu gura cascata. Cineva se aseza langa mine? In banca? Wow! Probabil ne aflam intr-un univers paralel. M-am uitat si am vazut ca era Mike care , avand un zambet tampit pe fata , tarsaia scaunul si se aseza pe el. M-am uitat mirata la el ridicand din spranceana.
-Ce? Era ocupat? intreba el facand pe inocentul.
-Ce cauti aici? il intreb incercand sa ii ignor sarcasmul.
-Ma asez in  banca… pentru ora. Nu e deja evident?
Mi-am dat ochii peste cap si ma enerva prefacatoria lui de doi bani.
-Nu mai face pe prostul Mike, sti la ce ma refer. i-am reprosat eu.
-Ti-am zis , ma asez in banca pentru ora, simplu si clar. Nu ma prefac si nu ma prostesc, vreau sa fiu prietenul tau.
-Pentru ce?
-Pentru ca vreau, este normal sa ai prieteni nu?
Am lasato balta, oricum el tot pe a lui o tinea. Nu aveam nevoie de prietenia lui, si mai ales daca o facea din mila, desi ma indoiesc, Mike nu era milos de fel. Cu siguranta avea el o intentie ascunsa, pentru ca nu era asa bun la suflet cum se dadea. M-am intors si m-am uitat pe geam, gandindu-ma aiurea la diferite lucruri ce se intamplasera azi. Fusese o zi prea aglomerata pentru mine. Era clar, statul in gasca lui Alice imi dauna sanatatea mintala. Nu a fost de ajuns dimineata, imi mai trebuia repriza a doua si la scoala. Nu am fost atenta la ora mai deloc, stiam deja despre ce vorbea profesoara acolo asa ca nu m-am zbatut sa inteleg ceva. Mike se mai uita la mine din cand in cand, imi zambea si incerca sa porneasca o conversatie dar cum nu imi dadeam deloc silinta intentia lui esua. Nu intelegeam ce tot urmarea. Putea sa vorbeasca cu orice alta fata, sa ma lase pe mine in pace.
-Deci te-ai mai gandit la ce ti-am zis?  imi sopti el
M-am intors plictisita.
-La ce anume?
-La ce ti-am zis acum cateva zile cred… despre Edward Cullen. Sper ca nu ai uitat, se amagi el. Ni te alaturi?
-Vorbesti de parca a’ti fi mai multi….
Dar nu am putut continua deorece profesoara ceru sa se faca liniste si se uita in special spre noi. Dupa ce ora s-a terminat Mike veni dupa mine pe hol ca sa lamureasca lucrurile.
-Pai da, suntem mai multi, spuse mandru.
-Cum ar fi? intreb suspicioasa, si parca ii aveam deja in cap.
-Eh…nu sunt foarte numerosi dar deocamdata e un inceput.
-Am de spus doua lucruri,  sunteti nebuni si eu nu ma bag in asa ceva, si oricum nu mi-ai spus cine e implicat.
-Pai sunt eu.. Britney… Aidan… cu sustinatori lui.
Am incremenit ingrozita.
-Clar nu ma amesteca, nu vreau sa am de aface cu aia doi. In niciun caz. i-am spus si am marit pasul dar el veni dupa mine si ma lua de mana.
-Haide Bella, de ce esti asa. Stiu ca ei nu sunt chiar cele mai agreabile persoane de pe pamant dar ar trebui sa lupti pentru cauza noastra. Stiu ca esti de acord cu noi, te rog fa un efort. Ajutane, avem nevoie de tine.
M-am indepartat de el scarbita.
-Nu vreau sa ma implic. Lasa-ma in pace.
El facu cativa pasi in fata si se uita rugator la mine.
-Te implor, avem nevoie de tine. Trebuie sa ne ajuti, trebuie sa facem ceva pentru al da jos pe Cullen, trebuie. Ni s-a alaturat Britney si nu o faci tu? De partea cui esti?
-Nu sunt de partea nimanui, asa ca mai bine pleci si ma lasi in pace. In primul rand Alice imi e prietena si nu i-as face niciodata nimic rau. Si in al doilea rand nu mai vreau sa il vad in viata mea pe Aidan.
-Iti mai dau cateva zile e gandire, apoi va fi prea tarziu. spuse el si pleca.
Am vrut sa tip la el si sa ii zic ca nu am nevoie de niciun timp de gandire, stiam foarte bine ce vroiam si ce faceam, dar nu astepta si pleca imediat. Eram extrem de nervoasa, cine se credea el? Nu ma putea obliga sa stau cu aia, mai bine stateam cu… vai doamne doar nu urma sa zic Edward. Mai aveam o ora si doamne ajuta plecam acasa, unde urma sa astept ziua de maine. Ceea ce faceam cam in fiecare zi.

Edward pov

-Vesti noi, veni Drew la mine sa imi zica. Sti cu cine vorbea Mike mai devreme?
Ma uitam la el confuz dar complet dezinteresat , mai ales ca vorbea despre Mike.
-Ar trebui sa imi pese? intreb
Mergeam spre ultima ora cu Drew si Jasper dar imi era un somn de muream. Mai ales ca urma sa merg la ora, un lucru care ma plictisea mai rau ca orice.
-Pai cred ca ar trebui, Mike ia propus lui Swan sa se alature micului sau grup contra ta.
M-am oprit si m-am uitat nervos la el. Putea sa imi faca Bella asa ceva? Dar de ce ma alarmam atata? Oricum ma puteam astepta la orice de la ea.
-Deci este adevarat, chiar sunt impotriva mea cu acte in regula. Si ce s-a intamplat?
-A refuzat. Era complet scarbita si a refuzat categorit dupa toate rugamintile lui, nu vroia sa fie de partea lor. Aidan si Britney sunt implicati. Dar cu toata astea nu a vrut nici in ruptul capului sa cedeze, indiferent de ceea ce zicea Mike. Iti vine sa crezi?
-Sunt surprins….chiar sunt. Cum se poate asa ceva? Bella e impotriva mea, de ce sa nu vrea sa ma darame impreuna cu prosti aia , acuma cand avea ocazia?
-Nici eu nu imi dau seama. Ce ciudat.
Chiar era ciudat. Acum era momentul perfect ca ea si prosti aia si bastinasi sa vina impotriva mea, de ce a refuzat o oportunitate, proasta ce’i drept, dar era singura. Toata ora m-am gandit numai la asta, profesorul oricum nu imi dadea foarte mare importanta, stia ca nu sunt atent deci nu se obosea sa imi dea avertizari. Era posibil asa ceva? De ce se comporta asa ? Era contra regulilor, era ca si cum sfida legile gravitatiei. Am luato pe Alice de la clasa ei la sfarsitul orelor iar pe Emmett nu l-am gasit. I-am spus lui Alice ca ne-a spus Carlisle despre ceva ce na va astepta acasa. Ea credea ca e vorba de un cadou si incepu sa sara fericita pe coridor, dar eu nu eram asa sigur, mai ales dupa o vizita la director. M-am urcat in masina si Alice se urca langa mine punandu-si centura. Emmett se urca si el in masina lui dupa ce isi lua la revedere de la Rosalie. Nu mai aveam chef sa stau aici mai ales dupa ziua asta obositoare si mai ales ca il vedeam pe Aidan si Mike stand intr-un colt urmarindu-ma cu privirea. Am bagat in viteza si am iesit din curtea scoli, si era cat pe ce sa dau peste Britney, desigur accidental.
-Esti nebun Edward! Puteai sa o omori! tipa Alice la mine
-Eh…din nefericire a supravietuit, deci nu mai urla ca psihopata la mine, vrei sa te lase in pace sau nu?
-Vreau, dar nu din cosciug!
-Ce mai conteaza, i-am spus si am pornit spre casa.
Emmett ma claxona din spate si m-am uitat in oglinda. Radea si apoi mari viteza depasindu-ma si aratandu-mi un semn nu tocmai decent.
-Nenorocitul….
-Te rog  Edward nu il intarata, sti ca e obsedat de cursele cu masini, te rog pentru sanatatea mea. se planse Alice. Nu vreau sa ma simt iar ca in naveta spatiala.
Nu am ascultato si am apasat pe acceleratie.
-Deci gata de maine imi iau masina. tipa Alice si se tinu de centura.
Am ajuns in timp record acasa si Alice imi tranti portiera ametita.
-Cred ca o sa vomit. ma avertiza ea.
-Perfect pe florile lui Esme…am incercat sa ii spun dar ea deja dadea totul afara.
-Prea tarziu, spuse Emmett si o batu pe spate pe Alice.
-Scarbos mai esti omule.
-Asta sunt, frate. spuse el si intra in casa.
Am luato pe Alice de brat si ea se uita la mine rusinata.
-Hai ca nu are nimic. am asigurato eu.
Ea scutura din cap si pasi inainte. Cand am intrat in casa l-am vazut pe Emmett pe canapea si Carlisle statea in fata lui. Mda timpul sedintei. Alice se uita la mine si am ridicat din umeri. Ne-am alaturat si noi lui Emmett si am asteptat plictisiti. Vroiam sa ma duc in camera mea odata si sa mananc. Nu mai aveam chef de predicile lui Carlisle.
-Cum a fost azi la scoala ? intreba el.
Nimeni nu a raspuns si Carlisle ofta.
-A fost super, ii spuse intr-un final Alice. Dar sti ce ar fi si mai super..daca..tu..
-Gata cu cererile tale Alice. o intrerupse Carlisle. Nu te mai las sa iti dai toate saracilor doar ca sa ai motiv sa iti cumperi altele. Punct. Am acceptat asta odata, de doua ori, din bunatate dar tu o faci cu un scop care nu e chiar potrivit. Dar este deja prea mult.
Alice se bosumfla.
-Daca ajung in iad e din vina ta!
Emmett rase si dupa ce vazu privirea lui Carlisle se opri brusc.
-Nu va retin mult, vreau doar sa va arat o surpriza pe care am pregatito special pentru voi. Betty te rog vino.
M-am uitat derutat la Alice si ea se uita la fel. Cine era aceasta Betty? De pe usa din bucatarie aparu o fata cred ca avea in jur de 25 de ani cu par roscat prins intr’o coada intr’o camasa alba si o fusta neagra. Avea niste pantofi negri cu toc destul de mic, fata de ce vazusem la Alice, si ne analiza din cap pana in picioare.
-Aceasta este Betty Stoler. ne spuse Carlisle.
-Daca esti aici pentru sfaturi de cum sa te imbraci, si sincer nu vreau sa te jignesc dar chiar ai avea nevoie, nu prea cred ca am timp in urmatoarele 3 zile. ii spuse Alice si m-a bufnit rasul.
Carlisle o ignora si continua.
-Ea este psiholog si este aici ca sa ne ajute. Este o prietena mai veche si eu i-am cerut ajutorul.
-In ce consta acest ajutor? intreb suspicios.
Betty zambi la mine si Carlisle raspunse.
-Ea o sa va supravegheze si o sa noteze tot ce faceti. Sper ca va veni cu solutii si sper ca totul sa mearga bine. Vreau sa va analizeze comportamentul, sa descopere ceea ce nu merge bine la voi, si de ce nu va puteti remedia comportamentul.
-Nu trebuie sa ne schimba comportamentul! am ridicat eu tonul.
-Eu nu sunt de aceeasi parere. ne spuse el. Este deja hotarat, se va face cum spun eu, sa fie clar. Betty va sta cu noi in casa pana cand totul se rezolva. I-am pregatit deja camera de oaspeti.Nu vreau obiectii, viata voastra nu va fi afectata cu nimic rau. Betty va incerca sa se faca neobservata. Daca nici asa nu merge ma jur va trimit la internat! ne amininta el si Alice intra cu totul in Emmett, apoi se arunca la picioarele lui Carlisle tipand
-Nuuu! Nu la internat! Te rog din suflet nu face asta! Ne iubesti nu’i asa?! Nu vreauuu la internat!!! Acolo nu sunt magazine..si nici net si nici haineee si nici moda si reviste si e ca la inchisoare! E iadul! nu , de fapt e mai rau decat in iad!
Carlisle incerca sa o ridice si sa o calmeze si aceasta se aseza din nou pe canapea suspinand.
-O las pe Betty sa va spuna mai multe.
Betty facu cativa pasi in fata si se uita la fiecare inainte sa inceapa a vorbi.
-Buna ziua copii . ne spuse ea si am ridicat din spranceana.
-Copii ? Serios? intreb nervos. Care e diferenta intre noi si tine? 3 luni?
-Da ma scuzi, doar ca obisnuiesc sa lucrez cu copii de pana la 10 ani, nu cu adolescenti rebeli.
Haha , ce gluma buna.
-Acum , numele meu este Betty Stoler dupa cum va spus si tatal vostru, sunt aici pentru a va ajuta in refacerea comportamentului vostru. Voi incerca sa nu ma amestec deocamdata in viata voastra privata, in timp ce incerc sa imi dau seama de personalitatea fiecaruia, dar desigur pe parcurs vom vedea ce schimbari trebuie facute pentru a imi indeplini „misiunea” in aceasta familie. Tatal vostru mi-a incredintat mie autoritate asa ca nu vreau plangeri. Alte intrebari?
-Nu vreau nicio schimbare! tipa Emmett si se ridica de pe canapea. Nu pot sa cred ca ne angajezi o guvernanta de varsta noastra! Ce e in capul tau Carlisle. Nu vreau asa ceva!
-Am spus ca totul ramane asa, vreau sa o respectati pe Betty si sa va comportati frumos cu ea! Sa fie clar, nu se schimba nimic din ceea ce am decis, voi ma obligati sa fac asta! Daca erati mai responsabili nu se ajungea la asa ceva! Asa ca nu va plangeti.
-Daca imi permiteti, spuse Betty. Vreau sa va asigur ca tatal vostru ma informat foarte bine cu ce am de aface aici asa ca nu incercati sa ma fraieriti sau sa va dati smecheri, pentru ca nu va merge.
-Sa sti ca nu mai pot de frica. i-am spus eu.
Carlisle se duse dupa Esme care era in bucatarie probabil pregatiind cina in timp ce noi am ramas cu depravata asta prefacuta si responsabila. Auzi la ea psiholoaga care ne ajuta in refacerea comportamentului. Cine dracu se credea asta! Alice se uita cu subinteles la mine si mi-am dat seama ca acum trebuie sa fim mai uniti ca niciodata , nu trebuie sa o lasam pe asta sa ne strice, sau sa ne controleze.
-Sper ca nu aveti alte obiectii. Cum v-am zis incerc sa ma mentin cat de cat invizibila, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ma respectati. Ma ascultati pe mine, nu aveti ce face. ne spuse ea mandra.
M-am ridicat si mi-am dat ochii peste cap.
-Ascultate, crezi ca ne poti controla dar nu e asa. Tu nu ai niciun drept asupra noastra, tu esti doar o straina care se da ceea ce nu e. Asta e te suportam aici daca Carlisle asa vrea dar credema nu va iesi cum vrei tu. Este inutil asa ca mai bine renunti de acum in loc sa iti pierzi timpul cu noi.
Ea rase si facu un pas in fata mea.
-Oh Edward…punema la incercare. Crezi ca imi este frica de voi trei? Eu detin controlul aici, si veti face ceea ce zic eu indiferent ca va convine sau nu.
-Obligama. i-am spus eu.
-Vom vedea noi.
-Abia astept.  i-am raspuns eu
M-am aruncat iar pe canapea. Clar din asta nu va iesi nimic bun. Fetiscana asta nu avea cum sa ne schimbe, clar nu voi lasa o parasuta sa ma controleze pe mine, sau pe frati mei indiferent de ceea ce vroia Carlisle. Se credea superioara, oh vai ca detine ea controlul, lasa ca mai vedem noi. Habar nu avea in ce se baga. Alice isi aranja bluza si dadu tocurile jos masandusi piciorul. Cred ca o dureau de la atata mers pe papainoagele alea, dar drept sa spun erau frumosi. Apoi se uita la Betty care nu stiu ce dracu tot astepta in fata noastra. Mai urma sa scoata un carnetel si sa noteze cand inspiram si expiram.
-Sa sti ca daca tot vei ramane aici , poate chiar ar fi nevoie sa iti dau niste sfaturi in privinta hainelor tale. Sti intr’o zi am putea sa le dam foc pentru ca oricum pun pariu ca sunt groaznice. ii spuse Alice si Emmett ii dadu un cot in joaca. Apropo sa sti un lucru, pantofii aia nu se mai porta de mult, probabil ti ia lasat maicata mosternire.
-Foarte dur Alice, foarte dur.
-Era doar un sfat, sti ma dor ochii cand vad asemenea dezastre pe o singura persoana.
Carlisle intra din nou in sufragerie si ne spuse ca suntem liberi. Am urcat scarile si Alice ne facu semn sa venim la ea in camera. Ne-am asezat pe pat si Alice incepu sa se plimbe agitata prin fata noastra.
-Ce vom face? intreba Alice. Nu ii putem permite sa se comporte asa cu noi, va rog spunetimi ca aveti un plan.
-De dat afara nu o putem da, asta e sigur, spuse Emmett.
-Dar ne putem asigura ca sederea ei aici va fi un calvar.
Alice si Emmett se uitara amandoi la mine crezand ca sunt nebun, dar dupa zambetul de pe fata lor cred ca incepea sa le surada ideea.
-Abia astept, spuse Emmett.
-Nici nu ai idee, zise si Alice.
-Eh, lasa ca vede ea. le-am spus eu.
Am iesit din camera lui Alice si am intrat in a mea. Am deschis fereastra si am inspirat adanc. Tot ce imi mai trebuia acum era aceasta Betty. Chiar asta era tot ce imi lipsea din viata. M-am intins pe pat si am dat drumul la televizor, gandindu-ma cum voi face in seara asta sa plec. Nu era vorba ca nu puteam pleca, si cu Betty si cu interdictia lui Carlisle in spate si tot plecam , nu era problema, dar problema era pariul ala idiot. La televizor nu era nimic interesant asa ca am deschis laptopul si am vorbit cu Max care ajunsese si el acasa. I-am povestit tot ce tine de Betty si a ramas socat, apoi a inceput sa rada. A mai adaugat ca ori isi va gasi sfarsitul la noi, ori o internam la osipiciu. Abia astepta sa o cunoasca si desigur sa faca putin misto de ea. I-am spus ca nu pot sta in casa, aveam ceva de rezolvat si el si-a dat imediat seama despre ce vorbeam. Max sugera sa mergem in Port Angeles dar eu nu prea aveam chef de condus atat de mult, si i-am spus ca mai bine o lasam pentru wekeend, sa iesim acum prin apropiere, adica in oras. Apoi mama lui Max se simti din nou rau si imi spuse daca poate veni Carlisle pana la el sa vada ce se intampla cu mama lui, are aceleasi dureri in fiecare zi. am coborat din pat si m-am dus sa il caut pe Carlisle. Am ciocanit in dormitor si el imi spuse sa intru.
-Da Edward? S-a intamplat ceva? intreba el luandu-si ochii din cartea pe care o citea.
-Te poti duce pana la Max acasa? Mama lui nu se simte foarte bine… Max mi-a spus doar ca are niste dureri in fiecare zi.
-Desigur, ma schimb si merg acolo, spunei sa nu isi faca grij.
-Asa fac, mersi.
El aproba din cap si cand inchid usa dau nas in nas cu Domnisoara Eu dau oridinele aici. Wow, ce subtila era ea. Mi-am dat ochii peste cap si am auzito cum sopteste ” copil de bani gata”. Nu am mai bagato in seama decat sa ma enervez degeaba mai ales din cauza ei. M-am dus spre bucatarie si mi-am luat ceva rapid de mancare in camera mea. Am luat telefonul si l-am sunat pe Max.
-Alo? Buna Edward, deci ce a spus tatal tau?
-Normal ca vine , in cateva minunte cred ca este la tine, sper sa se simta mai bine mama ta.
-Da si eu, apropo, oriunde am merge vin si eu, a venit tata acasa, are cine sa stea cu mama.
-Ok. Il iua pe Emmett si ne vedem la Jasper ok? Nu vin la tine..o sa fie si Carlisle. Vedem pe drum.
-S-a facut.
Am inchis telefonul si m-am dus la emmett in camera care se juca un joc idiot video. Nici macar nu se uita la mine cand am intrat, se uita doar la jocul ala. Am pocnit din degete, nimic. Am batut din palme, l-am strigat , tot nimic. Era clar, familia asta ori se nascuse nesanatoasa ori s-au pierdut cu toti pe drum in timp ce ii aducea barza. M-am dus enervat si i-am scos jocul din priza. Na sa te vad acum. M-am uitat ca prostu la el, se juca si cu televizorul stins, cred ca nu mai vedea bine. I-am tras o palma si a inceput sa tipe ca dementu.
-De ce ai facut asta? ma intreba el desmeticindu-se.
-Pentru ca te jucai un joc invizibil deaia.
El se incrunta si apoi se uita spre televizor vazand ca e stins a inceput sa urle
-Nu l-am salvat!!! De ce mi-ai facut asta! Esti fratele meu sau nu esti!?
-Dal incolo de joc Emmett, vi cu mine sau nu vi.
-Unde ? intreba el deodata interesat
-La Jasper. Probabil taicaso e printr-un bar acum.
-Sa fac un dus si sunt gata.
-Ok, in 10 minunte sa fi la mine in camera.
El aproba din cap si eu m-am dus la mine in camera incercand sa gasesc si eu ceva cu care sa ma schimb, cand aud usa trantindu-se de perete. Am mai zis vreodata ca familia asta nu e sanatoasa? M-am intors incruntat. Alice era nervoasa si ori i se rupsese o unghie ori Jasper o insela. Pentru ea era aceeasi tragedie.
-Ce mai ai acum? intreb incercand sa vad daca mai respira sau nu.
-Deci chiar ai facuto! Nu pot sa cred ca ai facuto! Esti cel mai porc frate existent pe pamantul asta !
-Da ce-am facut? am intrebat eu derutat.
-Chiar te-ai culcat cu Sara! Am vorbit acum cu ea! Tu chiar nu ai rusine!
-Si Carla. am adaugat eu razand.
-Aaa…cu ea nu am vorbit, dar stai linistit ca o voi face in seara asta. Acum unde mai pleci? intreba ea vazand ca aveam niste haine pe pat.
-Pe la Jasper. i-am zis eu.
-Vreau si eu sa merg la el. se planse ea.
-Daa…so crezi tu. Tie iti mai ia juma’ de viata sa fi gata.
Ea facu niste ochi de catelus.
-Te rog, pentru mine, promit in 15 minute sunt gata.
Mi-am dat ochii peste cap, cum sa o refuz eu pe ea.
-Ok, hai fugi! In 15 minute daca nu esti gata…
-Da da,o sa fiu , promit.
Am vazuto iesind pe usa si l-am sunat pe Jasper si desigur cand auzi ca vine si Alice imi zice ca trebuie sa inchida repede, sa faca un dus si sa se schimbe. Am pufnit. Max trebuia sa fie acolo si pentru ca tatal meu era la mama lui trebuia sa se duca singur la Jasper. Am mai sunato pe Rachell si ea accepta imediat invitatia. M-am schimbat repede si m-am aranjat cat de cat pieptanandu-mi parul care era destul de incalcit. M-am uitat la ceas si era destul de devreme.
Dupa ce trecu un sfert de ora m-am dus la Alice in camera si am vazut ca tocmai atunci se incalta. Am rasuflat usurat ca nu trebuia sa mai astept. Ea zambi la mine si eu i-am raspuns la zambet.
-Pentru ca sunt gata….trebuie sa… ma cari in brate pana la masina. imi spuse ea.
Noi aveam o regula..ma rog era mai mult un joc. De fiecare data cand plecam cu Alice daca nu era gata ea trebuia sa imi faca mie ceva iar daca era gata eu trebuia sa ii fac ei ceva. Am inceput sa rad si ea isi incheie fermoarul de la cizma. Emmett batu si el la usa lui Alice si dupa intra. Alice isi lua telefonul si geanta si am iesit din camera. Sari la mine in brate si eu am ridicato. Scoase limba la mine si eu am pupato pe frunte, ca sa o enervez. Isi baga mana in parul meu si il ciufuli si daca nu era vorba de traditia aia nenorocita cred ca ii dadeam drumul pe scari. Betty statea pe canapea si se uita la televizor cand ne auzi. Se uita la noi incruntata si se ridica batand din picior.
-Tatal vostru nu e acasa, asa ca nu stiu daca puteti iesi, ne spuse ea si desigur am ignorato total.
-Chiar ai impresia ca ne pasa? intreba Emmett si rase.
-Alice date jos de pe fratele tau, o certa Betty.
-Sti ceva cucoana prost imbracata ce esti , nu te baga in treburile noastre.
Am iesit pe usa inca auzind tipetele lui Betty dar sa tipe in continuare, pana face rosu in gat. Am urcato pe majestatea sa Alice in masina si apoi am pornit spre casa lui Jasper. Alice incepu sa cante melodia de la radio si emmett dadu volumul mai tare, facando pe Alice sa tipe mai tare. Dupa parerea mea Alice chiar avea voce. Am oprit masina , Alice si Emmett se dadura jos. Alice ciocani la usa si Jasper ii deschise. Am intrat inauntru si l-am gasit acolo pe Max si Julie , Rachell , Paula si Sara. Jasper imi spuse ca Drew lua cina cu Kendra asa ca nu putea veni. Scoate din frigider bauturile si ne spuse ca probabil tatal lui nu va veni pana dimineata. Alice incepu sa vorbeasca cu Julie si Paula despre noua regula a lui Carlisle si despre Betty si cu toate au ramas cu gura cascata. Desigur Alice a spus ca nu o va lasa pe femeia aia sa ii controleze viata si desigur adauga cateva comentarii despre tinuta ei, tipic Alice. Am luat o bere rece adusa de Jasper si am desfacuto, luand o gura din ea. Rachell veni spre mine si incepu sa ma sarute luandu-mi berea din mana si sorband din ea. Ma lasa pe spate pe fotoliu si incepu sa se joace cu nasturi de la camasa mea. Se aseza pe picioarele mele si musca buza inclinand cu capul spre scari. Abia venisem si eu, sa ma ia mai usor. I-am facut cu ochiul si i-am soptit ” mai tarziu ” . Ea chicoti si apoi si ridica sutienul. Emmett incepu sa povesteasca despre Mike si Aidan si ce planuiau ei si adauga deasemenea ceva legat de Bella, iar Alice spuse mandra ca ea avea incredere in Bella si stia ca nu o va dezamagi. Oricum cu toti eram de acord ca acel complot al lor nu va avea niciun folos, ba mai mult Rachell spuse ca nimeni nu a mai vorbit cu Britney de la incidentul cu Alice, dar acum cand au aflat de ceea ce planuiau. Pana la urma am cedat si am urcat in dormitor cu Rachell, practic ma lua pe sus.  Si cu asta faceam trei. Alice scuipa sucul cand vazu incotro ma indreptam eu si eu am zambit malefic. Ele trageu de mine, eu nici macar nu le rugam.

Bella pov

Nu stiu ce aveam dar nu puteam sta locului. Era deja ora 8 si Charlie ajunsese acasa, am mancat rapid si m-am incuiat in casa. Nu stiam ce carti sa mai citesc, ce muzica sa mai ascult, pur si simplu nu mai suportam sa stau inchisa in casa. Ma intrebat ce facea Alice acum..probabil o ducea mai bine ca mine. Terminasem toate temele pentru maine, nu imi era niciodata teama la scoala, eram bine pegatita. Am auzit cateva ciocanituri in usa.
-Intra.
Charlie baga capul pe usa si ma vazut intinsa pe pat uitandu-ma pe pereti plictisita, ofta. El facu cativa pasi si inchise usa in urma lui. Se aseza langa mine pe pat si m-am uitat la el.
-Ce faci? intreba el.
-Stau…
Ce altceva vedea el ca fac? El ofta din nou si isi puse mainile in sold.
-Bella… ar trebui sa iesi si tu.
M-am ridicat alarmata. Ce tot spunea el acolo? De cand se preocupa Charlie de mine?
-Unde sa ies? intreb nedumerita.
-Scumpo, imi fac grij pentru tine. Ar trebui sa te mai distrezi si tu, nu spun, esti un copil minunat si o eleva model, dar cred ca ar trebui sa te mai si relaxezi. Tu nu mergi nicaieri niciodata. Ai fost la prietena ta Alice, am fost foarte fericit sa te vad iesind din casa, sper ca vei continua asa.
-Sunt foarte fericita asa cum sunt, am mintit eu, dar dupa privirea lui cu siguranta nu ma credea.
-Eu doar ti-am dat un sfat, este decizia ta daca il iei in considerare sau nu. Nu iti impun nimic, nu m-am amestecat niciodata in viata ta privata, dar vreau sa fi fericita.
Ne-am imbratisat timp de cateva secunde si apoi i-am spus incercand sa par vesela.
-Multumesc, dar sunt fericita. Nu imi lipseste absolut nimic.
Pana si eu ma miram de ce baliverne imi ieseau pe gura. El aproba din cap si se ridica de pe pat.
-Daca ai nevoie de ceva , sunt jos. Am uitat sa iti zic dar astazi vin Billy si Jacob in vizita pe la noi.
Am incremenit si ma uitam terifiata la Charlie.
-Ce? De ce ? Cum ? Cand?  intreb rapid
-Calm Bella, intr’o jumatate de ora trebuie sa apara.
Am aprobat mecanic din cap si el iesi din camera.
Perfect, preferam sa mor singura inchisa in camera decat sa vina Jacob la mine, sa ma ia la interogat si oricum nu aveam chef de certuri, ceea ce el cu siguranta cauta. Nu ma casatoream cu Edward si nici nu ma mutam la Alice acasa incat sa reactioneze asa urat. Da inteleg, el s-a purtat groaznic cu mine dar eu nu m-am bagat pe gatul lui. Nu era ca si cum as fi fost indragostita de el. Am incercat sa pregatesc ceva de mancare pentru invitatii nostri si asta mi-a luat cam 15 minute. Am spalat vasele si apoi am auzind soneria. Charlie se duse sa deschida. M-am rezemat de peretele din bucatarie si am asteptat. Cei doi au intrat si parca il vedeam pe Jacob cum ma cauta cu privirea. M-am dus sa il salut pe Billy si imediat au dat drumul la Tv pentru a se uita la meci. Urma sa inceapa curand. Charlie ne sfatuira sa urcam sus si Jacob era mai incantat ca niciodata de idee. Era fericit ca nu mai stateam singura.
Am deschis usa de la camera si m-am asezat pe pat. Am luat laptopul de pe birou si l-am deschis , asteptand sa se incarce. Jacob inchise usa dupa el si se aseza langa mine pe pat.
-Nu ai de gand sa imi spui nimic? intreba el exasperat.
M-am uitat urat la el.
-Ce ai vrea sa spun? Nu mai avem cam nimic de discutat.
El ofta si se intinse pe pat ca la el acasa. M-am concentrat pe calculator si am deschis mess-ul. Intram seara , dar nu prea aveam cu cine sa vorbesc , decat cu mama….sau prietena mea Lucy pe care am cunoscuto cand mergeam la mama in vizita.
-Te-ai schimbat prea mult Bella, nici macar nu stiu cine mai esti. Tu trebuia sa fi de partea noastra, de partea mea! Nu sa te imprietenesti cu aia! Aia nu sunt o buna companie, tu nu ai ce cauta acolo, ma intelegi?!
-Mai lasama in pace Jacob! M-am saturat de predicile tale! Nici macar nu te auzi cand vorbesti? Nu am nicio legatura cu Edward, sunt prietena cu Alice, sora lui care este o persoana foarte buna, este cea mai minunata persoana pe care am cunoscuto si faptul ca este sora lui Edward nu ma va impiedica sa fiu prietena ei.
El se uita socat la mine si apoi se ridica brusc.
-Esti deja prietena cu Alice? Sper ca glumesti! Nu trebuie sa ai nicio legatura cu aia Bella! Sunt infecti! Sunt niste prosti, tu trebuie sa fi cu mine, trebuie sa ma sustii.
-Sunt prietena lui Alice si nu ai cum sa schimbi asta, plus ca nu inteleg de ce esti asa inversunat impotriva lor.
-Ai uitat cat de mult rau ti-au facut? Ai uitat asa repede? Ti-au spalat creierul sau ce?
-Sunt perfect sanatoasa, daca vrei sa mai fi prietenul meu ar trebui sa termini cu comportamentul asta pentru ca nu va ajuta la nimic. Eu nu te mai recunosc pe tine, ai devenit o bestie. Sincer. Nu iti inteleg ingrijorarea, care dupa parerea mea nu isi are rostul, asa ca mai bine schimbi subiectul decat sa ma enervezi. Oricum sunt plictitisa, i-am zis eu si am primit un mesaj de la Alice, care era conectata cu mobilul.
” Buna Bella, ce faci? ”
I-am tastat inapoi si apoi am asteptat sa raspunda, incercand sa nu il mai bag in seama pe Jacob si aberatiile lui.
” Bella, esti ocupata in seara asta? ”
M-am incruntat.
„Eu ? Ocupata? Niciodata. Stau in camera si ma plictisesc de moarte.” i-am raspuns  inapoi.
” Pai si daca esti asa singura…singurica…abandonata…plictisita, ce zici de o iesire? :> ”
„La ce fel de iesire te referi ? ”
” Hm… poate pana la Jasper acasa, nu e multa lume, putin distractie nu iti strica nici tie, este devreme. Ce zici? Accepti? ”
M-am uitat la Jacob care inca imi vorbea despre cat de important este sa fim uniti si alte chestii pe care nu le ascultasem din pacate pentru el…apoi m-am uitat la ceas si propunerea lui Alice nu era atat de groaznica. Dar puteam eu face asa ceva? Nu prea imi statea in caracter, dar mereu este loc pentru schimbari. Eu sa plec de acasa…. la o „petrecere”, in timpul scoli, clar ma lua capul.
„Nu stiu daca pot Alice…Jacob si tatal lui sunt pe la mine, nu cred ca m-ar lasa Charlie sa plec, si nu cred ca il vreti pe Jacob pe acolo. ”

Edward pov :

M-am trezit cu un telefon in cap si m-am intors injurand. Am vrut sa vad cine este dar Alice imi sari in spate bucuroasa. Cred ca bause putin cam mult.
-Edward trebuie sa ma ajuti la ceva, imi spuse ea la ureche. Dar la cum tipa nu cred ca mai trebuia sa spuna la ureche.
-De ce ai neovie? intreb curios, luand o gura de bere.
-Vreau sa o aduc pe Bella aici dar nu pot pentru ca nu o lasa Jacob. A venit neinvitat pe la ea.
M-am intors la ea mahnit si nervos. Si nu eram nervos pentru ca o aducea pe Bella aici, eram nervos pe bastinasul ala , care pana la urma cine dracu se credea sa ii interzica ei ceva.
-Atunci mergem sa o recuperam, am spus si am inceput sa rad. Hai echiparea.
Toata lumea se uita socata la mine. Unii murmurau ca am baut prea mult, si nu era deloc asa, cred. Oricum , nu stiam ce am exact dar aveam un chef nebun sa ma duc dupa ea, si in plus oricum mai era putin si se facea ora opt. Ne-am imbracat si cam toata gasca a venit dupa mine, oricum faceau ce le spuneam, nu conta motivul. Am hotarat sa nu mai luam masinile, oricum erau aproape casele. Am luato pe jos si i-am rugat sa ascunda bautura, in caz ca iese tatal ei. Ei bine, ala nu vroia sa vina la mine, pai tocmai la mine urma sa vina.
-Mersi Edward, esti cel mai bun frate din univers…uneori. spuse Alice si ma pupa pe obraz.
-Eh… ma descurc binisor, m-am laudat eu singur in gluma.
Tipau si faceau galagie pe strada razand si fara indoiala ca bautura nu lipsea. Am ajuns imediat la casa Bellei si am hotarat ca la inceput sa vorbim cu ea, poate chiar nu vroia sa iasa. Emmett lua cateva pietricele si le arunca in geamul ei. Alice a presupus ca ala era cel corect. Geamul se deschise si Bella scoase capul pe geam. A ramas imediat cu gura cascata cand a vazut ditamai harmaiala de oameni ce se aflau pe gazonul ei. Alice ii facu cu mana.
-Hai Bella, coboara, am venit dupa tine. ii spuse Alice.
-Esti nebuna! Ti-am zis ca nu pot, si tu uite ce faci, spuse ea razand. Nici macar nu m-am imbracat, asta ca o mica adaugare.
-Nu conteaza, eu te iubesc si asa, ii spuse Alice. Coboara sau venim dupa tine.
Apoi doua maini o dadura la o parte si inchise geamul. Si eram sigur cine era aceea persoana nesuferita si idioata. Alice se uita socata la mine si eu am ras in sinea mea.
-Cine dracu se crede idiotul ala sa nu o lase pe Bella sa vorbeasca cu mine! tipa Alice.
-Lasa ca vede el, spuse Jasper.
Era destul de intuneric afara, si strada era pustie. I-am chemat langa mine si le-am spus ce plan aveam.
-Ascultati, probabil tatal lui este cu tatal Bellei acum, deci tot ce trebuie sa facem este sa scapam de ei doi. Apoi pe Bella o luam cu usurinta. Asa ca cineva trebuie sa le distraga atentia, cel mai bine sa ii scoata din casa. le-am spus eu si ei aprobara din cap.
-Nu cred ca faci asta pentru Swan, imi spuse Rachell.
-Hai ca e un prilejiu bun de al invinge putin pe Jacob, nu crezi?
-Alice, tu esti cea mai draguta si simpatizata de tatal Bellei, pe tine te cunoaste cel mai bine. Asa ca fugi la usa. Scoatel afara din casa, asta e tot ce trebuie sa faci.
-Dar cum? spuse ea alarmata.
-Lovestel pe Jasper. i-am sugerat eu
-Ce? Nu o sa il lovesc, esti nebun? De ce as face asta!
-Ranestel putin si gata, mare scofala si apoi dute si cere ajutorul. Jasper se preface putin si apoi ne intalnim la el acasa.
Zis si facut. Jasper se duse la cativa metri departare de casa tavalindu-se putin pe jos si Alice o lua spre casa.
Noi am asteptat dupa casa. Emmett incepu sa rada ca prostul iar apoi o saruta pe Rosalie. Am asteptat in liniste in timp ce Alice apasa soneria. Charlie ii raspunse si aceasta incepu sa se vaite si sa il traga de mana nerabdatoare. Charlie isi puse mainile pe umeri ei speriat si facu semn in casa. Un barbat in rotile iesi si el. Alice incepu sa sara mai repede agitata. Cei doi barbati iesira din camera alarmati si o urmara. S-au indreptat spre Jasper, iar in intuneric nu se vedea foarte bine incotro mergeau. Lasasera usa deschisa. Am fugit spre casa si am intrat rapid fara sa mai tinem cont de ceea ce faceam. Alice urma sa il tina putin ocupat pe Charlie  cu problema lui Jasper. Am inceput sa radem si am batut palma urcand scarile.
-Bella! striga Julie. Bella iesi din camera odata.
Am intrat in camera ei si l-am gasit si pe el si pe ea. Ea era incremenita si socata vazandu-ne pe toti in casa ei iar Jacob scoatea fum pe toate partile.
-Grabestete, inainte sa se intoarca Charlie, i-am spus eu.
-Stai asa, unde o iei pe Bella, intreba Jacob.
-Ce iti pasa tie?
El isi puse mana pe Bella si ea nu se putu elibera.
-Dai drumul , i-am spus. Nu o poti controla tu, merge cu noi.
-Nu o las sa plece cu voi! Cum ati intrat aici? Unde e Charlie, el nu va fi de acord cu asta. tipa Jacob la noi.
Am inceput sa rad si Max in spatele meu facu la fel.
-Nu e treaba ta, nu decizi tu pentru ea. Asa ca dai drumul acum.
El nu facu nicio miscare.
-Acum, repet eu.
La fel. M-am enervat si am smulso din mana lui, tragando spre mine. Am iesit din camera ignorand tipele lui Jacob si am lasato pe Bella sa o ia inainte. Nu puteam crede ca o voi vedea pe ea in asemenea situatie. Apoi am simtit niste brate inconjurandu-ma si tragandu-ma pe spate. Abia mi-am putut tine echilibrul si m-am intors vazandu’l pe bastinas incercand sa ma opreasca. Bella se intoarse speriata si Julie o trase spre iesirea din casa punandu-si mainile pe umeri ei. L-am impins cu ambele maini pe Jacob si am vrut sa plec dar idiotul se ridica si ma trase inapoi.
-Lasa-am dracu in pace. am tipat la el si i-am dat un pumn in stomac.
Am iesit rapid si am mers spre casa lui Jasper. Stiau unde sa ne gaseasca. Bella se intelegea destul de bine cu Julie , dupa Alice, am presupus eu. Max veni si o lua de mana pe Julie iar Bella ramase putin in spate. Cred ca era putin speriata.

Bella pov

Erau nebuni? De fapt, eu eram nebuna!? Ce faceam aici cu toti oameni astia mergand ei stiau unde?! Si Alice unde era? Charlie unde era?! Cum am putut sa plec cu Edward? Eu cu Edward!? Doamne… si Jacob ce va face? Atatea intrebari imi inundau capul. Eram imbracata in niste blugi albastru inchis si o bluza alba destul de larga si niste tenesi. Parul era desfacut, dar destul de ciufulit, nu era deloc aranjat. Aratam groaznic, intr-un cuvant, dar avand in vedere ca am fost luata pe sus, nu era vina mea.
-Deci Bella, cum e sa fi scoasa din cusca, ma intreba Emmett razand de mine probabil.
-Pf…. este…ciudat. Inca nu pot sa cred ca am facut asta. Probabil Charlie va veni cu FBI-ul fupa mine, asta daca am noroc.
Edward rase in spate si eram putin dubioasa cu privire la comportamentul lui. De ce venise dupa mine si il infrunta pe Jacob? De cand facea el acte de caritate? Era prea vesel si mult prea dragut pentru mintea mea. Am auzit in tipat in spate si ne-am intors cu toti alarmati. Alice alerga ca o descreierata spre noi si ne-am oprit sa ii asteptam. Ea rasufla usurata cand ajunse la noi.
-Uf… Bella ce bine ca te-am luat, credeam ca mor sa ii mai bag atatea minciuni pe gat lui Charlie.
-Dar ce ai facut? intreb ingrozita.
-Nu prea multe, putin teatru si gata. spuse Alice fluturand din mana
-Nu sunteti sanatosi…cine stie in ce probleme va’ti bagat.
-De parca ar fi prima data, spuse Max si tocmai am ajuns la Jasper acasa.
Eram usor bulversata, dar incercam sa ma dezmeticesc. Asta e , o facusem, plecasem de acasa cu niste tampiti care nu aveam in cap decat tarate si speram sa ma simt si eu destul de bine. Toata lumea se aseza pe scaune..unii pe jos..pe canapea si incepura sa bea. Era dezordine, era clar ca fusesera si inainte aici, doar isi realuau posturile. Alice ma trase de mana si ma aseza langa ea.
-Deci? spuse ranjind la mine.
-Mda mersi.
Ne-am imbratisat si am inceput sa radem. Alice imi dadu o cutie de bere si ma indemna sa beau.
-Nu sunt asa sigura, de la ultima mea betie….
-Hai Bella…suntem intre prieteni, nu te vede nimeni.
-Exact, prieteni, am repetat ironic.
-Jucam carti? propuse Emmett. Pe porunci.
Incepu sa rada malefic. Cu toti au dat din cap acceptand provocarea si eu am refuzat initial dar dupa Alice m-a convins. Eram praf la carti, cu siguranta urma sa pierd. Dar inainte sa incepem jocul imi suna telefonul si am vazut ca era Charlie. Alice imi spuse sa raspund si sa ii spun ca sunt la ea, simplu , ca sa nu isi faca grij. A fost furios initial, dar l-am aburit ca oricum ma plictiseam, ca a fost o oportunitate buna etc…si apoi a spus ca vorbim acasa, cand ma intorc. Imi era putin teama dar Alice imi spuse ca sunt ca si scapata, avea ea experienta destula. Emmett imparti cartile dar nu toata lumea vru sa joace. Eram eu , Alice, Edward, Emmett, Rosalie , Max si Jasper. Unii incepura sa se sarute, altii spuneau glume, altii beau, se jucau pe televizorul lui Jasper si preferau sa se uite la noi.
Cand am primit cartile in mana nu eram asa sigura ca voi castiga , dar vazand reactiile de pe fetele lor nu mai eram asa sigura. Am iesi a treia din joc dupa Max si Edward si apoi iesira si Jasper urmat de Emmett. Rosalie pierduse, si Max trebuia sa ii dea o porunca. Cu totii s-au apropiat sa auda porunca dar Max nu prea avea multe idei.
-Imi este putin teama, se planse Rosalie. Presimt ca o sa pierd de multe ori seara asta.
-Nu cred ca esti singura, spuse Alice.
Cu totii au izbugnit in ras cand Max ii spuse ce trebuia sa faca. Am ramas muta dar apoi am pufnit si eu in ras. Emmett spuse un categoric nu, dar apoi l-a mai potolit Rose putin.
-Deci… Bella iti va da numarul de telefon al lui Jacob , il vei suna si ii vei face propuneri indecente. S-a facut, nu ai cum sa refuzi.
-Oooo, pazea, spuse Rachell.
Am scos mobilul si i-am format numarul lui Jacob pe telefonul ei. Emmett era imbufnat dar vazand ca toata lumea rade a inceput sa rada si el. Era o porunca, nu era ca si cum chiar se placeau. Edward se aseza langa Alice si Rachell se puse in spatele lui inconjurand’l cu mainile si isi trecea mainile prin parul lui soptindui ceva la ureche. El rase si apoi ii sopti si el ceva. Imi aducea aminte de momentul in care si eu stateam in spatele lui, speriata de Aidan, ma simtisem altfel, ma simtisem ciudat. Necunoscut. Rosalie dadu pe diuzor si am asteptat ca Jacob sa raspunda, in liniste, abtinandu-ne sa nu radem. Era placut, sa stau intr-un colectiv, sa ma mai distrez si eu, lucru pe care nu il faceam prea des. Indiferent cu cine eram, pana la urma nu patisem nimic rau, doar fusesem invitata de Alice, nu era ca si cum venisem ca a cincea roata la caruta. Nu trebuia sa fiu bagata in seama de ei, doar sa ma respecte.
-Alo? spuse Jacob. Cu cine vorbesc ?
-Nu pot sa cred ca nu ma recunosti, eu…fata care ti-a indulcit toate visele. ii spuse Rosalie seducator ducandu-si mana la gura.
-E cumva o gluma proasta? intreba Jacob socat.
-Cum iubire sa fie o gluma, eu nu glumesc cu tine. Ti se pare tie ca glumesc?
-Pai cred ca da. Spune cine esti.
-Ce mai conteaza cine sunt…conteaza cat de mult te doresc. spuse ea si isi musca buza.
Emmett isi lua o perna si o musca in timp ce Rosalie isi descria fiecare parte a corpului lasandu’l mut pe Jacob. Dupa 5 minute de conversatie Rosalie incheie.
-Sa sti ca o sa te astept maine, dar sa vi, caci altfel voi fi extrem de dezamagita, fiecare parte a corpului meu asteapta dupa tine, sa ma visezi, te pup dulce oriunde vrei tu.
Si inchise telefonul. Atunci a fost momentul in care toata lumea a inceput sa rada zgomotos, chiar si eu, pentru ca ceea ce ii facusera lui Jacob a fost de milioane. Emmett se duse repede la ea si o imbratisa disperat de parca urma sa o piarda in urmatoarele 10 secunde. Cu totii l-au felicitat pe Max pentru ideea stralucita pe care au avuto si am impartit din nou cartile. Formasem un cerc pe covor in care stateam doar cei care jucau. Restul stateau pe margine si se uitau.
Mai ramasesem decat eu Edward si Emmett. Imi era frica sa nu pierd, si Edward ramasese si el printre ultimi. Edward se aseza putin mai aprope de mine, si cand nu se uita Emmett imi facu semn la ce carte sa dau si apoi imi facu cu ochiul, asezandu-se din nou la locul sau. Am dat cartea pe care mi-a aratato el, apoi Edward dadu repede ultima carte pe care o avea castigand , Emmett dadu si el o carte dupa care mi-am dat ultima carte si Emmett a pierdut.
Edward imi dadu un cot in joaca si se ridica de langa mine luandu-si o bere. Castigaseram amandoi datorita lui. Am ramas putin cu gura cascata si am asteptat ca Jasper sa ii dea porunca lui Emmett. Ii eram recunoscatoare lui Edward ca am castigat, ca ma ajutase, pentru mine era mare lucru. De berea mea nici nu ma atinsesem. Dupa ce Emmett isi indeplini porunca de a tipa in gura mare de pe balconul lui Jasper la Doamna Willson care isi plimba cainele
” Sunt un barbat independent, sunati’ma ! ” am inceput un alt joc. Cu totii radeau de ceea ce facuse Emmett si acesta il injura putin pe Jasper spunand ca Esme sigura va afla de asta, dar ii trecu rapid, pana la urma asa era jocul.
Din pacate la urmatorul joc am pierdut si am zis ca gata, asta imi era sfarsitul.
-Trebuie sa bei toata cutia de bere pana terminam jocul urmator. imi spuse Emmett, care trebuia sa imi dea porunca.
-Nu…. nu mai beau.
-Trebuie sa o faci, esti obligata. imi spuse el malefic.
Alice imi aduse cutia ranjind la mine si o deschise. Speram ca jocul urmator sa dureze cat mai mult. Scapasem data trecuta cu ajutorul lui Edward, dar de data asta nu mai avusese cum sa ma ajute. Am luat o gura si m-am strambat. Cativa au inceput sa rada dar i-am ignorat. M-am abitionat sa nu mai pierd deloc jocurile urmatoare. Toata lumea radea de mine atunci cand , dupa ce mai dadeam o carte, mai luam o gura de bere. Trebuia sa o termin, daca nu vroiam ceva si mai rau. Pana la urma incepusem sa ma ametesc si berea avea un gust din ce in ce mai bun. Delicios chiar. Am iesit a patra din joc si apoi la sfarsit Edward a pierdut in fata lui Alice, si cred ca a lasato sa castige ca sa nu ia ea porunca. Dragut din partea lui. Asa ca Edward trebuia sa ia porunca de la Rosalie, care incepea sa se revanseze. Alice se duse la urechea lui Rosalie si ii spuse ceva.
-Hei..nu e corect. Tradatoare mica ce esti, ii spuse Edward, si miji ochii.
-Dar nu am facut nimic…spuse Alice si se departa zambind subtil.
-Ok Edward… trebuie sa stai 2 zile fara sex. spuse Rosalie si mi-a iesit berea pe nas.
-CEEEEEE????? Nu accept asa ceva! Nu! Alice ti-a zis asta! Amandoua sunteti impotriva mea! Cateogoric nu fac asta! tipa el si se ridica nervos.
-Ti-au facuto Edward, ti-au facuto bine de tot, ii spuse Max.
-Ai pierdut frate, asta e. ii spuse Emmett
-Nu pot sa cred….
Alice se apropie de el si se puse in fata lui.
-Decii…incepem de azi sau de maine? Cum preferi tu.
-Mai conteaza? spuse bosumflat. Sunt mort, spuse si se intinse pe covor.
-Pai eu incerc sa fiu o sora cat mai buna, pentru tine Edward. Asa ca tu alegi. Preferi sa incepi regimul de azi sau de maine? Se intoarse spre celelalte. Fetelor, profitati acum ca de maine nu mai are voie. O luna.
-CE? tipa Sara
-De ce? intreba Julie razand
-Ce dracu gluma proasta e asta? intreba Rachell.
-Pentru ca a pierdut un pariu facut cu mine, si imi este sclav si nu mai are voie o luna sex. Dulce Victoriee… voi care credeati ca voi pierde, acum sa va vad. Nici nu stiu ce sa fac cu tine prima data..medita ea.
-Pot sa ma omor? intreba el si isi trecu mana prin par.
-Deocamdata nu, te vreau in viata, altfel care mai e farmecul? spuse ea razand.
Eu mi-am terminat berea Doamne ajuta si am aruncato la gunoi. Ma durea burta rau de tot. Am baut prea repede si ma luase ameteala. Eram bucuroasa pentru victoria lui Alice, si eram fericita ca in sfarsit Edward pierduse ceva. O luna fara sex..hm… cred ca va trebui sa il lege de pat ca sa se intample asta.
-Vreau acasa, nu mai am chef de nimic, se planse Edward.
Am inceput sa rad, pierduse. El! Edward Cullen, marele Edward Cullen a fost invins. Asta da premiera.
-O sa ne omoare Betty acasa. spuse Alice.
-Cine e Betty? am intrebato.
Alice mi-a explicat ceea ce facuse Carlisle si am ramas cu gura cascata. Acum erau supravegheati? De un psiholog, si mai stateau si cu ei in casa. Asta da soarta crunta.
-Perfect, o am pe Alice pe cap si pe Betty pe cap si jur Alice, dupa ce se termina luna asta nenorocita te-ai dus cu mine. Unde e unitatea din familie, se planse el.
-De Betty nu iti face grij Edward, suntem uniti in ceea ce priveste asta. Betty nu ne va schimba si isi va face bagajul cat ai zice peste de la noi. Dar pariul…ei bine, bafta fratioare. Nici nu sti ce te asteapta.

  1. Doamne, ce mi-au placut provocarile! =))))
    A fost superb, bafta :*:*:*:*:* :X:X:X

  2. eu de la inceput ti.am zis ca alice va castiga:X:X:X:X…………edward ai pus-o:)):)):)):))mmmmmmm….betty aia………..se crede cam superioara;totusi era bine dak era personaj pozitiv.adk sa-i ajute in viitor cu sfaturi,chestii de genu….iar jacob este un idiot…abia astept continuarea…………of!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sper ca nu va dura mult.vreau sa vad ce se intampla cu edward cand este pus la „repaus” :))
    sper totusi ca mike si aidan nu o sa-i faca nimic bellei.
    te rog!!!!!!!!!!!!zi-mi ca next-ul vine repede;;)

    • Imi pare bine ca ti-a placut:X:X:X :*:*:*
      Da… trebuie sa ia pauza acuma;;) dar in curand nu cred ca mai are el nevoie de pauze de genu, ca o sa vrea el singur sa se opreasca, ce zici ? 😀
      Betty…e rea ! Si asa ramane:)) am planuri cu ea:D
      Next-ul o sa vina..si el..dar nu stiu cand ;o3. Am tezeee X_X si examene de sf de an ! Grea e viata asta 😦 !

  3. Deci a fost prea tare=))=))
    Doamne cum au scos-o astia pe Bella din casa=)) Am murit de ras.Si la faza cu psihologu..Mother of god=))))))))Familie de nebuni:))
    Provocarile au fost cele mai geniale si MAMAAAAA a castigat ALICE!!!! :>:>:>:> Edward e mort!!!!!:)))
    A fost super tare capitolul. Te rooggg pune repede nextu:o3:o3:o3:o3:o3
    Succes in continuare!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  4. deci……… mi-a placut capitolul asta!!!!! mai ales provocarile, dar si cum a scos-o edward pe bella… si am baucur ca ai lasat-o pe alice sa castige adica, nu vroiam sa s edesparta de jasper, si faza cu psihologul…. ce ai in vedere? pentru ca ma indoiesc ca ai pus-o asa doar… de florile marului si sper totodata sa nu o faci sa se indragosteasca de de edward, si ca tot am adus vorba de el…. cand o sa vina si parti… romantice sa zic asa cu el si bella???? si cand o sa aflam trecutul lui edward? offf… o groaza de intrebari la care mor sa aflu raspunsul, deci…. astept next-ul cat mai curand..

    • Toate la timpul lor, o sa afli raspunsul la tot daca ai putina rabdare:D
      Ma bucur ca ti-a placut >:D< !
      Betty o sa aiba ea rolul ei in poveste, niciun personaj nu este bagat degeaba in scena 😀
      Romantismul o sa vina si el incetul cu incetul 😀 :*

      • ai citat din o scrisoare pierduta sau mi sa parut mie? asta ar fi una, alta ar fi… cand mai postezi? am intrat zilnic toata saptamana pe blogul tau la fiecare ora cel putin….

        • =)) Nu am citat din nimic 😛
          Ohh ;o3 nici nu pot sa cred ca te-ai deranjat atat doar pentru ficurile mele ❤ ! Eu sper ca wekeendul viitor, cum am spus, am tezele saptamana asta si examenele de la sf clasei 8 X_X incerc sa imi fac timp si de scris!

  5. waw ! Cat de marfa !
    ma bucur enorm ca au inclus-o si pe Bella in gasca , si ma bucur si ca Edward a pierdut pariul 😀 desi nu m-as fi gandit niciodata ca v-a lua o asa intorsatura 😕

  6. genial capitolul
    gasca asta e super fun
    app si eu sunt a 8 a si nu stiu cum reusesti atat de multe
    xoxo

  7. Am aterizat si eu oe aici…Doamne estio geniala. Ador ficul tau este magnific…Imi place ca ai inceput sa o intregrezi pe Bells in grup. Ohoo Alice a castigat pariu…Edward va cunoaste iadul pe pamant…Si acea Betty ma intriga, sunt curioasa sa vad cum va participa ea la actiune..
    Cum am mai spus esti spectaculos de geniala si bafta la teze:D

  8. Vroiam sa te intreb …. Vei posta urmatorul capitol weekend-ul asta ? Sau urmatorul ? Probabil ca si la tine sunt tezele acum , si nu prea ai timp ! 😦

  9. Sper totusi sa incerci ( te rooog * puppy eyes * 😦 )
    Dar sa nu te simti presata ! 😀

Lasă un comentariu